Нов данък абсурд

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Нов данък абсурд

Мнение от nasenceto »

gulqm indjinerin написа:Тука дискусия няма, нещата са повече от ясни! Онзи ламаринен "гений", пише с фрапиращи грешки, а се праска, че имал това и онова, познания демек! Ами, как да му повярвам, за каквото и да е, като от ясно по-ясно се вижда, и знае, че първом се учат буквите и правописа, а след това идва и останалото. Е как, след като не знаеш как да напишеш дадено нещо, как аджеба, ще знаеш, каква е същността на това нещо? Ама били неволни грешки...Да бе, ако беше направил две-три само, ама да пишеш така с години, неще да е неволно, от незнание е. И като му каже някой това, почват хулите, те другите необразовани, прости и т.н. Ами, ако другите, в случая аз, сме с "основно", и не правим грешки, ти тогава и килийно нямаш даже, така излиза! А никът ми е точно в тая насока - ако ти си инджИнерин, то аз съм направо гУлям инджинЕрин, погледнато отвсякъде! А умишлената правописна грешка е в пълен унисон с правописа на инджИнерина, ама отде акъл, че да се сети? Сигурно вече го е раздал, и не е оставил за себе си? Изобщо, ако тоя е инджИнерин, то аз съм академик, нобелов лауреат :lol: :lol: :lol:
Скучен си ми. Едно и също, едно и също... като няма за кво друго да се хванеш и се ловиш за грешки. Завистник :lol:
PS: Дай някоя нова дума, която си научил, че с предишна се смях искрено... :lol:
Boriss
Новак
Новак

Мнение от Boriss »

Bul-Dog написа:
Boriss написа:"Аз не съм от никоя фракция. Нещо повече, за мен знамената са просто цветни парцали, които миришат на гранясало. Стига ми само да видя как някой се е омотал в тях и бълва химни, речи и лозунги, за да ме хване диария. Винаги съм мислел, че всеки, който има влечение към стадото, трябва да е малко като овца."

Фермин Ромеро де Торес

Едно достойно заключение на дискусията! :)

п.п. Да не се приема лично!
Не го знам кой е тоя Фермин, не ме и интересува. Дегенерат безродник би се изказал по такъв начин. Точно принадлежността на човек към семейство, общество, нация, го определя като такъв. Човек!

Фермин Ромеро де Торес, този „ дегенерат безродник” не е реална личност, а литературен образ и с този цитат описва най-точно едно болнаво, разлагащо се общество, семейство и в частност, произлизащият от всичко това Човек с неговата принадлежност!
А какво е нашето общество – гниещо! На арената на полемичните сражения всеки се кичи с кухи ордени на величие, пронизвайки опонента си с безсмилена злоба и унижение, все доблестни оръжия! „Аз-ът” е издигнат на пиедестал и „Аз-ът” не се интересува от нищо друго, освен от себе си, от култа към собственият образ.
Така че има разлика от общество до общество! Въпросът е - Ние към кое принадлежим? Защото дори циганите имат изградено общество с тяхна си омерта -„Всички за един, един за всички”. А нашата омерта каква е? Един срещу всички?
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Приятел объркал си форума, тука само инджинери има. Няма място за философи и вашите "Его"-та и "Супер Его"-та :lol:

*obvioussarcasmisobvious*
Boriss
Новак
Новак

Мнение от Boriss »

Т.е. да разбирам, че "инджинерите" са едностранно развити личности? Ми защо се пънете тогава на икономически и политически теми? То е като философията - тъмна Индия ! :lol:

п.п. Мога да се изразявам така да се каже и "по-народному", щом литературният изказ го приемате за философия. :lol:

Аре, оле.....кой бик ще излезе с рогата напред на арената?!?
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Boriss написа:Т.е. да разбирам, че "инджинерите" са едностранно развити личности? Ми защо се пънете тогава на икономически и политически теми? То е като философията - тъмна Индия ! :lol:

п.п. Мога да се изразявам така да се каже и "по-народному", щом литературният изказ го приемате за философия. :lol:

Аре, оле.....кой бик ще излезе с рогата напред на арената?!?
Mного си прав в предишния си пост. Tenebrus има предвид, че във форума чукаме лафче на всякви теми (нищо че троловете дразнят понякога) и според мен иска да каже, че изказа ти е малко чужд за аудиторията. Нищо повече. Давай смело напред. :cheers:
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Нищо такова нямах предвид.

