Поръчки от SportsDirect.com

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Поръчки от SportsDirect.com

Мнение от niggaz_nature »

camron20 написа:niggaz_nature доставката не е една и съща :!:
колкото е по-голяма поръчката и доставката расте,което е доста странно.
Това е мнималната цена на доставка http://prikachi.com/images/316/5453316q.png
излиза че Гърция,Румъния,Турция и България са с най-високата минимална такса :?

за 97.19 евро поръчка ,17,99евро доставака
Не знам как поръчваш , но съм правил поръчки и за 800 лв и за 2000 и нагоре доставката е една и съща . Нещо си се объркал.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

До сега не съм поръчвал,четох другаде как стават нещата и следвах стъпките.В крайна сметка излезе това ,след като ударих накрая чертата.Дано да съм се объркал наистина!
Така или иначе съм навит за поръчка,бройте ме!

П.П. Намерих си грешката -тъй като обръщам в евра доставката ми излиза друга :mrgreen:
Последно промяна от camron20 на Пон Ное 12, 2012 10:48 am, променено общо 1 път.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Жената е поръчвал преди време. Два големи кашона бяха на стойност почти 1000 кинта и помня, че имаше разлика в доставката.
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

Поръчвах преди 2 седмици (хванах някакво промо за доставка) и имаше разлика в цената, но мисля че се водят не по стойност, а по обем на закупените неща. Докато поръчката ми беше само парцалки, доставката беше 9 паунда, сложих един голям куфар към поръчката и цената на доставката веднага стана 14 паунда.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Не се вкарвайте във филми, 18 евро си е доставката. Така или иначе човека, който ще поръчва като събере поръчките на всички ще му изпише ако СЛУЧАЙНО е по-скъпа доставката ;)
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

camron20 написа:niggaz_nature доставката не е една и съща :!:
колкото е по-голяма поръчката и доставката расте,което е доста странно.
Това е мнималната цена на доставка http://prikachi.com/images/316/5453316q.png
излиза че Гърция,Румъния,Турция и България са с най-високата минимална такса :?

за 97.19 евро поръчка ,17,99евро доставака
Не е вярно това ! Поръчвал съм няколко пъти , среден кашон , голям/огромен кашон който не влиза в багажника на колата и 2 такива големи,доставката ми винаги е била една и съща/толкова колкото е била обявена за дадената поръчка/ . Голямата поръчка беше за над 800 Паунда ,пак ми взеха колкото си е по тарифата. Когато си поръчаш от сайта при разплащането виждащ колко е сумата за плащане ,колко е и доставката,ако не ти е изгодно неплащаш и готово. Те така!
Аватар
lager
Потребител
Потребител

Мнение от lager »

С цел да се избегнат спорове, ето ви PrintScr на една и съща поръчка от днес, разликата е само в 1 комплект куфари. Не е кой знае какво, но я има :cheers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

lager написа:С цел да се избегнат спорове, ето ви PrintScr на една и съща поръчка от днес, разликата е само в 1 комплект куфари. Не е кой знае какво, но я има :cheers:
Ами явно има някаква схема конкретно с куфарите, но ние куфари няма да поръчваме, така че всичко е точно. Иначе май други желаещи за поръчка няма да има, така че няма какво да чакаме, а давайте да се организираме вече ако ви устройва този вариант с 4-мата човека, които сме до момента(36:4=9 лв. за доставка).
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ако искате, пратете ми на лично кой кво иска, да ги забодем в кошницата, да видим кво ша излезе, да съберем парите и да поръчваме.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

System_error написа:Ако искате, пратете ми на лично кой кво иска, да ги забодем в кошницата, да видим кво ша излезе, да съберем парите и да поръчваме.
Готово :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

z3us написа:
System_error написа:Ако искате, пратете ми на лично кой кво иска, да ги забодем в кошницата, да видим кво ша излезе, да съберем парите и да поръчваме.
Готово :)
z3us ми прати заявката си. Айде и другите да пращат кой-кво иска и да я пускаме.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Няма ли други мераклии освен мен и z3us???
SLeeK
Потребител
Потребител

Мнение от SLeeK »

Колко човека сте общо? и аз искам да направя поръчка
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

За сега е потвърдил участие z3us, aма едната от стоките му вече няма негов номер. Ако искаш, прати ми на лични това, което мислиш да купуваш. Ако се съберем още 2-3-ма ще е добре, че да си делнем по нормално доставката. Ще направя скриншот предварително, за да видим кой-колко, събираме парите и поръчваме.
Sleek също ми пусна нещата си на лични. Някой друг мераклия? Айде да ставаме повече, че за момента не ни се връзва доставката като кинти...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Понеделник правим поръчката. За сега сме 4 човека. Аз, z3us, Sleek и една моя позната. Ако има още мераклии, да казват. Утре вечер ще спретнем кошницата и пращам на всички да си видят стоките.
Публикувай отговор