България на мангалите!
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: България на мангалите!
Куче, темата замина... Важното е с нея да заминат и тези почернели младежи, както и всички подобни на тях.... Един весел излет, сред чудната природа на Аушвиц.. Където въздуха е толкова чист, че прочиства затлачените бели дробове на не толкова бели индивиди... Поточетата шумят и сърнички щъкат игриво наоколо...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- nasenceto
- келеш
А знаеш ли защо е това с циганите и Априлското въстание. Де беше попрочел, преди да правиш празни извадки. Цялото ти разсъждение е като в Minority Report с Том Круз. Те са виновни, щото биха направили нещо... всяка религия се цели там, където би успяла. Нашата църква що спа, ми не действа първа...
-
- Начинаещ
Ама ти верно, че все повече изтрепваш рибата... Какви извадки да правя, хората тогава ясно и точно са си го казали, не са си играели на толерастия, осъзнавали са колко е голям залога! Или и ти, като някои други безродници, ще обявиш тогавашните апостоли за терористи, че не спазвали "правата" на малцинствата? И никой не би ги избивал превантивно, ако те, ВЕЧЕ не бяха направили нещо, или по-скоро - много неща! А църквата, какво да ги направи, кръстоносци ли? Егати разсъжденията...nasenceto написа:А знаеш ли защо е това с циганите и Априлското въстание. Де беше попрочел, преди да правиш празни извадки. Цялото ти разсъждение е като в Minority Report с Том Круз. Те са виновни, щото биха направили нещо... всяка религия се цели там, където би успяла. Нашата църква що спа, ми не действа първа...
- nasenceto
- келеш
Eгати колко си заспал. Ти рибата отдавна я изтрепаgulqm indjinerin написа:Ама ти верно, че все повече изтрепваш рибата... Какви извадки да правя, хората тогава ясно и точно са си го казали, не са си играели на толерастия, осъзнавали са колко е голям залога! Или и ти, като някои други безродници, ще обявиш тогавашните апостоли за терористи, че не спазвали "правата" на малцинствата? И никой не би ги избивал превантивно, ако те, ВЕЧЕ не бяха направили нещо, или по-скоро - много неща! А църквата, какво да ги направи, кръстоносци ли? Егати разсъжденията...nasenceto написа:А знаеш ли защо е това с циганите и Априлското въстание. Де беше попрочел, преди да правиш празни извадки. Цялото ти разсъждение е като в Minority Report с Том Круз. Те са виновни, щото биха направили нещо... всяка религия се цели там, където би успяла. Нашата църква що спа, ми не действа първа...

(Между другото, вярно си заспал и късопаметен, ама темата е за циганите. Tеб те влече на различни места, ама не можем да почешим на всичките в една тема. Безродник ще викаш на тоя дето те е възпитал, че си срам и позор...)
Преди 300 години едни испанци покръстиха континент и полвина индианци, през един океан разстояние. Навсякъде цъфтят секти, адвентисти, мормони и кви ли не, докато наще попове спят...
Я вижте в братска Русия какъв e мотива за осъдителните присъди на Pussy Riot. Нали питаете безгранична обич към руского брата.
Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
Наистина хубав въпрос!nasenceto написа: Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
За мен е време да се действа хем радикално, хем и цивилизовано.
Всяка майка е в правото си да ползва социална помощ за майчинство, т.е. 2 години. Ако след тези 2 години тя и семейстовото й се води социално слабо, т.е. не може само да се самоиздържа, да не получава социални помощи за следващите деца, които ще има (или ако има). Това ще е брутално за "най-туморната" част от циганите (писна ми да ни промиват мозъците с това "роми", в цял свят са цигани, само тука - роми!). Не може циганско семейство да няма възможност да отгледа ЦИВИЛИЗОВАНО дори 1 дете, а да има поне 5, майката да се води уж самотен родител и да взима над 500 лева помощи от държавата за тези 5 деца, т.е. от данъкоплатците като нас. Или ще се наложи да останем малка, но качествена нация, или след 20-30-50 години България няма да я има, поради непосилната данъчна тежест, която ще окаже държавата тогава върху народа си.
- vkv
- Старо куче медалист
http://news.data.bg/2/bulgaria/395051/% ... 0%BB%D0%B3HyBRiD-X написа:Наистина хубав въпрос!nasenceto написа: Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
.
Мислиш ли че ще разберат цивилизовано действие?Иначе мерките които предлагаш са супер.
