Снегът отново изненада Стара Загора
- Batko
- Начинаещ

Re: Снегът отново изненада Стара Загора
Да плача ли да се смея ли.
Изчетох 4 - ри страници и едва на последната вдянах, че само последните 4-ри мнения се отнасят за тази година.
Както се казва нищо ново под слънцето.
И не се чудете защо не чистят. Подочух, че договора за чистене бил сключен така, че почистването ще започне, когато спре да вали сняг. Ехааа, ако е вярно представете си какво ще е вън ако пет дена не спира да вали. Иначе видях с очите си нейде към пет един снегорин. Пъплеше по Столетов. Мина царствено покрай мен и плавно изчезна в снега. Какво е станало после с него не знам.
Изчетох 4 - ри страници и едва на последната вдянах, че само последните 4-ри мнения се отнасят за тази година.
И не се чудете защо не чистят. Подочух, че договора за чистене бил сключен така, че почистването ще започне, когато спре да вали сняг. Ехааа, ако е вярно представете си какво ще е вън ако пет дена не спира да вали. Иначе видях с очите си нейде към пет един снегорин. Пъплеше по Столетов. Мина царствено покрай мен и плавно изчезна в снега. Какво е станало после с него не знам.
- Daffy_Duck
- Потребител

Добре , че писахме да разберешemzo написа:Ааа не е ли почистено ? Не ми е направило впечатление.
Ми щото и миналата година беше така , викам си нова тема за същото положение не заслужава.Batko написа:Да плача ли да се смея ли.
- Batko
- Начинаещ

Сори, че пиша тук, ама много ме вълнува някой дали знае хлапетата ще ходят ли на училище? щото в други места вече им обявиха 20 ти за неучебен ден / то където 20 там и 21 ви
/ а тука си трайкат по стар навик. В сайта на общината е като мълчанието на агнетата, в сайта на ТВ Ст. Загора също.
- didka
- Старо куче медалист

И аз чух нещо,ама не е потвърдено
Утре сутрин ще звъня в училището 6 оу.
Утре сутрин ще звъня в училището 6 оу.
Dog drags - no tracks...
- Веско
- Старо куче медалист

Тое кое ли му е на ред,сега и ток нямаме,
- Daffy_Duck
- Потребител

Бих се изразил всичко е "ток и жица" , ама без ток не върви да го кажа.VIT написа:Тое кое ли му е на ред,сега и ток нямаме,
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Здравейте!
Мислех да отворя нова тема, нещо като:"България 2012-спасявай се сам!", но и тая става!
Искам да поздравя почистващите фирми-тях, и семействата им, най-вече жените, кмета г-н Тодоров, неговия господар и командир Тиквор Велики Великолепни Неземни и Чудодейни, дебелата министърка от партизанско(то значи и крадливо!) потекло също!!!
Сам съм се изравял от улица с не много голям наклон-първата след детската градина до "Наталия". С помощта на 10 пакета едра морска сол! Купени от "Билла" в 21:18, тоест 10-ина минути преди да затворят.
Слава Богу!
Премръзнал съм и уморен, но щастлив-спасих се сам в Сибир! Пардон, поправка, в Ст. Загора.
Навсякъде е некъв ад из града!
Тез наистина си повярваха за края на света и са се отдали на кражба, разврат и рахат!
Поздрави!
И, хора, ако излизате утре, или не дай Боже тая нощ, умолявам ви, екипирайте се добре, вземете някое кило сол или пясък ако сте с кола! Успех! Милост, помощ или съпричастност от крадците не очаквайте!!!
Мислех да отворя нова тема, нещо като:"България 2012-спасявай се сам!", но и тая става!
Искам да поздравя почистващите фирми-тях, и семействата им, най-вече жените, кмета г-н Тодоров, неговия господар и командир Тиквор Велики Великолепни Неземни и Чудодейни, дебелата министърка от партизанско(то значи и крадливо!) потекло също!!!
Сам съм се изравял от улица с не много голям наклон-първата след детската градина до "Наталия". С помощта на 10 пакета едра морска сол! Купени от "Билла" в 21:18, тоест 10-ина минути преди да затворят.
Слава Богу!
Премръзнал съм и уморен, но щастлив-спасих се сам в Сибир! Пардон, поправка, в Ст. Загора.
Навсякъде е некъв ад из града!
Тез наистина си повярваха за края на света и са се отдали на кражба, разврат и рахат!
Поздрави!
И, хора, ако излизате утре, или не дай Боже тая нощ, умолявам ви, екипирайте се добре, вземете някое кило сол или пясък ако сте с кола! Успех! Милост, помощ или съпричастност от крадците не очаквайте!!!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист

