Tenebrus написа:Мда, темата е за интернета, лирическото ми отклонение беше малко анти-близу пропаганда.
Мммммм то не е и нужно да се прави анти-близу пропаганда.Самото споменаване на близалките си е анти-близу пропаганда.
naslonamakarona не знам какво ти пречи обстоятелството ,че работиш за фирмата и никой не трябва да прави анти-близу пропаганда......макар,че пропаганда е силна дума

:).Като се сетя какво ми предложиха миналия месец офиса ВИ за спортен и HBO пакет щях да получа сърдечен удар от смях.Знам обаче,че от служителите нищо не зависи и за това Ви разбирам,че мислите за хляба си.За служителите на Була........също се отнася,но......разликата е като небето и земята в полза на була.

П.П. Подписа ми да не Ви бърка......на Була гледам само HBO HD и Arena 1,2,3,4,.На Близу.....понякога гледам Nova тв .Всичко останало гледкам в HD на gif-чето от подписа ми.
Интернета....вярно 10 MB е достатъчно.....но друго си е 20 или 40.Ако има покритие на Була в централната част автоматично минавам при тях.От доставчиците в града не съм ползвал нет само от Тракия и мога да направя съпоставка за интернет услугите в града.