България на мангалите!

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: България на мангалите!

Мнение от besniaa »

Куче, темата замина... Важното е с нея да заминат и тези почернели младежи, както и всички подобни на тях.... Един весел излет, сред чудната природа на Аушвиц.. Където въздуха е толкова чист, че прочиства затлачените бели дробове на не толкова бели индивиди... Поточетата шумят и сърнички щъкат игриво наоколо...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

А знаеш ли защо е това с циганите и Априлското въстание. Де беше попрочел, преди да правиш празни извадки. Цялото ти разсъждение е като в Minority Report с Том Круз. Те са виновни, щото биха направили нещо... всяка религия се цели там, където би успяла. Нашата църква що спа, ми не действа първа...
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

nasenceto написа:А знаеш ли защо е това с циганите и Априлското въстание. Де беше попрочел, преди да правиш празни извадки. Цялото ти разсъждение е като в Minority Report с Том Круз. Те са виновни, щото биха направили нещо... всяка религия се цели там, където би успяла. Нашата църква що спа, ми не действа първа...
Ама ти верно, че все повече изтрепваш рибата... Какви извадки да правя, хората тогава ясно и точно са си го казали, не са си играели на толерастия, осъзнавали са колко е голям залога! Или и ти, като някои други безродници, ще обявиш тогавашните апостоли за терористи, че не спазвали "правата" на малцинствата? И никой не би ги избивал превантивно, ако те, ВЕЧЕ не бяха направили нещо, или по-скоро - много неща! А църквата, какво да ги направи, кръстоносци ли? Егати разсъжденията...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

gulqm indjinerin написа:
nasenceto написа:А знаеш ли защо е това с циганите и Априлското въстание. Де беше попрочел, преди да правиш празни извадки. Цялото ти разсъждение е като в Minority Report с Том Круз. Те са виновни, щото биха направили нещо... всяка религия се цели там, където би успяла. Нашата църква що спа, ми не действа първа...
Ама ти верно, че все повече изтрепваш рибата... Какви извадки да правя, хората тогава ясно и точно са си го казали, не са си играели на толерастия, осъзнавали са колко е голям залога! Или и ти, като някои други безродници, ще обявиш тогавашните апостоли за терористи, че не спазвали "правата" на малцинствата? И никой не би ги избивал превантивно, ако те, ВЕЧЕ не бяха направили нещо, или по-скоро - много неща! А църквата, какво да ги направи, кръстоносци ли? Егати разсъжденията...
Eгати колко си заспал. Ти рибата отдавна я изтрепа :lol: .Чети и тогава говори. НЕ ми дрънкай простотии.
(Между другото, вярно си заспал и късопаметен, ама темата е за циганите. Tеб те влече на различни места, ама не можем да почешим на всичките в една тема. Безродник ще викаш на тоя дето те е възпитал, че си срам и позор...)

Преди 300 години едни испанци покръстиха континент и полвина индианци, през един океан разстояние. Навсякъде цъфтят секти, адвентисти, мормони и кви ли не, докато наще попове спят...
Я вижте в братска Русия какъв e мотива за осъдителните присъди на Pussy Riot. Нали питаете безгранична обич към руского брата.
Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

nasenceto написа: Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
Наистина хубав въпрос!
За мен е време да се действа хем радикално, хем и цивилизовано.
Всяка майка е в правото си да ползва социална помощ за майчинство, т.е. 2 години. Ако след тези 2 години тя и семейстовото й се води социално слабо, т.е. не може само да се самоиздържа, да не получава социални помощи за следващите деца, които ще има (или ако има). Това ще е брутално за "най-туморната" част от циганите (писна ми да ни промиват мозъците с това "роми", в цял свят са цигани, само тука - роми!). Не може циганско семейство да няма възможност да отгледа ЦИВИЛИЗОВАНО дори 1 дете, а да има поне 5, майката да се води уж самотен родител и да взима над 500 лева помощи от държавата за тези 5 деца, т.е. от данъкоплатците като нас. Или ще се наложи да останем малка, но качествена нация, или след 20-30-50 години България няма да я има, поради непосилната данъчна тежест, която ще окаже държавата тогава върху народа си.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

HyBRiD-X написа:
nasenceto написа: Всъщност, много ми е интересно, какво е вашето виждане за решаване на проблема с циганите. Какви точно мерки и мероприятия предлагате?
Наистина хубав въпрос!
.
http://news.data.bg/2/bulgaria/395051/% ... 0%BB%D0%B3
Мислиш ли че ще разберат цивилизовано действие?Иначе мерките които предлагаш са супер.
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

