Снегът отново изненада Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Re: Снегът отново изненада Стара Загора

Мнение от Batko »

Да плача ли да се смея ли.
Изчетох 4 - ри страници и едва на последната вдянах, че само последните 4-ри мнения се отнасят за тази година.
Както се казва нищо ново под слънцето.
И не се чудете защо не чистят. Подочух, че договора за чистене бил сключен така, че почистването ще започне, когато спре да вали сняг. Ехааа, ако е вярно представете си какво ще е вън ако пет дена не спира да вали. Иначе видях с очите си нейде към пет един снегорин. Пъплеше по Столетов. Мина царствено покрай мен и плавно изчезна в снега. Какво е станало после с него не знам.
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

emzo написа:Ааа не е ли почистено ? Не ми е направило впечатление.
Добре , че писахме да разбереш :twisted:
Batko написа:Да плача ли да се смея ли.
Изчетох 4 - ри страници и едва на последната вдянах, че само последните 4-ри мнения се отнасят за тази година.
Както се казва нищо ново под слънцето.
Ми щото и миналата година беше така , викам си нова тема за същото положение не заслужава. :twisted:
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Сори, че пиша тук, ама много ме вълнува някой дали знае хлапетата ще ходят ли на училище? щото в други места вече им обявиха 20 ти за неучебен ден / то където 20 там и 21 ви :D / а тука си трайкат по стар навик. В сайта на общината е като мълчанието на агнетата, в сайта на ТВ Ст. Загора също.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

И аз чух нещо,ама не е потвърдено
Утре сутрин ще звъня в училището 6 оу.
Dog drags - no tracks...
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

Тое кое ли му е на ред,сега и ток нямаме,
Аватар
Daffy_Duck
Потребител
Потребител

Мнение от Daffy_Duck »

VIT написа:Тое кое ли му е на ред,сега и ток нямаме,
Бих се изразил всичко е "ток и жица" , ама без ток не върви да го кажа. :mrgreen: :cheers:
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Здравейте!

Мислех да отворя нова тема, нещо като:"България 2012-спасявай се сам!", но и тая става!

Искам да поздравя почистващите фирми-тях, и семействата им, най-вече жените, кмета г-н Тодоров, неговия господар и командир Тиквор Велики Великолепни Неземни и Чудодейни, дебелата министърка от партизанско(то значи и крадливо!) потекло също!!!

Сам съм се изравял от улица с не много голям наклон-първата след детската градина до "Наталия". С помощта на 10 пакета едра морска сол! Купени от "Билла" в 21:18, тоест 10-ина минути преди да затворят.

Слава Богу!
Премръзнал съм и уморен, но щастлив-спасих се сам в Сибир! Пардон, поправка, в Ст. Загора.
Навсякъде е некъв ад из града!

Тез наистина си повярваха за края на света и са се отдали на кражба, разврат и рахат!

Поздрави!

И, хора, ако излизате утре, или не дай Боже тая нощ, умолявам ви, екипирайте се добре, вземете някое кило сол или пясък ако сте с кола! Успех! Милост, помощ или съпричастност от крадците не очаквайте!!!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Бе то и аз изрих около блока... има няма 70 - 80 метра. Бях го излъскал, а на места имаше 20на санта. 40 минути по-късно, нямаше и помен от труда ми. Като се прибирах от работа точно пред мен мина снегорина, а отзад мяташе луга... Смисъла беше нулев. Всичко беше толкова замръзнало, че ефекта беше абсурден и съм сигурен, че след 10 минути вятъра е зарил всичко. В общи линии сизифовски труд (ако се сещате кой беше тоя). Не обвинявайте само фирмите. Има условия, в които свършената работа изобщо не си личи, колкото и старание да са вложили в нея.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Изобщо не чистят в града...тва е няква заблуда.По 9ти септември има наместа почистено и до там.По царя грам не са чистили,а нагорнището за лозенец дето минава рейс и аз за работа от там грам не са го бутнали...доста натръшкани коли имаше...
strballer
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от strballer »

Затва 4x4 с хубави гуми и няма да се оплаквате зимата. :D :cheers: По темата : до нас (стадион Берое) минаха на 2 пъти снегорини, но наистина много бързо навява наново и няма голям ефект....
http://www.plastmasoviprodukti.com/ - Производство на пластмасови изделия. Проектиране и изработка на шприцформи.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Koлеги , с нови гуми съм и не ми пука хич кой чистил , кой не .Днес съм се разкарвал из града и одеве се прибрах в 22.30 и нямам проблеми. Вместо сол си купете гуми и няма да имате проблеми. Ако някой ме чуе да се оплаквам да ме заплюе. Ако пък някой чака да му постелят килим и да кара по него -тежко му. И един камион сол няма да му стигне. Не пунктирам точно Булдога, говоря по принцип.
Имам нов акумулатор, гуми, кабели за ток, стъргалка, зимна течност. зарядно, вериги. Не моа се запрааааааа :lol: :lol:
Popopopopo
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Щях та викам да дърпаш. :lol: Пак! :mrgreen:

Сетих се, че Билата е наблизо, та притичах за сол. Килими неща ми разпъват, ама поне мъъъъничко усилие да се свърши нещо.

А, да, със зимни гуми съм, Lassa, и са добри.
Айде да идем на таз уличка-не е дълга, към 50 метра, да та видя как я минаваш?! Стъкло е братче, стъкло!

Пп. Да разправя един смешен епизод- докато сипвах сол под гумите и после тръгнех да се качвам, силен порив на вятъра ме плъзваше по леда на долу, та подминавах с метър-два целта. СмЕх!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

realprofesora написа:Koлеги , с нови гуми съм и не ми пука хич кой чистил , кой не .Днес съм се разкарвал из града и одеве се прибрах в 22.30 и нямам проблеми. Вместо сол си купете гуми и няма да имате проблеми. Ако някой ме чуе да се оплаквам да ме заплюе. Ако пък някой чака да му постелят килим и да кара по него -тежко му. И един камион сол няма да му стигне. Не пунктирам точно Булдога, говоря по принцип.
Имам нов акумулатор, гуми, кабели за ток, стъргалка, зимна течност. зарядно, вериги. Не моа се запрааааааа :lol: :lol:
При мен например 20 минути от 40 минутното пътуване бяха чакане да издърпат един закъсал новичък форд, който беше закъсал зад блока и съответно блокирал изцяло улицата... Полуоската му направо се беше извадила явно от зор.
Това да нямаш форд и пак заради него да не можеш да се придвижиш не е лесно, ама се случва...
Каквито и гуми, течности, вериги да имаш понякога зависиш от другите на пътя затова трябва да се чистят улиците и да се поддържа пътната мрежа, а не ние да си купуваме зимно оборудване за 1-2 заплати, джипове 4х4, танкове, луноходи и прочие.
Все пак затова се плащат данъци - за да може да се придвижваш нормално в зимни условия, каквито при нас са направо смешни на фона на страните на север, които изобщо не се плашат като чуят думата зима.
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

не забравяйте ,че снощи валя дъжд..повечето е лед.А ти Динко ако искаш да те предизвикам на баира за Лозенец...да видим новите гуми дали ще го издрапат :D :D
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Бе той профа е запасен! Сигурен съм, че има и вериги в колата.

Ама въпроса е, аз проход Шипка ли съм тръгнал да катеря, или в европейски град 21 век е нормално при първия сняг и всичко да е блокаж!
Публикувай отговор