Та някой да има информация,кога ще се случи тва нещо ? И евентуално ако си живущ в тази зона и по л.к и ш.к се водиш на същия адрес,плаща ли се нещо за цялата година ?
За разширяването на зелената зона.
- Princo
- Старо куче медалист

За разширяването на зелената зона.
Преди време имаше тема,че зоната ще се разширява,пробвах с търсачката,но нещо не можах да я намеря.
Та някой да има информация,кога ще се случи тва нещо ? И евентуално ако си живущ в тази зона и по л.к и ш.к се водиш на същия адрес,плаща ли се нещо за цялата година ?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- vkv
- Старо куче медалист

Re: За разширяването на зелената зона.
л.к и ш.к ?????Princo написа:Преди време имаше тема,че зоната ще се разширява,пробвах с търсачката,но нещо не можах да я намеря.
- Roshavv
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
хахах не се стърпях....vkv написа:....Хората които се занимават с тази работа не знам как пресичат улицата с толкова акъл.......
AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- vkv
- Старо куче медалист

Като ги погледнеш в очите им виждаш тила....като огребана тенжера са ...нямам думи.Roshavv написа:хахах не се стърпях....vkv написа:....Хората които се занимават с тази работа не знам как пресичат улицата с толкова акъл.......
- zvezda
- Потребител

viewtopic.php?f=36&t=36639&p=6676066&hi ... 0#p6676020
По принцип вече е в действие, доколкото знам.
- vkv
- Старо куче медалист

Границите на „Зелената зона” в Стара Загора за кратковременно платено паркиране е разширенаzvezda написа:viewtopic.php?f=36&t=36639&p=6676066&hi ... 0#p6676020
До колкото разбирам Princo пита плаща ли се нещо ако живееш в тази зона за цяла годинаНе е уточнил обаче за паркиране ли става дума или да допълнителни по- големи местни данъци.
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

В София дори и да живееш в тази зона се плаща такса за година . Това има предвид , но тука няма такова нещо все още . Но как ще разберат че живееш там не знам , дори не съм чувал да има някакви лепенки по които да ти разпознават колата .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- vkv
- Старо куче медалист

Ако това има предвид-да не се плаща.И сега има едни талончета ,че примерно работиш в тази зона и имаш право да паркираш или зареждаш магазини.Гледам една кола на в."Труд" се разхожда с такъв талон и спира до чит."Родина".За Живеещите в зоната не дават такива талончета понеже съм ги питал в общината.niggaz_nature написа:В София дори и да живееш в тази зона се плаща такса за година . Това има предвид , но тука няма такова нещо все още . Но как ще разберат че живееш там не знам , дори не съм чувал да има някакви лепенки по които да ти разпознават колата .
- Princo
- Старо куче медалист

Точно дали се плаща питам,иначе става въпрос за паркиране.vkv написа:Границите на „Зелената зона” в Стара Загора за кратковременно платено паркиране е разширенаzvezda написа:viewtopic.php?f=36&t=36639&p=6676066&hi ... 0#p6676020
До колкото разбирам Princo пита плаща ли се нещо ако живееш в тази зона за цяла годинаНе е уточнил обаче за паркиране ли става дума или да допълнителни по- големи местни данъци.
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
- zvezda
- Потребител

Може да прочетеш първия пост и да видиш, че въпросите са два. Аз отговарях на първия.vkv написа:Границите на „Зелената зона” в Стара Загора за кратковременно платено паркиране е разширенаzvezda написа:viewtopic.php?f=36&t=36639&p=6676066&hi ... 0#p6676020