Не знам как поръчваш , но съм правил поръчки и за 800 лв и за 2000 и нагоре доставката е една и съща . Нещо си се объркал.camron20 написа:niggaz_nature доставката не е една и съща![]()
колкото е по-голяма поръчката и доставката расте,което е доста странно.
Това е мнималната цена на доставка http://prikachi.com/images/316/5453316q.png
излиза че Гърция,Румъния,Турция и България са с най-високата минимална такса![]()
за 97.19 евро поръчка ,17,99евро доставака
Поръчки от SportsDirect.com
-
- Старо куче медалист
Re: Поръчки от SportsDirect.com
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
-
- Потребител
До сега не съм поръчвал,четох другаде как стават нещата и следвах стъпките.В крайна сметка излезе това ,след като ударих накрая чертата.Дано да съм се объркал наистина!
Така или иначе съм навит за поръчка,бройте ме!
П.П. Намерих си грешката -тъй като обръщам в евра доставката ми излиза друга
Така или иначе съм навит за поръчка,бройте ме!
П.П. Намерих си грешката -тъй като обръщам в евра доставката ми излиза друга

Последно промяна от camron20 на Пон Ное 12, 2012 10:48 am, променено общо 1 път.
- System_error
- Старо куче медалист
Жената е поръчвал преди време. Два големи кашона бяха на стойност почти 1000 кинта и помня, че имаше разлика в доставката.
- lager
- Потребител
Поръчвах преди 2 седмици (хванах някакво промо за доставка) и имаше разлика в цената, но мисля че се водят не по стойност, а по обем на закупените неща. Докато поръчката ми беше само парцалки, доставката беше 9 паунда, сложих един голям куфар към поръчката и цената на доставката веднага стана 14 паунда.
- z3us
- Потребител
Не се вкарвайте във филми, 18 евро си е доставката. Така или иначе човека, който ще поръчва като събере поръчките на всички ще му изпише ако СЛУЧАЙНО е по-скъпа доставката 

- Веско
- Старо куче медалист
Не е вярно това ! Поръчвал съм няколко пъти , среден кашон , голям/огромен кашон който не влиза в багажника на колата и 2 такива големи,доставката ми винаги е била една и съща/толкова колкото е била обявена за дадената поръчка/ . Голямата поръчка беше за над 800 Паунда ,пак ми взеха колкото си е по тарифата. Когато си поръчаш от сайта при разплащането виждащ колко е сумата за плащане ,колко е и доставката,ако не ти е изгодно неплащаш и готово. Те така!camron20 написа:niggaz_nature доставката не е една и съща![]()
колкото е по-голяма поръчката и доставката расте,което е доста странно.
Това е мнималната цена на доставка http://prikachi.com/images/316/5453316q.png
излиза че Гърция,Румъния,Турция и България са с най-високата минимална такса![]()
за 97.19 евро поръчка ,17,99евро доставака
- lager
- Потребител
С цел да се избегнат спорове, ето ви PrintScr на една и съща поръчка от днес, разликата е само в 1 комплект куфари. Не е кой знае какво, но я има 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- z3us
- Потребител
Ами явно има някаква схема конкретно с куфарите, но ние куфари няма да поръчваме, така че всичко е точно. Иначе май други желаещи за поръчка няма да има, така че няма какво да чакаме, а давайте да се организираме вече ако ви устройва този вариант с 4-мата човека, които сме до момента(36:4=9 лв. за доставка).lager написа:С цел да се избегнат спорове, ето ви PrintScr на една и съща поръчка от днес, разликата е само в 1 комплект куфари. Не е кой знае какво, но я има
- System_error
- Старо куче медалист
Ако искате, пратете ми на лично кой кво иска, да ги забодем в кошницата, да видим кво ша излезе, да съберем парите и да поръчваме.
- z3us
- Потребител
ГотовоSystem_error написа:Ако искате, пратете ми на лично кой кво иска, да ги забодем в кошницата, да видим кво ша излезе, да съберем парите и да поръчваме.

- System_error
- Старо куче медалист
z3us ми прати заявката си. Айде и другите да пращат кой-кво иска и да я пускаме.z3us написа:ГотовоSystem_error написа:Ако искате, пратете ми на лично кой кво иска, да ги забодем в кошницата, да видим кво ша излезе, да съберем парите и да поръчваме.
- System_error
- Старо куче медалист
-
- Потребител
Колко човека сте общо? и аз искам да направя поръчка
- System_error
- Старо куче медалист
За сега е потвърдил участие z3us, aма едната от стоките му вече няма негов номер. Ако искаш, прати ми на лични това, което мислиш да купуваш. Ако се съберем още 2-3-ма ще е добре, че да си делнем по нормално доставката. Ще направя скриншот предварително, за да видим кой-колко, събираме парите и поръчваме.
Sleek също ми пусна нещата си на лични. Някой друг мераклия? Айде да ставаме повече, че за момента не ни се връзва доставката като кинти...
Sleek също ми пусна нещата си на лични. Някой друг мераклия? Айде да ставаме повече, че за момента не ни се връзва доставката като кинти...
- System_error
- Старо куче медалист
Понеделник правим поръчката. За сега сме 4 човека. Аз, z3us, Sleek и една моя позната. Ако има още мераклии, да казват. Утре вечер ще спретнем кошницата и пращам на всички да си видят стоките.