- nasenceto
- келеш
Подкрепям с две ръце. В държавите, които се имат за развити, такива деца биха били взети моментално от социлните. Щяха да ги настанят или в дом, или в приемно семейство и ще израстнат отглеждани по начин такъв, че да имат коренно различна ценностна система. Така би се прекратил порочния кръг на гетата, в които според мен е основната част от проблема. За тва винаги съм казвал - не е проблема в циганите, а в гетата и културата, и ценностите, които се придобиват там.HyBRiD-X написа:Наистина хубав въпрос!nasenceto написа: Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
Всяка майка е в правото си да ползва социална помощ за майчинство, т.е. 2 години. Ако след тези 2 години тя и семейстовото й се води социално слабо, т.е. не може само да се самоиздържа, да не получава социални помощи за следващите деца, които ще има (или ако има). Това ще е брутално за "най-туморната" част от циганите (писна ми да ни промиват мозъците с това "роми", в цял свят са цигани, само тука - роми!). Не може циганско семейство да няма възможност да отгледа ЦИВИЛИЗОВАНО дори 1 дете, а да има поне 5, майката да се води уж самотен родител и да взима над 500 лева помощи от държавата за тези 5 деца, т.е. от данъкоплатците като нас. Или ще се наложи да останем малка, но качествена нация, или след 20-30-50 години България няма да я има, поради непосилната данъчна тежест, която ще окаже държавата тогава върху народа си.
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
Има една много хубава приказка: "Едно куче научи ли се да си яде ла*ната, иди и го отучи после." Нормално е циганин на 30-40 години да не се цивилизова и да не иска да се цивилизова. Затова му режи от социалните помощи и като не може да си издържа семейството, да го видим после ще се замисли от тук нататък да "прави" ли по едно село циганчета в семейството, като няма финансова изгода от това! То тяхното стана "начин на изхранване" с това безразборно раждане! Тотално изкривена и сбъркана представа за живот е сегашното им битие!!! Пак казвам, че трябва да се действа радикално от тук нататък. Режем на две както китайците направиха с закона за раждаемостта преди време, въпреки че там системата им действа много по-сурово от това, което аз предлагам.vkv написа:HyBRiD-X написа: Мислиш ли че ще разберат цивилизовано действие?...
-
- Начинаещ
Тука нещо става разминавка - радикално и цивилизовано са две, взаимноизключващи се понятия. И тъй като досега я карахме цивилизовано, и резултатите са повече от очевадни, значи се налага тезата за радикално решаване на проблема! То не бяха интеграции, декади на "включване" (сякаш е шалтер, че да го включиш), фондации, програми, стратегии, и куп още глупости, и какво стана? Едно голямо НИЩО! Но пък, прехваления Запад сам ни подсказа решението, с крутите мерки, които взе срещу натрапилите се цигани. Пълно отделяне в гета, ограничаване на раждаемостта им по всякакъв начин, задължително присъствие в училище в основния курс, задължителна трудова повинност, каквато е имало при Стамболийски, никакви другоезични имена, освен български, задължително писмено и говоримо владеене на български език ,най-крути, дори жестоки мерки, за пресичане циганската престъпност, особено в села и малки градчета! Е, и ако и това не свърши работа, тогава май ще трябва да се мисли и за позабравени комунистически атрибути, като лагерите...
- besniaa
- Старо куче медалист
Лагерите са най-универсалната и производителна мярка за такъв тип хуманоиди. Каторга, здравичко бачкане по 20-22 часа на денонощие. И възпитанието ще е налице. Ако този момент дойде и аз съм жив - лично ще отида да се изходя по голяма нужда пред вратата на БХК и с радост ще мажа и ще мажа и ще мажа....gulqm indjinerin написа:Тука нещо става разминавка - радикално и цивилизовано са две, взаимноизключващи се понятия. И тъй като досега я карахме цивилизовано, и резултатите са повече от очевадни, значи се налага тезата за радикално решаване на проблема! То не бяха интеграции, декади на "включване" (сякаш е шалтер, че да го включиш), фондации, програми, стратегии, и куп още глупости, и какво стана? Едно голямо НИЩО! Но пък, прехваления Запад сам ни подсказа решението, с крутите мерки, които взе срещу натрапилите се цигани. Пълно отделяне в гета, ограничаване на раждаемостта им по всякакъв начин, задължително присъствие в училище в основния курс, задължителна трудова повинност, каквато е имало при Стамболийски, никакви другоезични имена, освен български, задължително писмено и говоримо владеене на български език ,най-крути, дори жестоки мерки, за пресичане циганската престъпност, особено в села и малки градчета! Е, и ако и това не свърши работа, тогава май ще трябва да се мисли и за позабравени комунистически атрибути, като лагерите...
ps. И сега може да се направи, ама чувството на морално удовлетворение няма да е пълно!
