Кръстовище или не ?
-
emilio24
- Потребител

Кръстовище или не ?
Кръстовище или не е отбивката за подземния гараж под Сити център Стара Загора?Няколко пъти прави впечатление,че малко след ИЗХОДА от подземния гараж на Сити центъра след завиване на дясно се намесва общинския паяк и отнася коли на общо основание.Нека потърпевши или станали свидетели на това да драснат по някой ред относно темата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- didka
- Старо куче медалист

Re: Кръстовище или не ?
Паяка вдига колите,които спират пред входа и става мармалад.
Всеки път им тегля по една п***а майна като минавам от там.
Какво те бърка тебе с какъв статут е в случая входа за паркинга не мога да се сетя нещо...
Всеки път им тегля по една п***а майна като минавам от там.
Какво те бърка тебе с какъв статут е в случая входа за паркинга не мога да се сетя нещо...
Последно промяна от didka на Чет Сеп 27, 2012 18:29 pm, променено общо 1 път.
Dog drags - no tracks...
-
emilio24
- Потребител

Това,че вдигането с паяка в случая е не законно и ,ако утре ,ти или аз се озовем в тази ситуация,било там или другаде сумата от 60 лв.не ми е излишна особено,когато целта не оправдава средствата .
- didka
- Старо куче медалист

Бе не се сещам досега на някой незаконно
да са му вдигнали колата.(като изключа джамбазите)
Спирай където трябва и няма да се кахъриш за 60 лева.
Ще спиш спокойно.
И така...
да са му вдигнали колата.(като изключа джамбазите)
Спирай където трябва и няма да се кахъриш за 60 лева.
Ще спиш спокойно.
И така...
Dog drags - no tracks...
-
emilio24
- Потребител

Е там след изхода на подземния гараж на 5 метра преди пешеходната пътека и 5 метра след кръстовището има място точно за една кола,като моята,и да мога да спра,където трябва и там е едно от местата за това.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Tова си е чисто кръстовище -Т образно. Ако спреш(стига да няма забранителен знак) на 5 метра преди пешеходната пътека, смятам няма да имаш проблем....или на 5 метра след кръстовището.
На снимките , БМВто е в нарушение, както и колата след него (пред пешеходната пътека) а също и колите срещу БМВто.Тази до знака която половината е на тротоара -също е в нарушение.
Просто сами си го търсят да ги глобяват.
На снимките , БМВто е в нарушение, както и колата след него (пред пешеходната пътека) а също и колите срещу БМВто.Тази до знака която половината е на тротоара -също е в нарушение.
Просто сами си го търсят да ги глобяват.
Popopopopo
-
emilio24
- Потребител

Съгласен съм,че според така поставените пътни знаци е кръстовище но уви в община Стара Загора това не е така,т.е. знака Път с предимство Б-3 и Б-2 Стоп ,не им е мястото там само,че кой от нас да знае това?
-
emilio24
- Потребител

Идеята ми е,че паякът няма право да вдига коли за чието освобождаване след това се искат минимум 60 лв.Ако някой е в нарушение било заради кръстовището или пешеходната пътека то нека КАТ най-после си влезе в ролята и не само да дебнат зад завоите ,а да извадят статистиките и да покажат,колко глобени има за не даване предимство на пешеходна пътека и за не правилно паркиране пред такава най-вече. 
- nasenceto
- келеш

emilio24 написа:Идеята ми е,че паякът няма право да вдига коли за чието освобождаване след това се искат минимум 60 лв.Ако някой е в нарушение било заради кръстовището или пешеходната пътека то нека КАТ най-после си влезе в ролята и не само да дебнат зад завоите ,а да извадят статистиките и да покажат,колко глобени има за не даване предимство на пешеходна пътека и за не правилно паркиране пред такава най-вече.
-
emilio24
- Потребител

Мисля,че има разлика,идеята ми е предимно за това,че не кат,а паяк налага глобите 
- realprofesora
- Старо куче медалист

Скъпи емилио24 , в паяка винаги има един униформен полицай който забележи Има право да прави актове и фишове. Защото някои полицаи нямат тези права( трябва поне да са завършили курс).Отделно че дори и да нямат право ,винаги могат да се обадят на колегите си от сектор Пътна полиция.Та в закона е упоменато ,че "когато пречиш на движението, ППС може да бъде отстранено с помоща на помощно средство- "паяк".Така, че спазвай си закона за движение и глава няма да те боли. Дори да е спорна ситуацията те ще ти вдигнат колата , ще си платиш глобата за да ти я освободят(защото се трупа такса паркинг и чак тогава можеш да се жалваш в общината и евентуално да си върнеш парите. И не се прави на много хитър да мериш с ролетка разни разстояния ,защото в закона винаги има два аршинаemilio24 написа:Идеята ми е,че паякът няма право да вдига коли за чието освобождаване след това се искат минимум 60 лв.Ако някой е в нарушение било заради кръстовището или пешеходната пътека то нека КАТ най-после си влезе в ролята и не само да дебнат зад завоите ,а да извадят статистиките и да покажат,колко глобени има за не даване предимство на пешеходна пътека и за не правилно паркиране пред такава най-вече.
Popopopopo
-
emilio24
- Потребител

За тузарските коли си прав .Държава на абсурдите. 
- nasenceto
- келеш

Не знам колко е на абсурдите, ама за мен си поредното мрънкало, което е направило нарушение и после търси някой друг да му е виновен. Не че аз съм безгрешен, ама аз си плащам магартиите без да търся под вола теле. Когато сгафиш си носиш последствията.
- didka
- Старо куче медалист

Да си дойдем на думата...nasenceto написа:Не знам колко е на абсурдите, ама за мен си поредното мрънкало, което е направило нарушение и после търси някой друг да му е виновен. Не че аз съм безгрешен, ама аз си плащам магартиите без да търся под вола теле. Когато сгафиш си носиш последствията.
Dog drags - no tracks...
-
Oxadoxa
- Потребител

Има знак за зелена зона на кръстовището бул.Ал.Батенберг и ул.Свети Княз Борис . И на други съм виждал да вдигат колите там та нарочно съм ходил да проверявам за знак щото ми се чини далечко от центъра.