Без BTV програми през 2013 година
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Re: Без BTV програми през 2013 година
http://www.news-sat.com/index.php/novin ... 0%B5%D0%BE
Бтв пак се изложиха!
От какъв зор АБРО ще говори вместо тях, а дори и тогава няма да отговори на никакви въпроси.
Бтв пак се изложиха!
От какъв зор АБРО ще говори вместо тях, а дори и тогава няма да отговори на никакви въпроси.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Мен друго ме притеснява-тя, че Босфор си отива, това е факт, ама къде ще плъзнат всички влечуги от нея?
Дали ще им спретнат нова хранилка?
Дали ще им спретнат нова хранилка?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист

Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?
- besniaa
- Старо куче медалист

хахаха не бе.. ама ако твоя шеф е читав човек, не значи , че и ти си свестенSystem_error написа:Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- System_error
- Старо куче медалист

Mноо ясно.besniaa написа:хахаха не бе.. ама ако твоя шеф е читав човек, не значи , че и ти си свестенSystem_error написа:Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?![]()
![]()
Предполагам, че всички тъпотии се дробят от двама, трима човека и заради тях се създават настроения...
- besniaa
- Старо куче медалист

Може и да си прав, ама ако твоя шеф сере яки лайна по клиентите ежедневно и те бият теб и колегите ти, заради него - няма ли да си намериш по-чистоплътна работа ? В този случай - лайната и настоенията са създавани от един човек, ама боя го ядат няколко невинни.System_error написа:Mноо ясно.besniaa написа:хахаха не бе.. ама ако твоя шеф е читав човек, не значи , че и ти си свестенSystem_error написа:Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?![]()
![]()
![]()
Предполагам, че всички тъпотии се дробят от двама, трима човека и заради тях се създават настроения...
- System_error
- Старо куче медалист

Много ги знае 95% от служителите на бТВ къде бачкат. Вършат една работа и им дават едни пари за нея. Бой не вярвам да са яли и докато си получават трудовите възнагражения няма за кво да се махат. Ако аз работех там, също не бих напуснал, че навън ме чака само големия...
- besniaa
- Старо куче медалист

Примера ми е образен - щом седиш на едно място и ядеш лайна , в преносен смисъл, значи не си много качествен и достоен човек... Не визирам работещите в бтв, макар повечето, публично известни са да такива...System_error написа:Много ги знае 95% от служителите на бТВ къде бачкат. Вършат една работа и им дават едни пари за нея. Бой не вярвам да са яли и докато си получават трудовите възнагражения няма за кво да се махат. Ако аз работех там, също не бих напуснал, че навън ме чака само големия...
-
naslonamakarona
- Потребител

Какво ги захапахте. Тия дето работят в БТВ са си просто работници. Лайната съвсем не идват от тях. Предполагам и те като повечето от нас работят за едната заплата, а не за благото на родината 
Винаги ми е било странно някой абонат като ни срещне на улицата и започне да ни укорява, докато работим, примерно в някоя шахта. Все едно съм собственикът на фирмата или пък съм някой мениджър ниво А, от който зависят решенията в национален план. Накрая почти винаги се усещат, че се карат на не когото трябва и завършваме "Ами то вярно, от вас не зависи, защо ви се карам и аз не знам ама... да си кажа мъката"
Винаги ми е било странно някой абонат като ни срещне на улицата и започне да ни укорява, докато работим, примерно в някоя шахта. Все едно съм собственикът на фирмата или пък съм някой мениджър ниво А, от който зависят решенията в национален план. Накрая почти винаги се усещат, че се карат на не когото трябва и завършваме "Ами то вярно, от вас не зависи, защо ви се карам и аз не знам ама... да си кажа мъката"
- bsbs
- Старо куче медалист

Атаката се засилва ТВ 7 също спря сигнала на була ,но ще ги съдят защото була предава ефирният сигнал пиратски.

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Хах, и как при положение че приемниците могат да приемат сигнала само от 1 сателит?Освен ново поколение приемници да са направили през предишните 2-3 дни дето да работят на 2-3 честоти едновремено.bsbs написа:Атаката се засилва ТВ 7 също спря сигнала на була ,но ще ги съдят защото була предава ефирният сигнал пиратски.
- System_error
- Старо куче медалист

Иска да каже, че ретранслират наземния сигнал в мрежата си.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел

Не могат. Повярвай ми 
- Веско
- Старо куче медалист

Кой каза,че нямало картел!
Рекламата в бТВ се държи от Корпоративна търговска банка, която е собственик и на TV7, както и на Виваком.Това го казвам не аз, ами Янаки Ганчев, председател на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги (АПТУИ).
Тоест - двете телевизии - бТВ и тв7 са еднакво зависими от собственика на мобилен оператор.
Булсатком вземат линценз за мобилен оператор и стават пряк конкурент на Виваком.
Съответно собственикът на Виваком удря чрез договорите на телевизите си по конкурента си-Булсатком.
Всичко останало -договори, пъук такси, и т.н. е било само прах в очите на публиката.
p.s. А Красимир Гергов пък е собственик на няколко рекламни агенции и част от надзорния съвет на "БТВ медиа груп" (изт) и основен играч в цифровизацията на ефира - тук пък Булсаткомса му конкуренти в телеразпространението
Всъщност -може спокойно да се говори за прикрит КАРТЕЛ между bTV, TV7 и Виваком, тъй като собственикът им е едина и съща банка .
Същевременно тези програми ще плащат големи такси към мултиплексите - собственост пак на същата банка за да бъдат излъчвани ефирно.
Рекламата в бТВ се държи от Корпоративна търговска банка, която е собственик и на TV7, както и на Виваком.Това го казвам не аз, ами Янаки Ганчев, председател на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги (АПТУИ).
Тоест - двете телевизии - бТВ и тв7 са еднакво зависими от собственика на мобилен оператор.
Булсатком вземат линценз за мобилен оператор и стават пряк конкурент на Виваком.
Съответно собственикът на Виваком удря чрез договорите на телевизите си по конкурента си-Булсатком.
Всичко останало -договори, пъук такси, и т.н. е било само прах в очите на публиката.
p.s. А Красимир Гергов пък е собственик на няколко рекламни агенции и част от надзорния съвет на "БТВ медиа груп" (изт) и основен играч в цифровизацията на ефира - тук пък Булсаткомса му конкуренти в телеразпространението
Всъщност -може спокойно да се говори за прикрит КАРТЕЛ между bTV, TV7 и Виваком, тъй като собственикът им е едина и съща банка .
Същевременно тези програми ще плащат големи такси към мултиплексите - собственост пак на същата банка за да бъдат излъчвани ефирно.
- Princo
- Старо куче медалист

[video]http://www.vbox7.com/play:a9934969e7[/video]
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,