- nasenceto
- келеш
С другото съм съгласен, ама с имената - не. Айде без бай-Тошови почини. До сега само се говори за интеграция, вече двайсе и кусур години, а нищо не се направи. По скоро от безхаберие и желание за лесни избиратели, така че тва с включванията и декадите бяха празни приказки. Беззаконието е виновно за дереджете на всички ни, не само беззаконието на циганите, ами на всички ни като нация. За всички трябват "жестоки. крути мерски". Що да е избирателно само за циганите. И манталитета. Докато сами не пожелаем да сме стойностни граждани на родината и с бой няма да ни научат.gulqm indjinerin написа:Тука нещо става разминавка - радикално и цивилизовано са две, взаимноизключващи се понятия. И тъй като досега я карахме цивилизовано, и резултатите са повече от очевадни, значи се налага тезата за радикално решаване на проблема! То не бяха интеграции, декади на "включване" (сякаш е шалтер, че да го включиш), фондации, програми, стратегии, и куп още глупости, и какво стана? Едно голямо НИЩО! Но пък, прехваления Запад сам ни подсказа решението, с крутите мерки, които взе срещу натрапилите се цигани. Пълно отделяне в гета, ограничаване на раждаемостта им по всякакъв начин, задължително присъствие в училище в основния курс, задължителна трудова повинност, каквато е имало при Стамболийски, никакви другоезични имена, освен български, задължително писмено и говоримо владеене на български език ,най-крути, дори жестоки мерки, за пресичане циганската престъпност, особено в села и малки градчета! Е, и ако и това не свърши работа, тогава май ще трябва да се мисли и за позабравени комунистически атрибути, като лагерите...
- besniaa
- Старо куче медалист
Щото не може да си на 17 години и да говориш като 4 годишен. На 40 години - пишеш като 7 годишен. Като не искаш да се образоваш и приобщиш, ще ядеш тоягата - тва е. Няма аз да бачкам като шерп и с моите мангизи да се хранят такива подметки. Щото процентно мангалите дето отговарят на гореописаните критерии, са в пъти повече от другите "граждани". Ей за тва - желязна ръчичка. Пък ако някой се захване за имена като Стивън, Лоренцо, Роналдо - аз лично против нямам. Предпочитам с моите мангизи и с мангизите на работещите хора - да се купуват билети по ежедневна жп линия България-Бухенвалд, с включен вход в парка!nasenceto написа: С другото съм съгласен, ама с имената - не. Айде без бай-Тошови почини. До сега само се говори за интеграция, вече двайсе и кусур години, а нищо не се направи. По скоро от безхаберие и желание за лесни избиратели, така че тва с включванията и декадите бяха празни приказки. Беззаконието е виновно за дереджете на всички ни, не само беззаконието на циганите, ами на всички ни като нация. За всички трябват "жестоки. крути мерски". Що да е избирателно само за циганите. И манталитета. Докато сами не пожелаем да сме стойностни граждани на родината и с бой няма да ни научат.
- nasenceto
- келеш
Да, ама аз, със моите мангизи, не искам да се процедира така.
- besniaa
- Старо куче медалист
Браво. Може да направиш приемна на Хелзинския Комитет в града. На собствена издръжка. Там може да насърчаваш мангустите да раждат по 100 деца или докато им се разцепят половите органи. Явно ти се струва нормално да растеш тъп и необразован, да ти дават пари , за да се приобщиш към някакви норми, но ти пак да не го правиш. За мен това не е нормално. Който не знае да целува кръст, ще целува гъз. Тояга и тва е. Помага.nasenceto написа:Да, ама аз, със моите мангизи, не искам да се процедира така.
пс. Не съм срещал нещо българи да се снимат с Вазов или Иван Рилски до куровете си.. или пък нещо бъркам, а ? Или това е нещо нормално ? Е, аз не съм нормален значи!
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ако бяхме чувствителни към същинските проблеми, нямаше да го има проблемът с циганите. Причината е другаде, колеги...