Оставям коментарите на вас-будните млади общественици.
Защо няма протести в Стара Загора?
- realprofesora
- Старо куче медалист

Защо няма протести в Стара Загора?
Стара Загора денят на темерутите-това е най-новата група в социалната мрежа Фейсбук. Града на липите се оказва с най-богатото население в милата ни татковина. Да заплащаш сметките си за електричество в Стара Загора е все едно да си купиш баничка ...без боза.
Затова и в този "Дубай" на България липсват протести.
Popopopopo
- Shade
- Начинаещ

Re: Защо в Стара Загора няма протести ????
Протест ще има в неделя от 11:00 
-
eleena
- Потребител

И ще се съберат...50 човека заедно с журналистите
А къде ще е протеста?
- creitars
- Потребител

пред общината в 11,00 неделя, приготвил съм си една кора с яица
-
eleena
- Потребител

Повече разгласа май му трябва, и аз съм там 
-
paco
- Потребител

- Обратна връзка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- System_error
- Старо куче медалист

И кой ще замяргаш, че ми е чудноcreitars написа:пред общината в 11,00 неделя, приготвил съм си една кора с яица
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
И аз ще ходя да протестирам макар че тока ми е 50 лв, а газта 130 лв. за януари месец, но тука въпроса не опира до това дали съм доволен от сметката си, а до там че тази практика да плащаме на частните дружества ВиК, ЕОН и т.н. за техните загуби които са в тяхната мрежа и по тяхна вина трябва да престане. Бях 3 дена във Варна, там яко протестираха и с всеки който питам не е доволен. Сметките са двойни, гледам на един от офисите фактурата за тока .. двойна, а там винаги е работил само един климатик и два компютъра + един два касови фискални принтера. Площта на помещението е 30 кв. м. - 1300 лв сметка ток.
Точно комшията дойде да ми се жалва за тока и спомена, че ще ходи в неделя пред общината. Събирал сметките на хората от блока за тока и всички били горе - долу двойни.
Точно комшията дойде да ми се жалва за тока и спомена, че ще ходи в неделя пред общината. Събирал сметките на хората от блока за тока и всички били горе - долу двойни.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Що ве, сградата на Енергото, дето е на "Отец Паисий" не е ли на EVN представителство сега?System_error написа:И кой ще замяргаш, че ми е чудноcreitars написа:пред общината в 11,00 неделя, приготвил съм си една кора с яица![]()
![]()
Централата на ЕВН е в Пловдив, а ДКВЕР е в София
![]()
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Salamura
- Потребител

Миналият месец ходих в пощата да платя тока и ми дадоха един чаршаф около метър дълъг - касовата бележка. Като видях какви работи пише вътре - такса пренисна мрежа, такса зелена енергия, някакви загуби им покривам, само дето не пишеше и краден от циганите ток! То е ясно, че плащаме като попове всичките им "работи" и постоянно списъкът с плащаните неща набъбва, още малко ще вкарат вътре и такса секретарките да им правят св*рки на шефовете!
Та като споменах за циганите, айде в Стара Загора протести няма, а в другите градове що не се включват в протестите и цигани? Не може сега всички да крадат, сигурен съм, че има цигани, които редовно си плащат тока! Тях не ги ли боли от високи сметки? Или партийните централи им погасяват "задълженията" за да им гласуват по изборите!??? Или ние плащаме всичко и от тях пари не вземат!???
Та като споменах за циганите, айде в Стара Загора протести няма, а в другите градове що не се включват в протестите и цигани? Не може сега всички да крадат, сигурен съм, че има цигани, които редовно си плащат тока! Тях не ги ли боли от високи сметки? Или партийните централи им погасяват "задълженията" за да им гласуват по изборите!??? Или ние плащаме всичко и от тях пари не вземат!???
- FCBeroe1916
- Потребител

Няма такива филм цигани да плащат ток, дори и в Лозенец, който и да е друг цигански квартал няма електромери и водомери, всичко това се плаща от нас, все пак имат загуби и трябва да ги избият от някъде, т. е. от нас. Те къщите им са незаконни, ама никой не ги закача, а я някой от нас да се опита да си постри къща някъде да видим дали няма да я съборят набързо.. Както и да е, няма да се оправим никога и това е. Единственият вариант е всичко яко протести и национализация на ЕВН, ВИк, ЧЕЗ и всякакви други грабители на народа..
- vkv
- Старо куче медалист

Мен друго ми е интересно.Ползвам от години(15) едни и същи уреди в къщи всеки ден и точно последните месеци са x 2.Последния период е от 12.12.12 до 30.12.12 и от 31.12.12. до 15.01.13.По- дългия период е 4 дена.....това не е дигнало сметката два пъти.За предния период 15.11.12-12.12.12. сметката и потреблението е наполовина,а са използвани същите уреди и същото време са работили....в смисъл акумулираща печка само на нощна тарифа която автоматично включва и изключва уреда.Ей това не ми е ясно как ни работят от EVN,а и другите което доказва,че има картелно споразумение м/у тях и това е достатъчно да им бият шута.Сега поглеждам,че сайта на ЕVN отново не
работи ....миналата седмица по това време отново имаше същите проблеми
Предполагам ,че проблема обаче не е технически
.Иначе съм на протеста,но някой ако има решение на горния казус......да сподели как е възможно да ни "цакат".
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Ние сме домоуправители в блока където живеем и интересно сметката за ток на асансьор и стълбищно осветление този месец е с около 50% по-висока... интересно кое харчи повече ток като е студено - асансьора или осветлението? 
- vkv
- Старо куче медалист

Аммм за това става въпрос......някой има ли идея как ни "клати" EVN?sawo написа:Ние сме домоуправители в блока където живеем и интересно сметката за ток на асансьор и стълбищно осветление този месец е с около 50% по-висока... интересно кое харчи повече ток като е студено - асансьора или осветлението?
- System_error
- Старо куче медалист

В много голяма забуда си. Мини през Лозенец и ще видиш колко далеч си от истината. Моя автомонтьор също живее в Лозенец, въпреки че си е чист българин и съм му ходил на гости, та от там знам.FCBeroe1916 написа:Няма такива филм цигани да плащат ток, дори и в Лозенец, който и да е друг цигански квартал няма електромери и водомери, всичко това се плаща от нас, все пак имат загуби и трябва да ги избият от някъде, т. е. от нас.