Кръстовище или не ?
-
emilio24
- Потребител

Re: Кръстовище или не ?
До къде важи действието на знака за зелена зона в съчетани е B-27 ,а именно до следващо кръстовище,каквото в случая се явява това към подземния гараж , а сега , до къде е зелената зона,след,като след така получената пресечка няма знак забранено паркирането и т.н.?
Последно промяна от emilio24 на Чет Сеп 27, 2012 23:49 pm, променено общо 1 път.
-
emilio24
- Потребител

Последно промяна от emilio24 на Чет Сеп 27, 2012 23:48 pm, променено общо 1 път.
-
emilio24
- Потребител

Май вие с Дидка сте тук не за да вникнете защо е отворена темата,а за да определяте,кой е мрънкало и кой не.Доказано е ,че вдигането с паяка,както и налагането на глоби след така определеното т-образно кръстовище е не правилно и то документално,а това,дали аз съм сгафил и търся някой да ми оправя бакиите далеч не е така,както си мислите.Просто съм доста по-напред в мисленето си от вас по въпроса. 
- realprofesora
- Старо куче медалист

Добре ве готин , като си мислиш ,че си прав си паркираш там и не казваш на другите , хем когато идеш, мястото ти все ще е празно и ще си паркираш на спокойствие. Само не си мисли ,че преди да ти вдигнат колата полицаите са пасли трева или са пили кафе и не знаят за какво става дума - всичко е проверено и знаят всяка една наредба и си вдигат с право.emilio24 написа:Май вие с Дидка сте тук не за да вникнете защо е отворена темата,а за да определяте,кой е мрънкало и кой не.Доказано е ,че вдигането с паяка,както и налагането на глоби след така определеното т-образно кръстовище е не правилно и то документално,а това,дали аз съм сгафил и търся някой да ми оправя бакиите далеч не е така,както си мислите.Просто съм доста по-напред в мисленето си от вас по въпроса.
Popopopopo
-
emilio24
- Потребител

Аз търся потърпевши,който си търсят правата и са готови да ги отстояват , съвсем изкривихте темата!Аз паркирам където си е редно но,както не е редно да се паркира,как да е,така и не е редно и полицаите дето си знаят тяхното да изкривяват закона.
-
emilio24
- Потребител

Ти сам го каза :Tова си е чисто кръстовище -Т образно. Ако спреш(стига да няма забранителен знак) на 5 метра преди пешеходната пътека, смятам няма да имаш проблем....или на 5 метра след кръстовището.Е зоната на действие на знак B-27 е до следващото кръстовище,което тук е на лице,преди пешеходната пътека има 5 метра,както и след кръстовището , кой е знака или правилото забраняващ спирането и паркирането точно там ?Май не сте си чели скоро правилниците 
- realprofesora
- Старо куче медалист

Утре ще ида да измеря и ще ти кажа дали е възможно да се спре(паркира) там.emilio24 написа:Ти сам го каза :Tова си е чисто кръстовище -Т образно. Ако спреш(стига да няма забранителен знак) на 5 метра преди пешеходната пътека, смятам няма да имаш проблем....или на 5 метра след кръстовището.Е зоната на действие на знак B-27 е до следващото кръстовище,което тук е на лице,преди пешеходната пътека има 5 метра,както и след кръстовището , кой е знака или правилото забраняващ спирането и паркирането точно там ?Май не сте си чели скоро правилниците
Popopopopo
-
emilio24
- Потребител

Не си прави труда,от снимката е видно,че има място за три коли.Оставяме по 5 метра преди пешеходната пътека и 5 метра от кръстовището и ето ти го мястото,чисто и не опетнено.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
emilio24
- Потребител

Едно малко уточнение, КАТ може да състави акт за административно нарушение,както и да напише фиш за глоба.в подобни случай се отнемат и точки в зависимост от последната актуализация на глобите в която не съм се ровил.Общинска охрана в случая съставя бележка,ако мога така да я нарека ,че автомобила се вдигнат с паяк.Сумата събрана от потърпевшия отива не в републиканския бюджет,а в случая в община Стара Загора. 
- John3V
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Що не показвате снимки на таблото с незаетите паркоместа - винаги са над 100 бр, където паркинга до 2 часа е безплатен???
- nasenceto
- келеш

Виж, за тва си прав.emilio24 написа:До къде важи действието на знака за зелена зона в съчетани е B-27 ,а именно до следващо кръстовище,каквото в случая се явява това към подземния гараж , а сега , до къде е зелената зона,след,като след така получената пресечка няма знак забранено паркирането и т.н.?
-
emilio24
- Потребител

Ееееее,най-после един да се съгласи с мен,визирам Насенцето.Колега John3v ,на въпроса ти ще отговоря така,те така и така си се виждат на една от снимките,но да допуснем,че си си пил кафенцето на кафето на втория етаж с минерална вода и влизайки в гаража да си вземеш колата ти се приходи до тоалетна и решаваш да спреш там за където говорим в темата,а в един момент връщайки се ,колата ти се оказва качена на общинския паяк с направление езеро Загорка и цена за транспорт до там 60 кинта,сега как ти се струват нещата?
- John3V
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ако се отплеснем в теория на вероятностите, отиде коня в реката!
Мога само да кажа, че глобите които се налагат в БГ са често в пъти по-ниски от тия, които се налагат из евросъюза, а да не говорим за отвъд океана(ите).
Милицията, кат те грабне - винаги ще си крив.
Затуй - спазвай до колкото може писаните и неписаните закони и ще си ОК.
И докато има безплатен паркинг - ползвай смело.
Мога само да кажа, че глобите които се налагат в БГ са често в пъти по-ниски от тия, които се налагат из евросъюза, а да не говорим за отвъд океана(ите).
Милицията, кат те грабне - винаги ще си крив.
Затуй - спазвай до колкото може писаните и неписаните закони и ще си ОК.
И докато има безплатен паркинг - ползвай смело.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Разбрахме ве Емилио, паркирай си там на това място-твое е .Като ти дигнат колата ходи се оправяй -ти си прав , няма проблеми. Кво си се раздухал тука, не мога да разбера. И аз знам мноо такива места из града и си паркирам. на някой нещо да съм казал. Кат няква мишка си , хем си прав , пък хем не ти стиска. Или си мъж ,или си кавал(шундю).emilio24 написа:Ееееее,най-после един да се съгласи с мен,визирам Насенцето.Колега John3v ,на въпроса ти ще отговоря така,те така и така си се виждат на една от снимките,но да допуснем,че си си пил кафенцето на кафето на втория етаж с минерална вода и влизайки в гаража да си вземеш колата ти се приходи до тоалетна и решаваш да спреш там за където говорим в темата,а в един момент връщайки се ,колата ти се оказва качена на общинския паяк с направление езеро Загорка и цена за транспорт до там 60 кинта,сега как ти се струват нещата?
Popopopopo
-
emilio24
- Потребител

RealProfesora,защо приемаш толкова лично нещата?Защо отговаряш в множествено число?Май забравяш ,че това е форум и всеки може да изрази мнението си по дадена тема,а не да упреква другия,че знае повече или по-малко и т.н.Не съм задал за цел това да ме нарича някой шундьо,както ти направи,така,че моля те,както аз не те наричам някак си,така и ти недей.Това,че не ти стиска да си отстояваш правата,когато си прав си е твой проблем,но не мисля,че това ти дава право да ме обиждаш,камо ли да ме нападаш за дето съм задал конкретна тема,а именно Кръстовище или не е този изход там!!!Ай,чао от мен.