Ето резултатът при мен. Доволен съм. От около две години съм при Булсат и веднъж имаше прекъсване на връзката и то след подмяна на тяхно оборудване (някакви настройки не били донаправени). Преди това бях няколко години абонат на Интернет груп.
Такааа...дойде мига в който най-после имат покритие и на моя адрес,става въпрос за оптичен интернет.
Бива ли го последно или да им се обаждам да не идват
Мен ме свързаха на следващия ден след заявката.Изненадващо първо нета и след един час дойдоха с чинията.Зависи колко са натоварени, но по принцип към края на месеца нямат работа защото всеки се вързва в началото на месеца по финансови причини.
gtabakov написа:като се пусне заявка за включване каде може да се следи статуса и?
Като им дрънкаш на телефоните Даже като ме вързаха пак им звънях два пъти ,веднъж за интернета не ме разпознавала системата им като техен клиент и веднъж за втория приемник да му активират и на него картата...
От утре ще съм на Булсатком - телевизия и интернет... упс само телевизия. Няма ли устройство за оптичния интернет и чак към края на месеца ще имам и интернет. Толкова се колебаех между тях и Тракия и сега съм малко разочарован, че ги избрах. Както и да е, просто споделям.
Да помоля някой, който е на 94 мегабита, да пусне един спийдтест с картинка тук, понеже в четвъртък ми се развали PON устройството и уж дойдоха и го смениха, но повече от 62-63 мегабита не вдигам от тогава. Попитах техниците дали е възможно да е от самото устройство, а те ми отговориха, че същия ден нещо колегите им са правили и може от това да е. Досега не се е оправил този "проблем", та за това моля за един шот от спийдтест, колкото и неточен да е. Не ми се звъни още на *4800 .
sawo, да знаеш случайно кога се очакват тези устройства точно? До 30ти октомври дали ще стане?
И сега ще съм на 44 mbps, нали няма да е проблем другия месец да се прехвърля на 94?
PTS написа:sawo, да знаеш случайно кога се очакват тези устройства точно? До 30ти октомври дали ще стане?
И сега ще съм на 44 mbps, нали няма да е проблем другия месец да се прехвърля на 94?
Никакъв проблем да се прехвърлиш. А ПОН-ове кога ще има е мистерия Надяват се до края на този месец...ама какво ще стане е неясно.