Тракия кабел

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Тракия кабел

Мнение от System_error »

Някой може ли да ме светне по въпороса с гледането не HD-каналите. Четох за някви 10 лв на модул+10 лв за инсталация, ама не ми стана съвсем ясно. Каква точно е процедурата? По телефона ли да ги търся или е задължително да ходя до офиса да се уговарям? Колко кинта ще ме обрулят за 3 телевизора и какво точно правят?
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Телевизора ти трябва да е с цифров тунер.
Слагат ти модул да ти разкодира ейчди-тата и ползваш телевизора без приемник.
10 кинта депозит,който ти се връща като се откажеш и 10 за монтаж и настройка.тва е.
Заплащането е като на приемник.Аз лично съм си с модул и ми е доста по-удобно.
Освен това,за да гледаш ейч ди ти трябва съответно и такъв приемник,а депозита за него е доколкото знам към 50 лева.
Малко не можах да обясня,ама дано ме разбереш. :lol:
Dog drags - no tracks...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

T.e. минаваш само с модул, или към модула трябва и приемник, или е нужно само едно от двете. Двете ТВ-та са HD, ама третото е една стара Бравия, която не е. Ако съм прав в разсъженията си, ми трябват по 10+10 лв за HD ТV-тата и 50 за Сонито. Toeст 20+20+50 лв. Или взимат по 10 лв за монтажа на модулити на абонат и 50 за приемник: 10 +10+10+50?
То и аз обясних като индианец, ама дано се лови логиката...
samoaz
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от samoaz »

System_error написа:... 10+10 лв за HD ТV-тата и 50 за Сонито.
Да. На HD телевизорите ще минеш само с модул. А монтажа е - пъхаш модула и картата в него. Сам си го монтирах. Като закъснееш с плащането на таксата ти спират HD каналите.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Aaa... 100 кинта не ми се дават. Ще мина и без HD замомента...
Мерси за разяснението...
Последно промяна от System_error на Сря Дек 19, 2012 9:36 am, променено общо 1 път.
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

samoaz написа:
System_error написа:... 10+10 лв за HD ТV-тата и 50 за Сонито.
Да. На HD телевизорите ще минеш само с модул. А монтажа е - пъхаш модула и картата в него. Сам си го монтирах. Като закъснееш с плащането на таксата ти спират HD каналите.
Ще мине ,ако има DVB-C/cable tuner,/, това че ТВ-то е ХД нищо не означава.Има ТВ-та които също имат слот за карти но са с DVB-T/terrestrial tuner,за наземна цифрова Телевизия/. Та това за пояснение !
Иначе ако имаш на ТВ-то DVB-С HD tuner, отиваш в някой офис ,искаш си карта и я пъхаш в слота на Телевизора,желателно е при изключетен ТВ .Пускаш го и всичко трябва да е ОК.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Е има де. Спестих го, щото се предполага че имам. Сонито се води HDReady ама е само с DVB-T. За тва и изобщо не го коментирам.
За 100 кинта, ще си гледам LD... И без тва е достатъчно добро качество. Ако съм с 50" - има смисъл, ама с моите 32" хич няма и да разбера разликата. Ще ме е яд само ако има HD канали, които ги няма в нормален формат.
Аватар
Lexx
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Lexx »

System_error написа:....................... ама с моите 32" хич няма и да разбера разликата. Ще ме е яд само ако има HD канали, които ги няма в нормален формат.
В голяма грешка си че няма да разбереш разликата.У дома имам и един дърт LCD Филипс който е ХД реди но като му пусна ХД сигнал картинката е съвсем друга.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Lexx написа:
System_error написа:....................... ама с моите 32" хич няма и да разбера разликата. Ще ме е яд само ако има HD канали, които ги няма в нормален формат.
В голяма грешка си че няма да разбереш разликата.У дома имам и един дърт LCD Филипс който е ХД реди но като му пусна ХД сигнал картинката е съвсем друга.
Да бе, да. Нали преди не им бяха кодирани HD-тата. Супер е, най-вече като се навра на 30 санта разстояние. От 2 метра вече почти нямаше разлика. Има смисъл ако съм с ТВ с доста инчове.
Аватар
theshadowmen
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от theshadowmen »

Искам да благодаря на служителите на Тракия кабел за страхотното отношение към клиента за пореден път...отскоро съм с цифрова тв през DVB-C тунера и имах проблем със сигнала.Както винаги ,след добра комуникация и отношение,момчетата дойдоха възможно най-бързо и отстраниха проблема.Искам да пожелая весели празници и щастливо посрещане на Новата година ,както на тях,така и на всички съфорумници.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

3 години вече нямам никакви проблеми с тях във всяко едно отношение.
:cheers:
Dog drags - no tracks...
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

А аз се чудя как някой музикалните от канали показват кодиран канал конакс а в кухнята вървят и аудио и тв.
Бъди такъв какъвто си
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Продадоха ли се на булсат-а ?
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Засега е само част от мрежата (извън Ст. Загора)
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

Един въпрос,понеже на скоро си купих модул и тв lG web os 2.0 как точно се пуска автоматично пресканиране т.е ще трябва ли да набирам честота,и дали ще забрави паролата на wifi :cheers:
Бъди такъв какъвто си
Публикувай отговор