Бе то и аз изрих около блока... има няма 70 - 80 метра. Бях го излъскал, а на места имаше 20на санта. 40 минути по-късно, нямаше и помен от труда ми. Като се прибирах от работа точно пред мен мина снегорина, а отзад мяташе луга... Смисъла беше нулев. Всичко беше толкова замръзнало, че ефекта беше абсурден и съм сигурен, че след 10 минути вятъра е зарил всичко. В общи линии сизифовски труд (ако се сещате кой беше тоя). Не обвинявайте само фирмите. Има условия, в които свършената работа изобщо не си личи, колкото и старание да са вложили в нея.
- mupk0
- Потребител

Изобщо не чистят в града...тва е няква заблуда.По 9ти септември има наместа почистено и до там.По царя грам не са чистили,а нагорнището за лозенец дето минава рейс и аз за работа от там грам не са го бутнали...доста натръшкани коли имаше...
-
strballer
- Потребител

- Обратна връзка:
Затва 4x4 с хубави гуми и няма да се оплаквате зимата.
По темата : до нас (стадион Берое) минаха на 2 пъти снегорини, но наистина много бързо навява наново и няма голям ефект....
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
- realprofesora
- Старо куче медалист

Koлеги , с нови гуми съм и не ми пука хич кой чистил , кой не .Днес съм се разкарвал из града и одеве се прибрах в 22.30 и нямам проблеми. Вместо сол си купете гуми и няма да имате проблеми. Ако някой ме чуе да се оплаквам да ме заплюе. Ако пък някой чака да му постелят килим и да кара по него -тежко му. И един камион сол няма да му стигне. Не пунктирам точно Булдога, говоря по принцип.
Имам нов акумулатор, гуми, кабели за ток, стъргалка, зимна течност. зарядно, вериги. Не моа се запрааааааа

Имам нов акумулатор, гуми, кабели за ток, стъргалка, зимна течност. зарядно, вериги. Не моа се запрааааааа
Popopopopo
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Щях та викам да дърпаш.
Пак!
Сетих се, че Билата е наблизо, та притичах за сол. Килими неща ми разпъват, ама поне мъъъъничко усилие да се свърши нещо.
А, да, със зимни гуми съм, Lassa, и са добри.
Айде да идем на таз уличка-не е дълга, към 50 метра, да та видя как я минаваш?! Стъкло е братче, стъкло!
Пп. Да разправя един смешен епизод- докато сипвах сол под гумите и после тръгнех да се качвам, силен порив на вятъра ме плъзваше по леда на долу, та подминавах с метър-два целта. СмЕх!
Сетих се, че Билата е наблизо, та притичах за сол. Килими неща ми разпъват, ама поне мъъъъничко усилие да се свърши нещо.
А, да, със зимни гуми съм, Lassa, и са добри.
Айде да идем на таз уличка-не е дълга, към 50 метра, да та видя как я минаваш?! Стъкло е братче, стъкло!
Пп. Да разправя един смешен епизод- докато сипвах сол под гумите и после тръгнех да се качвам, силен порив на вятъра ме плъзваше по леда на долу, та подминавах с метър-два целта. СмЕх!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
При мен например 20 минути от 40 минутното пътуване бяха чакане да издърпат един закъсал новичък форд, който беше закъсал зад блока и съответно блокирал изцяло улицата... Полуоската му направо се беше извадила явно от зор.realprofesora написа:Koлеги , с нови гуми съм и не ми пука хич кой чистил , кой не .Днес съм се разкарвал из града и одеве се прибрах в 22.30 и нямам проблеми. Вместо сол си купете гуми и няма да имате проблеми. Ако някой ме чуе да се оплаквам да ме заплюе. Ако пък някой чака да му постелят килим и да кара по него -тежко му. И един камион сол няма да му стигне. Не пунктирам точно Булдога, говоря по принцип.
Имам нов акумулатор, гуми, кабели за ток, стъргалка, зимна течност. зарядно, вериги. Не моа се запрааааааа![]()
Това да нямаш форд и пак заради него да не можеш да се придвижиш не е лесно, ама се случва...
Каквито и гуми, течности, вериги да имаш понякога зависиш от другите на пътя затова трябва да се чистят улиците и да се поддържа пътната мрежа, а не ние да си купуваме зимно оборудване за 1-2 заплати, джипове 4х4, танкове, луноходи и прочие.
Все пак затова се плащат данъци - за да може да се придвижваш нормално в зимни условия, каквито при нас са направо смешни на фона на страните на север, които изобщо не се плашат като чуят думата зима.
- mupk0
- Потребител

не забравяйте ,че снощи валя дъжд..повечето е лед.А ти Динко ако искаш да те предизвикам на баира за Лозенец...да видим новите гуми дали ще го издрапат

- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Бе той профа е запасен! Сигурен съм, че има и вериги в колата.
Ама въпроса е, аз проход Шипка ли съм тръгнал да катеря, или в европейски град 21 век е нормално при първия сняг и всичко да е блокаж!
Ама въпроса е, аз проход Шипка ли съм тръгнал да катеря, или в европейски град 21 век е нормално при първия сняг и всичко да е блокаж!