Кръстовище или не ?

Всичко свързано с град Стара Загора.
emilio24
Потребител
Потребител

Кръстовище или не ?

Мнение от emilio24 »

Кръстовище или не е отбивката за подземния гараж под Сити център Стара Загора?Няколко пъти прави впечатление,че малко след ИЗХОДА от подземния гараж на Сити центъра след завиване на дясно се намесва общинския паяк и отнася коли на общо основание.Нека потърпевши или станали свидетели на това да драснат по някой ред относно темата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Кръстовище или не ?

Мнение от didka »

Паяка вдига колите,които спират пред входа и става мармалад.
Всеки път им тегля по една п***а майна като минавам от там.
Какво те бърка тебе с какъв статут е в случая входа за паркинга не мога да се сетя нещо...
Последно промяна от didka на Чет Сеп 27, 2012 18:29 pm, променено общо 1 път.
Dog drags - no tracks...
emilio24
Потребител
Потребител

Мнение от emilio24 »

Това,че вдигането с паяка в случая е не законно и ,ако утре ,ти или аз се озовем в тази ситуация,било там или другаде сумата от 60 лв.не ми е излишна особено,когато целта не оправдава средствата .
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Бе не се сещам досега на някой незаконно
да са му вдигнали колата.(като изключа джамбазите) :lol:
Спирай където трябва и няма да се кахъриш за 60 лева.
Ще спиш спокойно.
И така...
Dog drags - no tracks...
emilio24
Потребител
Потребител

Мнение от emilio24 »

Е там след изхода на подземния гараж на 5 метра преди пешеходната пътека и 5 метра след кръстовището има място точно за една кола,като моята,и да мога да спра,където трябва и там е едно от местата за това.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Tова си е чисто кръстовище -Т образно. Ако спреш(стига да няма забранителен знак) на 5 метра преди пешеходната пътека, смятам няма да имаш проблем....или на 5 метра след кръстовището.
На снимките , БМВто е в нарушение, както и колата след него (пред пешеходната пътека) а също и колите срещу БМВто.Тази до знака която половината е на тротоара -също е в нарушение.
Просто сами си го търсят да ги глобяват.
Popopopopo
emilio24
Потребител
Потребител

Мнение от emilio24 »

Съгласен съм,че според така поставените пътни знаци е кръстовище но уви в община Стара Загора това не е така,т.е. знака Път с предимство Б-3 и Б-2 Стоп ,не им е мястото там само,че кой от нас да знае това?
emilio24
Потребител
Потребител

Мнение от emilio24 »

Идеята ми е,че паякът няма право да вдига коли за чието освобождаване след това се искат минимум 60 лв.Ако някой е в нарушение било заради кръстовището или пешеходната пътека то нека КАТ най-после си влезе в ролята и не само да дебнат зад завоите ,а да извадят статистиките и да покажат,колко глобени има за не даване предимство на пешеходна пътека и за не правилно паркиране пред такава най-вече. :spank:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

emilio24 написа:Идеята ми е,че паякът няма право да вдига коли за чието освобождаване след това се искат минимум 60 лв.Ако някой е в нарушение било заради кръстовището или пешеходната пътека то нека КАТ най-после си влезе в ролята и не само да дебнат зад завоите ,а да извадят статистиките и да покажат,колко глобени има за не даване предимство на пешеходна пътека и за не правилно паркиране пред такава най-вече. :spank:
:lol: :lol: :lol: Паяка Е КАТ.
emilio24
Потребител
Потребител

Мнение от emilio24 »

Мисля,че има разлика,идеята ми е предимно за това,че не кат,а паяк налага глобите :lol:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

emilio24 написа:Идеята ми е,че паякът няма право да вдига коли за чието освобождаване след това се искат минимум 60 лв.Ако някой е в нарушение било заради кръстовището или пешеходната пътека то нека КАТ най-после си влезе в ролята и не само да дебнат зад завоите ,а да извадят статистиките и да покажат,колко глобени има за не даване предимство на пешеходна пътека и за не правилно паркиране пред такава най-вече. :spank:
Скъпи емилио24 , в паяка винаги има един униформен полицай който забележи Има право да прави актове и фишове. Защото някои полицаи нямат тези права( трябва поне да са завършили курс).Отделно че дори и да нямат право ,винаги могат да се обадят на колегите си от сектор Пътна полиция.Та в закона е упоменато ,че "когато пречиш на движението, ППС може да бъде отстранено с помоща на помощно средство- "паяк".Така, че спазвай си закона за движение и глава няма да те боли. Дори да е спорна ситуацията те ще ти вдигнат колата , ще си платиш глобата за да ти я освободят(защото се трупа такса паркинг и чак тогава можеш да се жалваш в общината и евентуално да си върнеш парите. И не се прави на много хитър да мериш с ролетка разни разстояния ,защото в закона винаги има два аршина :lol: И после не на последно място един съвет още от мен Не се сравнявай с тузарските коли къде са спрени, защото тука е БГ и барабите трябва да спазваме законите, щото сме бедни. :spank:
Popopopopo
emilio24
Потребител
Потребител

Мнение от emilio24 »

За тузарските коли си прав .Държава на абсурдите. :oops:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Не знам колко е на абсурдите, ама за мен си поредното мрънкало, което е направило нарушение и после търси някой друг да му е виновен. Не че аз съм безгрешен, ама аз си плащам магартиите без да търся под вола теле. Когато сгафиш си носиш последствията.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

nasenceto написа:Не знам колко е на абсурдите, ама за мен си поредното мрънкало, което е направило нарушение и после търси някой друг да му е виновен. Не че аз съм безгрешен, ама аз си плащам магартиите без да търся под вола теле. Когато сгафиш си носиш последствията.
Да си дойдем на думата...
:cheers:
Dog drags - no tracks...
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Има знак за зелена зона на кръстовището бул.Ал.Батенберг и ул.Свети Княз Борис . И на други съм виждал да вдигат колите там та нарочно съм ходил да проверявам за знак щото ми се чини далечко от центъра.
Публикувай отговор