За разширяването на зелената зона.

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

За разширяването на зелената зона.

Мнение от Princo »

Преди време имаше тема,че зоната ще се разширява,пробвах с търсачката,но нещо не можах да я намеря.
Та някой да има информация,кога ще се случи тва нещо ? И евентуално ако си живущ в тази зона и по л.к и ш.к се водиш на същия адрес,плаща ли се нещо за цялата година ? :cheers:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: За разширяването на зелената зона.

Мнение от vkv »

Princo написа:Преди време имаше тема,че зоната ще се разширява,пробвах с търсачката,но нещо не можах да я намеря.
Та някой да има информация,кога ще се случи тва нещо ? И евентуално ако си живущ в тази зона и по л.к и ш.к се водиш на същия адрес,плаща ли се нещо за цялата година ? :cheers:
л.к и ш.к ????? 8O Ааааааа разбрах лична карта и шофьорска книжка :D :D За това ,че живея в така наречената "Зелена зона" до сега не съм плащал нищо допълнително освен данък смет и данък сгради.Преди години имаше пропуски да може да се стигне с кола до местоживеенето.Питал съм в общината....не издават такива пропуски.По едно време се правеше ксерокопие на талона на колата за да не я вдигнат ,но сега важи ли това....не знам.Хората които се занимават с тази работа не знам как пресичат улицата с толкова акъл.Може всичко да се очаква от тях. :wink:
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

vkv написа:....Хората които се занимават с тази работа не знам как пресичат улицата с толкова акъл....... :wink:
хахах не се стърпях.... :cheers:
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Roshavv написа:
vkv написа:....Хората които се занимават с тази работа не знам как пресичат улицата с толкова акъл....... :wink:
хахах не се стърпях.... :cheers:
Като ги погледнеш в очите им виждаш тила....като огребана тенжера са ...нямам думи.
Изображение
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

viewtopic.php?f=36&t=36639&p=6676066&hi ... 0#p6676020
По принцип вече е в действие, доколкото знам.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

zvezda написа:viewtopic.php?f=36&t=36639&p=6676066&hi ... 0#p6676020
Границите на „Зелената зона” в Стара Загора за кратковременно платено паркиране е разширена
До колкото разбирам Princo пита плаща ли се нещо ако живееш в тази зона за цяла годинаНе е уточнил обаче за паркиране ли става дума или да допълнителни по- големи местни данъци.
Изображение
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

В София дори и да живееш в тази зона се плаща такса за година . Това има предвид , но тука няма такова нещо все още . Но как ще разберат че живееш там не знам , дори не съм чувал да има някакви лепенки по които да ти разпознават колата .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

niggaz_nature написа:В София дори и да живееш в тази зона се плаща такса за година . Това има предвид , но тука няма такова нещо все още . Но как ще разберат че живееш там не знам , дори не съм чувал да има някакви лепенки по които да ти разпознават колата .
Ако това има предвид-да не се плаща.И сега има едни талончета ,че примерно работиш в тази зона и имаш право да паркираш или зареждаш магазини.Гледам една кола на в."Труд" се разхожда с такъв талон и спира до чит."Родина".За Живеещите в зоната не дават такива талончета понеже съм ги питал в общината.
Изображение
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

vkv написа:
Границите на „Зелената зона” в Стара Загора за кратковременно платено паркиране е разширена
До колкото разбирам Princo пита плаща ли се нещо ако живееш в тази зона за цяла годинаНе е уточнил обаче за паркиране ли става дума или да допълнителни по- големи местни данъци.
Точно дали се плаща питам,иначе става въпрос за паркиране. :cheers:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

vkv написа:
Може да прочетеш първия пост и да видиш, че въпросите са два. Аз отговарях на първия. ;)
Публикувай отговор