Защо няма протести в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Защо няма протести в Стара Загора?

Мнение от realprofesora »

Стара Загора денят на темерутите-това е най-новата група в социалната мрежа Фейсбук. Града на липите се оказва с най-богатото население в милата ни татковина. Да заплащаш сметките си за електричество в Стара Загора е все едно да си купиш баничка ...без боза. :lol: Затова и в този "Дубай" на България липсват протести.
Оставям коментарите на вас-будните млади общественици.
Popopopopo
Аватар
Shade
Начинаещ
Начинаещ

Re: Защо в Стара Загора няма протести ????

Мнение от Shade »

Протест ще има в неделя от 11:00 :)
eleena
Потребител
Потребител

Мнение от eleena »

И ще се съберат...50 човека заедно с журналистите :mrgreen: А къде ще е протеста?
Аватар
creitars
Потребител
Потребител

Мнение от creitars »

пред общината в 11,00 неделя, приготвил съм си една кора с яица
eleena
Потребител
Потребител

Мнение от eleena »

Повече разгласа май му трябва, и аз съм там :D
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

Untitled.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

creitars написа:пред общината в 11,00 неделя, приготвил съм си една кора с яица
И кой ще замяргаш, че ми е чудно :lol: :lol: :lol: Централата на ЕВН е в Пловдив, а ДКВЕР е в София :lol: :lol:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

И аз ще ходя да протестирам макар че тока ми е 50 лв, а газта 130 лв. за януари месец, но тука въпроса не опира до това дали съм доволен от сметката си, а до там че тази практика да плащаме на частните дружества ВиК, ЕОН и т.н. за техните загуби които са в тяхната мрежа и по тяхна вина трябва да престане. Бях 3 дена във Варна, там яко протестираха и с всеки който питам не е доволен. Сметките са двойни, гледам на един от офисите фактурата за тока .. двойна, а там винаги е работил само един климатик и два компютъра + един два касови фискални принтера. Площта на помещението е 30 кв. м. - 1300 лв сметка ток.

Точно комшията дойде да ми се жалва за тока и спомена, че ще ходи в неделя пред общината. Събирал сметките на хората от блока за тока и всички били горе - долу двойни.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

System_error написа:
creitars написа:пред общината в 11,00 неделя, приготвил съм си една кора с яица
И кой ще замяргаш, че ми е чудно :lol: :lol: :lol: Централата на ЕВН е в Пловдив, а ДКВЕР е в София :lol: :lol:
Що ве, сградата на Енергото, дето е на "Отец Паисий" не е ли на EVN представителство сега?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Salamura
Потребител
Потребител

Мнение от Salamura »

Миналият месец ходих в пощата да платя тока и ми дадоха един чаршаф около метър дълъг - касовата бележка. Като видях какви работи пише вътре - такса пренисна мрежа, такса зелена енергия, някакви загуби им покривам, само дето не пишеше и краден от циганите ток! То е ясно, че плащаме като попове всичките им "работи" и постоянно списъкът с плащаните неща набъбва, още малко ще вкарат вътре и такса секретарките да им правят св*рки на шефовете!
Та като споменах за циганите, айде в Стара Загора протести няма, а в другите градове що не се включват в протестите и цигани? Не може сега всички да крадат, сигурен съм, че има цигани, които редовно си плащат тока! Тях не ги ли боли от високи сметки? Или партийните централи им погасяват "задълженията" за да им гласуват по изборите!??? Или ние плащаме всичко и от тях пари не вземат!???
Аватар
FCBeroe1916
Потребител
Потребител

Мнение от FCBeroe1916 »

Няма такива филм цигани да плащат ток, дори и в Лозенец, който и да е друг цигански квартал няма електромери и водомери, всичко това се плаща от нас, все пак имат загуби и трябва да ги избият от някъде, т. е. от нас. Те къщите им са незаконни, ама никой не ги закача, а я някой от нас да се опита да си постри къща някъде да видим дали няма да я съборят набързо.. Както и да е, няма да се оправим никога и това е. Единственият вариант е всичко яко протести и национализация на ЕВН, ВИк, ЧЕЗ и всякакви други грабители на народа..
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Мен друго ми е интересно.Ползвам от години(15) едни и същи уреди в къщи всеки ден и точно последните месеци са x 2.Последния период е от 12.12.12 до 30.12.12 и от 31.12.12. до 15.01.13.По- дългия период е 4 дена.....това не е дигнало сметката два пъти.За предния период 15.11.12-12.12.12. сметката и потреблението е наполовина,а са използвани същите уреди и същото време са работили....в смисъл акумулираща печка само на нощна тарифа която автоматично включва и изключва уреда.Ей това не ми е ясно как ни работят от EVN,а и другите което доказва,че има картелно споразумение м/у тях и това е достатъчно да им бият шута.Сега поглеждам,че сайта на ЕVN отново не :wink: работи ....миналата седмица по това време отново имаше същите проблеми :wink: Предполагам ,че проблема обаче не е технически :wink: .Иначе съм на протеста,но някой ако има решение на горния казус......да сподели как е възможно да ни "цакат".
с.gif
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ние сме домоуправители в блока където живеем и интересно сметката за ток на асансьор и стълбищно осветление този месец е с около 50% по-висока... интересно кое харчи повече ток като е студено - асансьора или осветлението? :lol:
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

sawo написа:Ние сме домоуправители в блока където живеем и интересно сметката за ток на асансьор и стълбищно осветление този месец е с около 50% по-висока... интересно кое харчи повече ток като е студено - асансьора или осветлението? :lol:
Аммм за това става въпрос......някой има ли идея как ни "клати" EVN?
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

FCBeroe1916 написа:Няма такива филм цигани да плащат ток, дори и в Лозенец, който и да е друг цигански квартал няма електромери и водомери, всичко това се плаща от нас, все пак имат загуби и трябва да ги избият от някъде, т. е. от нас.
В много голяма забуда си. Мини през Лозенец и ще видиш колко далеч си от истината. Моя автомонтьор също живее в Лозенец, въпреки че си е чист българин и съм му ходил на гости, та от там знам.
Публикувай отговор