HyBRiD-X написа:
Наистина хубав въпрос!
Всяка майка е в правото си да ползва социална помощ за майчинство, т.е. 2 години. Ако след тези 2 години тя и семейстовото й се води социално слабо, т.е. не може само да се самоиздържа, да не получава социални помощи за следващите деца, които ще има (или ако има). Това ще е брутално за "най-туморната" част от циганите (писна ми да ни промиват мозъците с това "роми", в цял свят са цигани, само тука - роми!). Не може циганско семейство да няма възможност да отгледа ЦИВИЛИЗОВАНО дори 1 дете, а да има поне 5, майката да се води уж самотен родител и да взима над 500 лева помощи от държавата за тези 5 деца, т.е. от данъкоплатците като нас. Или ще се наложи да останем малка, но качествена нация, или след 20-30-50 години България няма да я има, поради непосилната данъчна тежест, която ще окаже държавата тогава върху народа си.
Подкрепям с две ръце. В държавите, които се имат за развити, такива деца биха били взети моментално от социлните. Щяха да ги настанят или в дом, или в приемно семейство и ще израстнат отглеждани по начин такъв, че да имат коренно различна ценностна система. Така би се прекратил порочния кръг на гетата, в които според мен е основната част от проблема. За тва винаги съм казвал - не е проблема в циганите, а в гетата и културата, и ценностите, които се придобиват там.
Аватар
HyBRiD-X
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HyBRiD-X »

vkv написа:
HyBRiD-X написа: Мислиш ли че ще разберат цивилизовано действие?...
Има една много хубава приказка: "Едно куче научи ли се да си яде ла*ната, иди и го отучи после." Нормално е циганин на 30-40 години да не се цивилизова и да не иска да се цивилизова. Затова му режи от социалните помощи и като не може да си издържа семейството, да го видим после ще се замисли от тук нататък да "прави" ли по едно село циганчета в семейството, като няма финансова изгода от това! То тяхното стана "начин на изхранване" с това безразборно раждане! Тотално изкривена и сбъркана представа за живот е сегашното им битие!!! Пак казвам, че трябва да се действа радикално от тук нататък. Режем на две както китайците направиха с закона за раждаемостта преди време, въпреки че там системата им действа много по-сурово от това, което аз предлагам.
gulqm indjinerin
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от gulqm indjinerin »

Тука нещо става разминавка - радикално и цивилизовано са две, взаимноизключващи се понятия. И тъй като досега я карахме цивилизовано, и резултатите са повече от очевадни, значи се налага тезата за радикално решаване на проблема! То не бяха интеграции, декади на "включване" (сякаш е шалтер, че да го включиш), фондации, програми, стратегии, и куп още глупости, и какво стана? Едно голямо НИЩО! Но пък, прехваления Запад сам ни подсказа решението, с крутите мерки, които взе срещу натрапилите се цигани. Пълно отделяне в гета, ограничаване на раждаемостта им по всякакъв начин, задължително присъствие в училище в основния курс, задължителна трудова повинност, каквато е имало при Стамболийски, никакви другоезични имена, освен български, задължително писмено и говоримо владеене на български език ,най-крути, дори жестоки мерки, за пресичане циганската престъпност, особено в села и малки градчета! Е, и ако и това не свърши работа, тогава май ще трябва да се мисли и за позабравени комунистически атрибути, като лагерите...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

gulqm indjinerin написа:Тука нещо става разминавка - радикално и цивилизовано са две, взаимноизключващи се понятия. И тъй като досега я карахме цивилизовано, и резултатите са повече от очевадни, значи се налага тезата за радикално решаване на проблема! То не бяха интеграции, декади на "включване" (сякаш е шалтер, че да го включиш), фондации, програми, стратегии, и куп още глупости, и какво стана? Едно голямо НИЩО! Но пък, прехваления Запад сам ни подсказа решението, с крутите мерки, които взе срещу натрапилите се цигани. Пълно отделяне в гета, ограничаване на раждаемостта им по всякакъв начин, задължително присъствие в училище в основния курс, задължителна трудова повинност, каквато е имало при Стамболийски, никакви другоезични имена, освен български, задължително писмено и говоримо владеене на български език ,най-крути, дори жестоки мерки, за пресичане циганската престъпност, особено в села и малки градчета! Е, и ако и това не свърши работа, тогава май ще трябва да се мисли и за позабравени комунистически атрибути, като лагерите...
Лагерите са най-универсалната и производителна мярка за такъв тип хуманоиди. Каторга, здравичко бачкане по 20-22 часа на денонощие. И възпитанието ще е налице. Ако този момент дойде и аз съм жив - лично ще отида да се изходя по голяма нужда пред вратата на БХК и с радост ще мажа и ще мажа и ще мажа....

