Снегът отново изненада Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
dakatamen
Начинаещ
Начинаещ

Re: Снегът отново изненада Стара Загора

Мнение от dakatamen »

При миналият снеговалеж и аз ходих към Баните да погледам малко шоу. Горе-долу за 15-20 минути отидох до там, а на родната ни милиция сигурно им трябваха 2 часа да дойдат. Ама те не са виновни, сигурно на четири коли им бяха дали общо 4 зимни гуми. :)
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Общината определено се справи с почистването.Ама тротоарите които се почистват от самите живущи нещо не са навсякъде почистени.Тъй си бях свикнал да псувам общинските и да им давам акъл ,а сега ми е малко гузно...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Teя от Нелсен или са много богати или си нямат хал хабер как да си управяляват човешкия ресурс. Оня ден гледам 30-40 от малцинствата събрани пред универсалния, като 3/4 гледат наредени в кръг, а останали копнат малко и спрат. Явно са взети по някоя програма за временна заетост, ама барем да ги ползват по предназначение, не само да зяносват униформите.... :spank:
Ако се бяха пръснали по цялата пешеходна зона, щяха да я изчистят за 15 минути. Не знам как се бяха събрали толкова хора в радиус 10 метра, барабар с греблата...
Аватар
filomena
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от filomena »

Почистени са централните улици. Ами за крайните квартали какво да кажем? Там цари ледена епоха и чака слънцето да пекне, та да поразчисти пътя от лед и сняг... Хората не са достатъчно организирани да се съберат и да си изчистят край блоковете, а общинарите се занимават само с главните улици, забравяйки за междублоковите пространства... Същото мога да кажа и за тротоарите..Днес по ул. "Братя Жекови" се плъзнах, докато си избирах точно на кое ледено блокче на тротоара да стъпя...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ми то си е и до хората. Аз съм напраил магистрала по тротоарите пред нас, като съм ги изчистил до двете съседни пресечки... За 2-та дена снеговалеж, 5 пъти ги изривах, ама сега е кеф... Нищо, че има идиоти, които си изчистват колите така, че снега пада върху изичстения тротар :spank: Няма лошо-пада си, ама после поне го сритай към улицата.
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Мнение от naslonamakarona »

filomena написа:Почистени са централните улици. Ами за крайните квартали какво да кажем? Там цари ледена епоха и чака слънцето да пекне, та да поразчисти пътя от лед и сняг... Хората не са достатъчно организирани да се съберат и да си изчистят край блоковете, а общинарите се занимават само с главните улици, забравяйки за междублоковите пространства... Същото мога да кажа и за тротоарите..Днес по ул. "Братя Жекови" се плъзнах, докато си избирах точно на кое ледено блокче на тротоара да стъпя...
Още малко и да дойдат вкъщи да изчистят, а? :lol: Никой не е длъжен да чисти тротоарите. Пред входовете си чистят живущите, а пред магазините/офисите и другите комерсиални обекти - наемателите/собствениците им.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

В железник е почистено добре, дори и страничните улици... сега пред блоковете вече сами трябва да си изчистим това си се знае от доста време, имаше и бележки навсякъде от общината.
Публикувай отговор