Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Пробвай си му обхвата как е, дали работи gps-а, синия зъб, вибрацията, уарлеса, слушалките. Може да е изтърван и да не му работи нещо, гледай да не е менте. Аз имах преди и не ме накефи много много, т.е. политиката на ябълката ме издрани, че искат да вземат пари за всяка глупост от крайния потребител и най - много ме беше яд, че чипа на уарлеса поддържа фм радио, а педалите не са го сложили като възможност в телефона за да могат да ти продават разни шибани мп3-ки. Пазара му за девелопъри е затворен, плащаш 100$ на година и след като ти одобрят приложението евентуално след 2-3 месеца може да ти го пуснат на пазара им и с доста други проблеми съм се сблъсквал. Както и да е. Пробвай внимателно дали работят услугите му, има платки в ебей на 3Г/С за жълти стотинки обаче с дефекти. Пробвай го и с друга карта дали работи и ако се усъмниш, че те пързаля нещо искай да пробваш услугите с неговата карта. Някой телефони са заключени и ако смениш картата не работи. Един колега имаше чисто нов 3г телефон и уарлеса му не можеше да се връзва към ап-та, просто беше дефектен. Пробвай как те чуват и т.н.
Мерси , направо се чудя дали да не сложа още 20 -30 лв. и да взема едно галакси отколкото тея ифони дето са 2008 год. това поне е 2011 и е къде къде по ново
EX-Con написа:Мерси , направо се чудя дали да не сложа още 20 -30 лв. и да взема едно галакси отколкото тея ифони дето са 2008 год. това поне е 2011 и е къде къде по ново
EX-Con написа:Мерси , направо се чудя дали да не сложа още 20 -30 лв. и да взема едно галакси отколкото тея ифони дето са 2008 год. това поне е 2011 и е къде къде по ново
Добре се ориентираш.
PS: Мани ги тея търгаши от епъл. Не продават нищо кой-знае какво, но заради реклама и псевдо-мода му търсят диви пари.
Айфона е идеален,нооо
тва дет си се ориентирал към 3g - не ти трябва,
повярвай ми.Слаба камера.Слаб дисплей.Модела си е
доста стар вече,няма да изпиташ удоволствие като цяло.