Скучен си ми. Едно и също, едно и също... като няма за кво друго да се хванеш и се ловиш за грешки. Завистникgulqm indjinerin написа:Тука дискусия няма, нещата са повече от ясни! Онзи ламаринен "гений", пише с фрапиращи грешки, а се праска, че имал това и онова, познания демек! Ами, как да му повярвам, за каквото и да е, като от ясно по-ясно се вижда, и знае, че първом се учат буквите и правописа, а след това идва и останалото. Е как, след като не знаеш как да напишеш дадено нещо, как аджеба, ще знаеш, каква е същността на това нещо? Ама били неволни грешки...Да бе, ако беше направил две-три само, ама да пишеш така с години, неще да е неволно, от незнание е. И като му каже някой това, почват хулите, те другите необразовани, прости и т.н. Ами, ако другите, в случая аз, сме с "основно", и не правим грешки, ти тогава и килийно нямаш даже, така излиза! А никът ми е точно в тая насока - ако ти си инджИнерин, то аз съм направо гУлям инджинЕрин, погледнато отвсякъде! А умишлената правописна грешка е в пълен унисон с правописа на инджИнерина, ама отде акъл, че да се сети? Сигурно вече го е раздал, и не е оставил за себе си? Изобщо, ако тоя е инджИнерин, то аз съм академик, нобелов лауреат![]()
![]()

PS: Дай някоя нова дума, която си научил, че с предишна се смях искрено...