Гуми в Ст Загора
- bvk
- Новак

Гуми в Ст Загора
Здравейте, предстои ми закупуване (+монтаж) на две гуми за старото ми Рено 19. Ако не се лъжа размерите бяха 165/70/13, ще проверя и ще коригирам), та къде най-изгодно мога да го направя в града? Проверих на едно място и ми предложиха 88 лв за Firestone, но после видях ей тука http://www.gumi1.bg/bg/catalog/id/22542.html и тук http://www.gumi1.bg/bg/catalog/id/5028.html и ми се стори, че ме пързалят нещо. Така ли е? Ако си ги поръчам от сайта, колко горе долу вземат за монтаж?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Гуми в Ст Загора
Ако 88лв ти е цена с монтаж и баланс, ще ти е по-евтино отколкото да ги купиш по интернет, после да им платиш доставката както и монтажа.
- emzo
- Старо куче медалист

avtogumi.bg
май беше 5лв на гума доставката
монтаж и баланс на 2 гуми - 15лв, до професора гумаджийницата
Примерно - http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 43772.html
144+15 = 159лв тотал
май беше 5лв на гума доставката
монтаж и баланс на 2 гуми - 15лв, до професора гумаджийницата
Примерно - http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 43772.html
144+15 = 159лв тотал
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
-
naslonamakarona
- Потребител

88 лева за тези посредствени гуми и то размер 13 цола е висока, дори и с монтажа. В нета са далеч по-евтини дори с куриер и да си платиш и монтаж, както са ти посочили колегите.
- Mendeleev
- Старо куче медалист

Аз съм карал с гуми от тази марка и съм доста доволен преди да ги сменя с нископрофилни, но те са друга класа. За парите си Firestone са доста прилични гуми!
-
naslonamakarona
- Потребител

Ако почнем всичките да казваме от какво сме доволни. Аз по тая логика можеше да му кажа да си купи Hankook за 5-6 лева отгоре, щото съм доволен от моите. Хайде, молим. 
- realprofesora
- Старо куче медалист

Здрасти колега.Иди на Гурко 104 отстрани на блока има гумаджийница, Дилян Зашев се казва човека. Кажи Динко ме праща и ще ти сложи нови добри гуми за най- евтините цени в СтЗагора, с монтажа и баланса. Аз си купих от него гуми SAWA и съм много доволен. Има също така и други марки -Спортива, Гиславед също са много добри, Дебица сложих на жена ми и в момента е в Норвегия с тях на -18градуса-в Лилехамер. Та жената ми вика ,че онзи ден катерила едно нагорнище заснежено и колата била като на сух асфалт. Изобщо новата зимна гума си е нова зимна гума.
На останалите лаладжии: със здраве да си карат галошките от миналата и по-миналата година.
Ето ви едно вю от Снежна Норвегия...снимано е онзи ден от жена ми.
На останалите лаладжии: със здраве да си карат галошките от миналата и по-миналата година.
Ето ви едно вю от Снежна Норвегия...снимано е онзи ден от жена ми.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
- mupk0
- Потребител

Квато и гума да вземеш,щом е нова става.Въпроса е донякъде да гледаш и страниците на гумите.Не знам дали ви прави впечатление,но всички изброени по-горе марки са меки като дъвки отстрани,а зимата все някога се атакува някой бордюр . За мене марките за гуми са Continental(включително ремъци а у) и Lassa.И двете са яко качествени и с твърди страници.
- besniaa
- Старо куче медалист

- emzo
- Старо куче медалист

Ръц бре, нямаме пари за нови гуми всяка година. Нямаме пари за нови и на 2 години.realprofesora написа:На останалите лаладжии: със здраве да си карат галошките от миналата и по-миналата година.
Ся сигурно ще кажеш, че сме и потенциани убийци на пътя.
п.с. Жоро тоя бобец и аз го уважавам
А по темата едва ли някоя гумаджийница в стз ще даде цена дори близа до тази в автогуми.бг
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист

Все накой трябва да замести Насенцето в спама.besniaa написа:Аз обичам боба...
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист

Най-големия спамер, нарича мен спамер
- realprofesora
- Старо куче медалист

OOOO Насе извинявай! Тва ти ли си ве човек. Не можах да те позная в тва ново амплоа.System_error написа:Що за тъпня каза?!?! Кога съм спамил по теми? Ти си най-големия майстор в случая. Добре че чистят след теб и най-вече след почерпняшки постове
![]()
![]()
Най-големия спамер, нарича мен спамер
Абе все някой трябва да спами в този форум дали аз, дали ти или бясния......Иначе няма как да спрем атаките на темите с търговска цел.То нашия форум си е продавалник жив.
Айде със здраве и за Коледа ще ти поднеса още едни извинения с пожелания
Popopopopo
- System_error
- Старо куче медалист

Е, ти чак ся ли се устети, че съм аз. Харесваш ли ми новата прическа
Айде стига сме спамили на човека темата, че ша ядем бой...
Айде стига сме спамили на човека темата, че ша ядем бой...
-
naslonamakarona
- Потребител

Тая дебица дето я хвалиш догодина вероятно няма да качи същия баир, понеже предполагам всеки е наясно и е виждал 2-3 годишна зимна гума евтин клас и същата такава, но скъпа. Именно там им е разликата между другото. Първата година всички гуми са хубавиrealprofesora написа:Здрасти колега.Иди на Гурко 104 отстрани на блока има гумаджийница, Дилян Зашев се казва човека. Кажи Динко ме праща и ще ти сложи нови добри гуми за най- евтините цени в СтЗагора, с монтажа и баланса. Аз си купих от него гуми SAWA и съм много доволен. Има също така и други марки -Спортива, Гиславед също са много добри, Дебица сложих на жена ми и в момента е в Норвегия с тях на -18градуса-в Лилехамер.
Да не говорим, че Дебица, Спортива и другите подобни като завали един дъжд, какъвто често има в Стара Загора, колата става като шейна с тях