Снегът отново изненада Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Снегът отново изненада Стара Загора

Мнение от emzo »

В момента от Загорка надолу по патриарха всичко е бяло :)
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

schnapps написа:През деня нямаше проблем,понеже температурата беше висока и естествено се топеше,утре сутринта ще ги видя какво са направили
Висока, висока... над нулата не се е дигало. Ако нямаше луга, нямаше да е толкова стопено....
schnapps
Потребител
Потребител

Мнение от schnapps »

System_error написа:
schnapps написа:През деня нямаше проблем,понеже температурата беше висока и естествено се топеше,утре сутринта ще ги видя какво са направили
Висока, висока... над нулата не се е дигало. Ако нямаше луга, нямаше да е толкова стопено....
Да,но едно е да е -0.1 и да минават автомобили през секунди,друго е да е -4 и минават автомобили през 5 минути :)
Т.е в момента не знам какво е навън,но ако е до асфалт евала,ако всичко е в лед и сняг думите ми се потвърждават :D
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Снощи към 8 се прибирах към железник. Беше -4 и застигнах снегорин. След него беше черно до асфалт и беше доста неприятно да се кара. Все едно си на кънки. Пред него имаше 1 пръст снежец и колата залепваше за пътя. Сутринта е учудвщо топло - минус 2. Очаквах да е доста под нулата...
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Снощи от 20:00 до 1.30 съм карал.Мъчиха се снегорините,ама много бързо трупаше.Към Баните имаше достааа сняг,в СтЗ главните улици имаше около 5 см. сняг.Аз се разминах само със страничен удар в едно дърво,но някои БМВта посетиха канавките към Баните. :?
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Princo написа:Снощи от 20:00 до 1.30 съм карал.Мъчиха се снегорините,ама много бързо трупаше.Към Баните имаше достааа сняг,в СтЗ главните улици имаше около 5 см. сняг.Аз се разминах само със страничен удар в едно дърво,но някои БМВта посетиха канавките към Баните. :?
"само" ?!
Хора карайте по-внимателно просто... Пътя към баните си беше нормално проходим в зимни условия, на връщане към 12 през нощта имаше 2 снегорина, които чистеха.
Аз самия занесох на 2-3 пъти леко, но си поддържах скорост от около 50-70, а зимните гуми които ми дадоха към колата са със заличен DOT, което едва ли е случайно... Пред мен имаше един опел астра, който беше със зимни гуми на 3-4 сезона kleber и не поднесе абсолютно никъде, а поддържаше дори малко по-висока скорост...
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Този път ситуацията беше по-добре от предния път.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Е аз имам 100 км градско за последните 2 дена и не съм занесъл никъде. Нямам ЕSP, a гумите са ми втора ръка с дот 10 и 07. Не карам като баба. Не знам как трябва да караш, че да занесеш на тея условия.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Е то мойто си е от глупост,умишлено ... :mrgreen:
15 коли отидохме към Баните да се пързаляме,просто някои му изпуснаха края и свършиха в канавките,а понеже аз съм с летни отзад,за това и имах среща с дърво. :mrgreen: На всеки му идва ъкъла в главата - рано или късно,при мен,по-късно. :spank: :mrgreen:
We get a little crazy,
We are a little,
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Мнение от naslonamakarona »

Чудя се на такива като теб, колега. Всеки си мисли, че незадвижвания мост може да си перка зиме с летните на него. Е, усетил си, че не е баш така. И аз съм го ял, но бях с вкочанени зимни, което е почти все едно си с летни. Оттогава - само нови и зимни. Между другото отзад съм с всесезонни, но пак съм ги вземал нови и ги карам само зимата, техният каучук е сигурно по-мек от някои нови зимни на пазара :lol:
Вчера видях едни ентусиасти по пътя след Загорка посока Петрол как се мъчиха с една голф тройка, съдейки по карането явно пичът не беше заложил на правилните гуми. Луд народ 8O
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

naslonamakarona написа:Чудя се на такива като теб, колега. Всеки си мисли, че незадвижвания мост може да си перка зиме с летните на него. Е, усетил си, че не е баш така. И аз съм го ял, но бях с вкочанени зимни, което е почти все едно си с летни. Оттогава - само нови и зимни. Между другото отзад съм с всесезонни, но пак съм ги вземал нови и ги карам само зимата, техният каучук е сигурно по-мек от някои нови зимни на пазара :lol:
Вчера видях едни ентусиасти по пътя след Загорка посока Петрол как се мъчиха с една голф тройка, съдейки по карането явно пичът не беше заложил на правилните гуми. Луд народ 8O
Принципно съм наясно,винаги съм бил с 4 зимни зимата,просто тая зима финанси не останаха,компромис,който вече никога няма да направя.Аз не виня някой,за дето ми са криви ламарините,наясно съм си,виновен съм.Друг е въпросът,че ако не бях се пързалял,а си карах нормално нямаше да се ударя,ама нъцки,ъкъл ... :mrgreen: :cheers:
We get a little crazy,
We are a little,
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

System_error написа:Е аз имам 100 км градско за последните 2 дена и не съм занесъл никъде. Нямам ЕSP, a гумите са ми втора ръка с дот 10 и 07. Не карам като баба. Не знам как трябва да караш, че да занесеш на тея условия.
В града и аз не съм занасял никъде, говорех конкретно за пътя към баните и обратно :) И двата автомобила карахме през цялото време един след друг с почти еднаква скорост и стил на каране, просто едните гуми бяха на 3-4 сезона, моите не е ясно от кога са, но ако бяха 07, нямаше да им заличават маркировката :) Идеята беше, че дори със зимни гуми на които отдавна им е минал срока на годност ако се кара със съобразена скорост няма никакви проблеми.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

naslonamakarona написа:Чудя се на такива като теб, колега. Всеки си мисли, че незадвижвания мост може да си перка зиме с летните на него.
Стефанеее и после ми се сърдиш като ти кажа, че си на всяка манджа меродия :lol:
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Мнение от naslonamakarona »

Използвам всеки един случай да напомня на другарите, че не са сами на пътя. Нищо повече. Акъл на никого не мога да налея насила :smoukin:
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Бре тоя път изчистили, не мога да бия ръчни.
Публикувай отговор