Имах предвид че Борис опонира на неправилните хора и ще му скочат на веждите с инджинерните си сандалки. Ако мЪ разбиратИ. :)
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Tenebrus написа:Нищо такова нямах предвид.

Имах предвид че Борис опонира на неправилните хора и ще му скочат на веждите с инджинерните си сандалки. Ако мЪ разбиратИ. :)
E, тогава се извинявам за неправилното тълкуване :D :cheers:
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Нямам против да се отклоним и по литературната пътека, проблемът е обаче, че някои тука ще я "минират" напълно, ще стане непроходима и неизползваема! А колкото до инджИнерите, аз съм по съвместителство, а другия е си е просто менте! И няма защо да скачам на някой, който има собствено мнение и виждане на нещата, напротив, може и съмишленици да се окажем дори!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Бреее, Бориссс, кви са тез омерти, кви са тез цигании бре, братче. Циганите имат толкоз общество и то е точно толкова развито, колкото е при паразитите, ако ме разбираш.

Те един за всички и всички за един го разбират, ама в малко по различен смисъл от тебе. Само когато има нещо да се разфасова, примерно.

Сега за нас си, ти кво очакваш след 60 години бездуховност и безидейност? Защото ако толкова години сме без Вяра, без идеал и без морал, то какъв народ може да се нарече това? Едни подготвени слуги за глобализиращият се свят, това сме ние...

Винаги сме се отличавали с това-че не слушаме умните хора и не вървим след тях. Но се доверяваме на абсолютни тъпаци и демагози. Синдром някакъв ще е...суициден, вероятно.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
nike718
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от nike718 »

Не мога да разбера защо админите не сложат перманентен бан на двамцата или вземете си направете един форум и си дрънкайте простотии кой по-велик инджинер!
Определено прекалявате с личностните си нападки!Вземете се срешнете и си мерете пишките наживо! :spank: :angry:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ще предупредя за последно двамата опоненти - спрете с омазването на всяка тема с лични нападки, ако се наложи ще ви изгоня и двамата!
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

sawo написа:Ще предупредя за последно двамата опоненти - спрете с омазването на всяка тема с лични нападки, ако се наложи ще ви изгоня и двамата!
Аз съм "за", но гледай да не се отметнеш от обещанието си, щото, лично аз, не ти вярвам! Но също така, ако оня продължи, което предполагам, защото открито го толерирате, длъжен няма да остана. Точка!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Френският парламент гласува 75% данък за доходи над 1 млн. евро
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5221611

Eй тва се вика данък :lol: Тук се плашат на 10% + данък лихва и надъхват тълпата...

Междувременно у нас :
Симеон Дянков: Разплащателните сметки няма да се облагат
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5219931

Само дето беше голямото реване и вайкане....
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Футбол: 990 000 лв. отпуска Правителството на БНТ за излъчването на мачовете от "А" група

Безродника пърдянков опищя света с евнухския си гласец, че държавата не можела да покрива загубите на общините за фалиралата болница в Девин. Но във същото време се дават милион лева за излъчването на "безценното" ни футболно първенство.
Дали пък не е защото, както казва проф.Вучков, премиерът ни не е подобие на футболист?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Тая телевизия трябваше отдаван да се приватизира. Не разбирам що се наливат още пари там. Ако има гледаемост, ще има и финансиране. Не е нужно да се поддържа един толкова скъп кръжок. Относно спорта - същата работа. Ако има качествено първенство, ще има гледаемост и тогава телевизиите ще се конкурират коя да даде повече за права. Ся наща работа - насила хубуст ша прайм. Нали си има БФС. Да вземат пари от там.
Публикувай отговор