Протест на Николай Колев - Босия

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
ivan-stainov
Новак
Новак

Re: Протест на Николай Колев - Босия

Мнение от ivan-stainov »

Това според мен е основната причина този човек, преценил че може да пожали част от живота си и да прекара в ПОЛИТИЧЕСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАТВОР

Той вече е бил в комунистическите затвори, преди 10 ноември. За да го направи сега и пак, значи наистина няма разлика от онова време.

А за тези, дето го хулят, разбрали-недоразбрали, ще задам простичък въпрос - колко от вас, биха дали години от живота си, да ги прекарат в затвора, заради идеи? И как биха реагирали, ако тия идеи се окажат отново излъгани, след 23 години "демокрация"?
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

ivan-stainov написа:
За да го направи сега и пак, значи наистина няма разлика от онова време.
Е тук съм напълно съгласен с теб!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

System_error написа:
Bul-Dog написа:.. и наведен!
Kaкво искаш да кажеш? Явно не разбирам "модерното" ти чуство за хумор. Би ли пояснил?
Ти си послушен бе! Хващам бас, че в детската градина не са ти дали и една черна точка!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:
System_error написа:
Bul-Dog написа:.. и наведен!
Kaкво искаш да кажеш? Явно не разбирам "модерното" ти чуство за хумор. Би ли пояснил?
Ти си послушен бе! Хващам бас, че в детската градина не са ти дали и една черна точка!
Тва как отговрая на въпроса ми? Чакам си отговора.
PS: Така ли не се научи в спор да се държиш като голям човек и да не ползваш личностни нападки, нямащи общо със спора?
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Разцъфнали сме като майски рози и процъфтяваме, и ще ПРОЦЪФТЯВАМЕ...А ти си се навел да си завързваш връзките!

Ясен ли съм вече?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Разцъфнали сме като майски рози и процъфтяваме, и ще ПРОЦЪФТЯВАМЕ...А ти си се навел да си завързваш връзките!

Ясен ли съм вече?
Не. Какво общо имат моите връзки с цялата тема?!? Отделно от това - последните няколко часа само съм развързвал. Нищо не съм завързвал? Говориш несвързано.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Системата ти казва, че пържолата е вкусна, но на вилицата са ти наболи едно...листо!

Говоря ти с филми, мен!

Аз съм малко пиян, говоря, тъй де, пиша несвързано, но аз утре ще изтрезнея...Налииии, сещ се?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

ivan-stainov написа:
Това според мен е основната причина този човек, преценил че може да пожали част от живота си и да прекара в ПОЛИТИЧЕСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАТВОР

Той вече е бил в комунистическите затвори, преди 10 ноември. За да го направи сега и пак, значи наистина няма разлика от онова време.

А за тези, дето го хулят, разбрали-недоразбрали, ще задам простичък въпрос - колко от вас, биха дали години от живота си, да ги прекарат в затвора, заради идеи? И как биха реагирали, ако тия идеи се окажат отново излъгани, след 23 години "демокрация"?
Ако бяха по-умни нямаше да висят в затвора. Щяха да пропагандират идеите си по начин такъв, че да стигнат до повече хора и ЕВЕНТУАЛНО да съберат съмишленици. Всеки има идеи, но сме парламентарна демокрация и ни управлява вота на мнозинството. Факта, че в цял свят кризата пере с пълна сила се вижда повсеместно. Протести навсякъде. А някой като протестира срещу нещо, има ли идея за негова алтернатива? Който и да дойде да ни управлява, тарикатски народ трудно се вкарва в пътя. Не почнем ли да променяме манталитета си, управляващите са без значение.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Системата ти казва, че пържолата е вкусна, но на вилицата са ти наболи едно...листо!

Говоря ти с филми, мен!

