Препоръчайте Интернет доставчик

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Re: Препоръчайте Интернет доставчик

Мнение от naslonamakarona »

Да, разбрах, че беше образно. Производители като Сиско произвеждат кабелни модеми от ново поколение поддържащи скорости от над 100 мбит даунлоуд :!: Въпросът е, че е развито като технология. Колко, как и къде се ползва - според зависи страната и потребностите на клиентите, нали се сещаш :cheers: Мисля, че не е нужно да ти ги обяснявам тези неща баш на тебе тъй като и ти работиш в същата сфера като мен. Тук в България масово се набляга на скоростта, затова и числата са трицифрени в общия случай, поради простата причина, че има реална използваемост към момента. Ако бат Бойко резне торентите само ще скайпим и ще дращим из форумите :lol:
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

не е задължително. както сашо каза интернета отдавна е за повече от това. например аз гледам 720р стриймове, за което тея образни 10мбита са крайно недосатъчни.след като работиш в нашите среди, дори ти ще се съгласиш че фтп кабелите си имат ограничения...които рано или късно ще почнат да оказват влияние. та те дори и сега оказват влияние на проектирането на мрежите.

но като цяло за кабел, говорех за кабелната телевизия, не за интернета. интернета ще е кабелен (независимо от кабела) доста дълги години. :)
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Tenebrus написа:
но като цяло за кабел, говорех за кабелната телевизия, не за интернета. интернета ще е кабелен (независимо от кабела) доста дълги години. :)
Темата не е ли за интернета? Предимствата на телевизията по кабел са същите като и при интернета по кабел. Кабелна телевизия по кабел ЩЕ ИМА можеш да си сигурен :wink:
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Мда, темата е за интернета, лирическото ми отклонение беше малко анти-близу пропаганда.
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Tenebrus написа:Мда, темата е за интернета, лирическото ми отклонение беше малко анти-близу пропаганда.
При положение, че работя в Близу към момента не смятам, че е удачно да се плюем по форумите и да си правим каквито и да е пропаганди и реклами, не мислиш ли, че е излишно? Колегата Lex също работи в доставчик - Bulsatcom, ама не съм го видял да плюе и да прави пропаганди (може би щото беше бивш "наш" кадър :mrgreen: ).
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Когато си оправите услугите колега, тогава ще спра ;-)

Както виждаш не хуля никй друг. Има защо :)
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Tenebrus написа:Мда, темата е за интернета, лирическото ми отклонение беше малко анти-близу пропаганда.
Мммммм то не е и нужно да се прави анти-близу пропаганда.Самото споменаване на близалките си е анти-близу пропаганда.
naslonamakarona не знам какво ти пречи обстоятелството ,че работиш за фирмата и никой не трябва да прави анти-близу пропаганда......макар,че пропаганда е силна дума :):).Като се сетя какво ми предложиха миналия месец офиса ВИ за спортен и HBO пакет щях да получа сърдечен удар от смях.Знам обаче,че от служителите нищо не зависи и за това Ви разбирам,че мислите за хляба си.За служителите на Була........също се отнася,но......разликата е като небето и земята в полза на була.:)
П.П. Подписа ми да не Ви бърка......на Була гледам само HBO HD и Arena 1,2,3,4,.На Близу.....понякога гледам Nova тв .Всичко останало гледкам в HD на gif-чето от подписа ми.
Интернета....вярно 10 MB е достатъчно.....но друго си е 20 или 40.Ако има покритие на Була в централната част автоматично минавам при тях.От доставчиците в града не съм ползвал нет само от Тракия и мога да направя съпоставка за интернет услугите в града.
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Tenebrus написа:Когато си оправите услугите колега, тогава ще спра ;-)
Би ли разказал на четящите от кои услуги точно си бил недоволен и в какво се изразяваше твоето недоволство? Щото аз мога да кажа, че съм много доволен от услугите на Близу. Нетът може да се каже, че за цифром и словом 5 години ми е спирал 4 или 5 пъти за по няколко минути. Телевизията ми - не помня да е спирала изобщо :wink: (може и да е, ама не съм забелязал, понеже не стоя нон-стоп на телевизора).
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

О, аз неблагоразумието да се обуя с близу не съм проявявал. Но интернета на бившата ми, и на настоящата ми са просто плачевни. В 21-ви век, за тея пари, такъв нет да се предлага е чисто престъпно. Да не говорим за прекъсващия звук на телевизията. Проблем който от 3 посещения не е бил оправен. Добре, че те не настояват, ако бях аз щеше да има редовно парко място за колата на близу.

Не се засягай лично колега, както беше вече споменато това не зависи само от теб, ако изобщо. Но моля ти се не се опитвай да убедиш хората в нещо в което и сам сигурно трудно вярваш.Услугата на Близу е sub-par както се казва, и реалния им пазарен дял може само да го докаже :)
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Искам да ти кажа, че ако нямаше повреди, аварии и недоволни клиенти, нямаше и ние - техническите лица, да сме на работа. Всичко щеше да върви по мед и масло. :cheers: Ай със здраве, това беше последният ми коментар по темата. Ти можеш да си лаеш, колкото си искаш :lol:
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Мне, аз съм съгласен с тебе, но това не е причина някои проблеми никога да не се отстраняват ;-)
naslonamakarona
Потребител
Потребител

Какво да ти кажа. Ако ти кажа, че не са попаднали на точните техници добре ли ще е като отговор? Съвсем друг е въпросът, тези хора, които са ходили защо не са го отстранили, ама нейсе (предполага се, че са достатъчно кадърни щом работят при нас).
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

naslonamakarona написа:Какво да ти кажа. Ако ти кажа, че не са попаднали на точните техници добре ли ще е като отговор? Съвсем друг е въпросът, тези хора, които са ходили защо не са го отстранили, ама нейсе (предполага се, че са достатъчно кадърни щом работят при нас).
Ако е интересно мога да Ви разкажа някоя друга история,но няма да има смисъл :wink:
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
niks
Потребител
Потребител

Мнение от niks »

Защо насичат hd каналите на близу? Няколко мои приятели се оплакват от този проблем.
naslonamakarona
Потребител
Потребител

HD-каналите могат да насичат поради 100 причини. От корозирала връзка по мрежата, до прецакан хдми-вход на телевизора (наскоро имахме и такъв случай, на който познат на нашия началник се оказа, че тв-то му е с дефектни ндми входове).
Ако имате проблем - обадете се на националния телефон, за да ви посети техник и да ви реши проблема. :cheers:
Публикувай отговор