Снегът отново изненада Стара Загора
-
dakatamen
- Начинаещ

Re: Снегът отново изненада Стара Загора
При миналият снеговалеж и аз ходих към Баните да погледам малко шоу. Горе-долу за 15-20 минути отидох до там, а на родната ни милиция сигурно им трябваха 2 часа да дойдат. Ама те не са виновни, сигурно на четири коли им бяха дали общо 4 зимни гуми. 
-
Oxadoxa
- Потребител

Общината определено се справи с почистването.Ама тротоарите които се почистват от самите живущи нещо не са навсякъде почистени.Тъй си бях свикнал да псувам общинските и да им давам акъл ,а сега ми е малко гузно...
- System_error
- Старо куче медалист

Teя от Нелсен или са много богати или си нямат хал хабер как да си управяляват човешкия ресурс. Оня ден гледам 30-40 от малцинствата събрани пред универсалния, като 3/4 гледат наредени в кръг, а останали копнат малко и спрат. Явно са взети по някоя програма за временна заетост, ама барем да ги ползват по предназначение, не само да зяносват униформите.... 
Ако се бяха пръснали по цялата пешеходна зона, щяха да я изчистят за 15 минути. Не знам как се бяха събрали толкова хора в радиус 10 метра, барабар с греблата...
Ако се бяха пръснали по цялата пешеходна зона, щяха да я изчистят за 15 минути. Не знам как се бяха събрали толкова хора в радиус 10 метра, барабар с греблата...
- filomena
- Начинаещ

Почистени са централните улици. Ами за крайните квартали какво да кажем? Там цари ледена епоха и чака слънцето да пекне, та да поразчисти пътя от лед и сняг... Хората не са достатъчно организирани да се съберат и да си изчистят край блоковете, а общинарите се занимават само с главните улици, забравяйки за междублоковите пространства... Същото мога да кажа и за тротоарите..Днес по ул. "Братя Жекови" се плъзнах, докато си избирах точно на кое ледено блокче на тротоара да стъпя...
- System_error
- Старо куче медалист

Ми то си е и до хората. Аз съм напраил магистрала по тротоарите пред нас, като съм ги изчистил до двете съседни пресечки... За 2-та дена снеговалеж, 5 пъти ги изривах, ама сега е кеф... Нищо, че има идиоти, които си изчистват колите така, че снега пада върху изичстения тротар
Няма лошо-пада си, ама после поне го сритай към улицата.
-
naslonamakarona
- Потребител

Още малко и да дойдат вкъщи да изчистят, а?filomena написа:Почистени са централните улици. Ами за крайните квартали какво да кажем? Там цари ледена епоха и чака слънцето да пекне, та да поразчисти пътя от лед и сняг... Хората не са достатъчно организирани да се съберат и да си изчистят край блоковете, а общинарите се занимават само с главните улици, забравяйки за междублоковите пространства... Същото мога да кажа и за тротоарите..Днес по ул. "Братя Жекови" се плъзнах, докато си избирах точно на кое ледено блокче на тротоара да стъпя...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
В железник е почистено добре, дори и страничните улици... сега пред блоковете вече сами трябва да си изчистим това си се знае от доста време, имаше и бележки навсякъде от общината.