Аз съм малко пиян, говоря, тъй де, пиша несвързано, но аз утре ще изтрезнея...Налииии, сещ се?
Нищо не се сещам. Само разбирам, че май ти си тоя, повлиян от пропагандата на червените боклуци и папащ с пълна сила тяхната бълвоч. Отвори си очите и виж не само негативите на управляващите, но и техните позитиви. Всички имаме очи за дефекта, но не и за ефекта.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

ivan-stainov написа:
А колко хора е накиснал без причина замислял ли си се ? Защото има такива, и то не единични случаи...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
ivan-stainov
Новак
Новак

Мнение от ivan-stainov »

System_error написа:
ivan-stainov написа:

Ако бяха по-умни нямаше да висят в затвора. Щяха да пропагандират идеите си по начин такъв, че да стигнат до повече хора и ЕВЕНТУАЛНО да съберат съмишленици. Всеки има идеи, но сме парламентарна демокрация и ни управлява вота на мнозинството. Факта, че в цял свят кризата пере с пълна сила се вижда повсеместно. Протести навсякъде. А някой като протестира срещу нещо, има ли идея за негова алтернатива? Който и да дойде да ни управлява, тарикатски народ трудно се вкарва в пътя. Не почнем ли да променяме манталитета си, управляващите са без значение.
Хората са жертвали години от живота си, срамота е да се говори така! Ако всички са я карали на тоя принцип, сега да беше още Средновековието, и щяхме да чакаме феодалите да "узреят" за промяна, чрез пропаганда! А ние да бяхме още под османско иго, и да чакахме султана да ни даде "права"...Явно, изобщо не си наясно, каква е била комунистическата система, каква "пропаганда" можеше да се прави, и т.н.

А протестът на Босия има чисто символичен характер, сам той е предупредил, седмица по-рано, че това е политическо деяние. И как един гнил домат, би нанесъл разрушения и поражения, както пишеш? Ако е в преносен смисъл, да, може да направи големи поражения на върхушката, вече се организира фейсбук група, за "доматена революция". И нещото, което няма да видите в нито една официална медиа - цяла Европа се тресе от многохилядни демонстрации и протести, само тук народа е успан здраво.

Протестът на Босия може да получи и международен отзвук, ако се стигне и до съд, както го гласят от прокуратурата, по поръчка на управляващите. След оглушителните шамари по избора на КС, това би било капката, която да прелее чашата. Не, че и сега не прелива...
ivan-stainov
Новак
Новак

Мнение от ivan-stainov »

А колко хора е накиснал без причина замислял ли си се ? Защото има такива, и то не единични случаи...

Може и това да го има, не знам, нямам информация. Но самият факт, че все пак е лежал в затвора, сам по себе си, говори много. А и тук обсъждаме един акт, насочен срещу явните виновници за днешното положение, а то не е от вчера. Нещо, което засяга всички ни, малко или много, колкото и някои да се опитват да изкарат, че всичко ни е по мед и масло.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

http://vbox7.com/play:9dc43d6a
Който има очи, ще види!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

ivan-stainov написа: Явно, изобщо не си наясно, каква е била комунистическата система, каква "пропаганда" можеше да се прави, и т.н.
Далеч си от истината... Ако не бяха шибаните комунисти, сега щях да имам фабрики.... Знам кво е едвам да изкласиш гимназия, после с 300 зора да влезеш във вуз и да т.н. Знам кво е да те гледатт накриво, щото си потомец на буржоа и цял живот да те мачкат. За миналата система хич не ми говори, щото мога да ти изнасям лекции.
Не разбрах против какво протестира въпросния господин с доматите? Или просто протестира по навик...
Da Edd написа:http://vbox7.com/play:9dc43d6a
Който има очи, ще види!
Kво беше...? Нямало свобода на словото? А в най-гледаната телевизия кви неща се излъчвали.... ц ц ц ... Че и в нета ги има. Явор Колев и Цветанов спят пак...

Ето я и втората част: http://vbox7.com/play:dba337b4
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

https://www.facebook.com/events/139186682895475/

http://bosia.blog.bg/poezia/2012/11/22/ ... te.1023062 :lol:

"Хвърлянето на предмети през нощта е общо взето свръхляво мислене и следващата крачка е ляв тероризъм. Затова планирах моят протест в светлата част на денонощието, сериозно мотивиран и предварително оповестил съответните институции. По този начин аз гарантирам, че това не е хулиганска акция, а политически протест. Тъй като добре знам манталитета на българските политици и репресивните органи бях длъжен да направя това."

^ http://bosia.blog.bg/politika/2012/11/2 ... en.1022710
Публикувай отговор