Кръстовище или не ?
- besniaa
- Старо куче медалист

Re: Кръстовище или не ?
Защо ругаете човека бе ? Никъде не реве, че е спрял и са му вдигнали колата.. Напротив, много хубаво изразява мнението си и се обосновава.. Аз признавам, че не съм толкова в час с наредбите - знам за 5-те метра и толкоз.. Обаче не е хубаво да се ругае без причина, колкото да кажем нещо...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
emilio24
- Потребител

От днес знака :Път с предимство пред всички пътища го няма на въпросното не кръстовище.Ако някой се погрижи да бъде поставена указателна табела за това,че и тази част от улицата е зелена зона за яснотата на излизащите от зад блоковия паркинг,както и от подземния такъв ,цена няма да имат в общината.На тези,който ще ми опонират,защо след,като има такъв в началото на улицата ще отг.простичко,че това е изход,както и вход в който може да се влези и излезе от двете страни на улицата и при положение,че идваш от към бул.Столетов и влезеш в паркинга и излезеш от него то няма как да знаеш къде,какво и как има в тази улица.Благодаря за вниманието.Всичко добро на всички,който отделиха от времето си по темата. 
-
keremitko
- Новак

Аз живея там, вдигат ги наистина и то голфчета, опелчета и такива ... но тузарите като си оставят S-класите и баварците отпред никой не ги пипва...
-
emilio24
- Потребител

Сега ако се постави и табела,че след изхода на Сити Център продължава зелената зона за хората,който не са от града и тези,който не са длъжни да ходят до началото на всяка улица а да видят какъв знак има там,цена няма да имат!