ps. И сега може да се направи, ама чувството на морално удовлетворение няма да е пълно!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

gulqm indjinerin написа:Тука нещо става разминавка - радикално и цивилизовано са две, взаимноизключващи се понятия. И тъй като досега я карахме цивилизовано, и резултатите са повече от очевадни, значи се налага тезата за радикално решаване на проблема! То не бяха интеграции, декади на "включване" (сякаш е шалтер, че да го включиш), фондации, програми, стратегии, и куп още глупости, и какво стана? Едно голямо НИЩО! Но пък, прехваления Запад сам ни подсказа решението, с крутите мерки, които взе срещу натрапилите се цигани. Пълно отделяне в гета, ограничаване на раждаемостта им по всякакъв начин, задължително присъствие в училище в основния курс, задължителна трудова повинност, каквато е имало при Стамболийски, никакви другоезични имена, освен български, задължително писмено и говоримо владеене на български език ,най-крути, дори жестоки мерки, за пресичане циганската престъпност, особено в села и малки градчета! Е, и ако и това не свърши работа, тогава май ще трябва да се мисли и за позабравени комунистически атрибути, като лагерите...
С другото съм съгласен, ама с имената - не. Айде без бай-Тошови почини. До сега само се говори за интеграция, вече двайсе и кусур години, а нищо не се направи. По скоро от безхаберие и желание за лесни избиратели, така че тва с включванията и декадите бяха празни приказки. Беззаконието е виновно за дереджете на всички ни, не само беззаконието на циганите, ами на всички ни като нация. За всички трябват "жестоки. крути мерски". Що да е избирателно само за циганите. И манталитета. Докато сами не пожелаем да сме стойностни граждани на родината и с бой няма да ни научат.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа: С другото съм съгласен, ама с имената - не. Айде без бай-Тошови почини. До сега само се говори за интеграция, вече двайсе и кусур години, а нищо не се направи. По скоро от безхаберие и желание за лесни избиратели, така че тва с включванията и декадите бяха празни приказки. Беззаконието е виновно за дереджете на всички ни, не само беззаконието на циганите, ами на всички ни като нация. За всички трябват "жестоки. крути мерски". Що да е избирателно само за циганите. И манталитета. Докато сами не пожелаем да сме стойностни граждани на родината и с бой няма да ни научат.
Щото не може да си на 17 години и да говориш като 4 годишен. На 40 години - пишеш като 7 годишен. Като не искаш да се образоваш и приобщиш, ще ядеш тоягата - тва е. Няма аз да бачкам като шерп и с моите мангизи да се хранят такива подметки. Щото процентно мангалите дето отговарят на гореописаните критерии, са в пъти повече от другите "граждани". Ей за тва - желязна ръчичка. Пък ако някой се захване за имена като Стивън, Лоренцо, Роналдо - аз лично против нямам. Предпочитам с моите мангизи и с мангизите на работещите хора - да се купуват билети по ежедневна жп линия България-Бухенвалд, с включен вход в парка!
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Да, ама аз, със моите мангизи, не искам да се процедира така.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

nasenceto написа:Да, ама аз, със моите мангизи, не искам да се процедира така.
Браво. Може да направиш приемна на Хелзинския Комитет в града. На собствена издръжка. Там може да насърчаваш мангустите да раждат по 100 деца или докато им се разцепят половите органи. Явно ти се струва нормално да растеш тъп и необразован, да ти дават пари , за да се приобщиш към някакви норми, но ти пак да не го правиш. За мен това не е нормално. Който не знае да целува кръст, ще целува гъз. Тояга и тва е. Помага.

пс. Не съм срещал нещо българи да се снимат с Вазов или Иван Рилски до куровете си.. или пък нещо бъркам, а ? Или това е нещо нормално ? Е, аз не съм нормален значи!
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Ако бяхме чувствителни към същинските проблеми, нямаше да го има проблемът с циганите. Причината е другаде, колеги...
Изображение
Публикувай отговор