Гуми в Ст Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
bvk
Новак
Новак

Гуми в Ст Загора

Мнение от bvk »

Здравейте, предстои ми закупуване (+монтаж) на две гуми за старото ми Рено 19. Ако не се лъжа размерите бяха 165/70/13, ще проверя и ще коригирам), та къде най-изгодно мога да го направя в града? Проверих на едно място и ми предложиха 88 лв за Firestone, но после видях ей тука http://www.gumi1.bg/bg/catalog/id/22542.html и тук http://www.gumi1.bg/bg/catalog/id/5028.html и ми се стори, че ме пързалят нещо. Така ли е? Ако си ги поръчам от сайта, колко горе долу вземат за монтаж?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Гуми в Ст Загора

Мнение от sawo »

Ако 88лв ти е цена с монтаж и баланс, ще ти е по-евтино отколкото да ги купиш по интернет, после да им платиш доставката както и монтажа.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

avtogumi.bg
май беше 5лв на гума доставката
монтаж и баланс на 2 гуми - 15лв, до професора гумаджийницата

Примерно - http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... 43772.html

144+15 = 159лв тотал :D
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Мнение от naslonamakarona »

88 лева за тези посредствени гуми и то размер 13 цола е висока, дори и с монтажа. В нета са далеч по-евтини дори с куриер и да си платиш и монтаж, както са ти посочили колегите.
Аватар
Mendeleev
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Mendeleev »

Аз съм карал с гуми от тази марка и съм доста доволен преди да ги сменя с нископрофилни, но те са друга класа. За парите си Firestone са доста прилични гуми!
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Ако почнем всичките да казваме от какво сме доволни. Аз по тая логика можеше да му кажа да си купи Hankook за 5-6 лева отгоре, щото съм доволен от моите. Хайде, молим. :!:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Здрасти колега.Иди на Гурко 104 отстрани на блока има гумаджийница, Дилян Зашев се казва човека. Кажи Динко ме праща и ще ти сложи нови добри гуми за най- евтините цени в СтЗагора, с монтажа и баланса. Аз си купих от него гуми SAWA и съм много доволен. Има също така и други марки -Спортива, Гиславед също са много добри, Дебица сложих на жена ми и в момента е в Норвегия с тях на -18градуса-в Лилехамер. Та жената ми вика ,че онзи ден катерила едно нагорнище заснежено и колата била като на сух асфалт. Изобщо новата зимна гума си е нова зимна гума.
На останалите лаладжии: със здраве да си карат галошките от миналата и по-миналата година. :lol:
Ето ви едно вю от Снежна Норвегия...снимано е онзи ден от жена ми.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Квато и гума да вземеш,щом е нова става.Въпроса е донякъде да гледаш и страниците на гумите.Не знам дали ви прави впечатление,но всички изброени по-горе марки са меки като дъвки отстрани,а зимата все някога се атакува някой бордюр . За мене марките за гуми са Continental(включително ремъци а у) и Lassa.И двете са яко качествени и с твърди страници.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Аз обичам боба...

Изображение
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

realprofesora написа:На останалите лаладжии: със здраве да си карат галошките от миналата и по-миналата година. :lol:
Ръц бре, нямаме пари за нови гуми всяка година. Нямаме пари за нови и на 2 години.

Ся сигурно ще кажеш, че сме и потенциани убийци на пътя. 8)

п.с. Жоро тоя бобец и аз го уважавам :lol:

А по темата едва ли някоя гумаджийница в стз ще даде цена дори близа до тази в автогуми.бг
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

besniaa написа:Аз обичам боба...

Изображение
Все накой трябва да замести Насенцето в спама.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

:lol: Що за тъпня каза?!?! Кога съм спамил по теми? Ти си най-големия майстор в случая. Добре че чистят след теб и най-вече след почерпняшки постове :lol: :lol:
Най-големия спамер, нарича мен спамер :mrgreen:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

System_error написа::lol: Що за тъпня каза?!?! Кога съм спамил по теми? Ти си най-големия майстор в случая. Добре че чистят след теб и най-вече след почерпняшки постове :lol: :lol:
Най-големия спамер, нарича мен спамер :mrgreen:
OOOO Насе извинявай! Тва ти ли си ве човек. Не можах да те позная в тва ново амплоа.
Абе все някой трябва да спами в този форум дали аз, дали ти или бясния......Иначе няма как да спрем атаките на темите с търговска цел.То нашия форум си е продавалник жив.
Айде със здраве и за Коледа ще ти поднеса още едни извинения с пожелания :lol:
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Е, ти чак ся ли се устети, че съм аз. Харесваш ли ми новата прическа :lol:
Айде стига сме спамили на човека темата, че ша ядем бой...
naslonamakarona
Потребител
Потребител

realprofesora написа:Здрасти колега.Иди на Гурко 104 отстрани на блока има гумаджийница, Дилян Зашев се казва човека. Кажи Динко ме праща и ще ти сложи нови добри гуми за най- евтините цени в СтЗагора, с монтажа и баланса. Аз си купих от него гуми SAWA и съм много доволен. Има също така и други марки -Спортива, Гиславед също са много добри, Дебица сложих на жена ми и в момента е в Норвегия с тях на -18градуса-в Лилехамер.
Тая дебица дето я хвалиш догодина вероятно няма да качи същия баир, понеже предполагам всеки е наясно и е виждал 2-3 годишна зимна гума евтин клас и същата такава, но скъпа. Именно там им е разликата между другото. Първата година всички гуми са хубави :lol:
Да не говорим, че Дебица, Спортива и другите подобни като завали един дъжд, какъвто често има в Стара Загора, колата става като шейна с тях :lol:
Публикувай отговор