Без BTV програми през 2013 година

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Re: Без BTV програми през 2013 година

Мнение от Tenebrus »

http://www.news-sat.com/index.php/novin ... 0%B5%D0%BE

Бтв пак се изложиха!

От какъв зор АБРО ще говори вместо тях, а дори и тогава няма да отговори на никакви въпроси.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Мен друго ме притеснява-тя, че Босфор си отива, това е факт, ама къде ще плъзнат всички влечуги от нея?
Дали ще им спретнат нова хранилка?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?
хахаха не бе.. ама ако твоя шеф е читав човек, не значи , че и ти си свестен :cheers: :cheers: :cheers:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

besniaa написа:
System_error написа:Е ти изкара всички служители на фирмата прокажени. Ся ако моя шеф не е стока, означава ли, че и аз не съм?
хахаха не бе.. ама ако твоя шеф е читав човек, не значи , че и ти си свестен :cheers: :cheers: :cheers:
Mноо ясно. :cheers:

Предполагам, че всички тъпотии се дробят от двама, трима човека и заради тях се създават настроения...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:
besniaa написа:
Mноо ясно. :cheers:

Предполагам, че всички тъпотии се дробят от двама, трима човека и заради тях се създават настроения...
Може и да си прав, ама ако твоя шеф сере яки лайна по клиентите ежедневно и те бият теб и колегите ти, заради него - няма ли да си намериш по-чистоплътна работа ? В този случай - лайната и настоенията са създавани от един човек, ама боя го ядат няколко невинни. :cheers: :cheers:
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Много ги знае 95% от служителите на бТВ къде бачкат. Вършат една работа и им дават едни пари за нея. Бой не вярвам да са яли и докато си получават трудовите възнагражения няма за кво да се махат. Ако аз работех там, също не бих напуснал, че навън ме чака само големия...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:Много ги знае 95% от служителите на бТВ къде бачкат. Вършат една работа и им дават едни пари за нея. Бой не вярвам да са яли и докато си получават трудовите възнагражения няма за кво да се махат. Ако аз работех там, също не бих напуснал, че навън ме чака само големия...
Примера ми е образен - щом седиш на едно място и ядеш лайна , в преносен смисъл, значи не си много качествен и достоен човек... Не визирам работещите в бтв, макар повечето, публично известни са да такива...
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Мнение от naslonamakarona »

Какво ги захапахте. Тия дето работят в БТВ са си просто работници. Лайната съвсем не идват от тях. Предполагам и те като повечето от нас работят за едната заплата, а не за благото на родината :lol:
Винаги ми е било странно някой абонат като ни срещне на улицата и започне да ни укорява, докато работим, примерно в някоя шахта. Все едно съм собственикът на фирмата или пък съм някой мениджър ниво А, от който зависят решенията в национален план. Накрая почти винаги се усещат, че се карат на не когото трябва и завършваме "Ами то вярно, от вас не зависи, защо ви се карам и аз не знам ама... да си кажа мъката" :lol:
Аватар
bsbs
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от bsbs »

Атаката се засилва ТВ 7 също спря сигнала на була ,но ще ги съдят защото була предава ефирният сигнал пиратски.
Изображение
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

bsbs написа:Атаката се засилва ТВ 7 също спря сигнала на була ,но ще ги съдят защото була предава ефирният сигнал пиратски.
Хах, и как при положение че приемниците могат да приемат сигнала само от 1 сателит?Освен ново поколение приемници да са направили през предишните 2-3 дни дето да работят на 2-3 честоти едновремено.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Иска да каже, че ретранслират наземния сигнал в мрежата си.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Не могат. Повярвай ми :)
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

Кой каза,че нямало картел!

Рекламата в бТВ се държи от Корпоративна търговска банка, която е собственик и на TV7, както и на Виваком.Това го казвам не аз, ами Янаки Ганчев, председател на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги (АПТУИ).

Тоест - двете телевизии - бТВ и тв7 са еднакво зависими от собственика на мобилен оператор.
Булсатком вземат линценз за мобилен оператор и стават пряк конкурент на Виваком.

Съответно собственикът на Виваком удря чрез договорите на телевизите си по конкурента си-Булсатком.
Всичко останало -договори, пъук такси, и т.н. е било само прах в очите на публиката.

p.s. А Красимир Гергов пък е собственик на няколко рекламни агенции и част от надзорния съвет на "БТВ медиа груп" (изт) и основен играч в цифровизацията на ефира - тук пък Булсаткомса му конкуренти в телеразпространението

Всъщност -може спокойно да се говори за прикрит КАРТЕЛ между bTV, TV7 и Виваком, тъй като собственикът им е едина и съща банка .

Същевременно тези програми ще плащат големи такси към мултиплексите - собственост пак на същата банка за да бъдат излъчвани ефирно.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Публикувай отговор