Е..ти селянията

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Е..ти селянията

Мнение от admin »

Има хора гледам редовно обикалят по блоковите. В блока където живея е малък и като се появи някой нов да обикаля комшиите викат полицията и повече не припарват до входа. Зад блоковото пространство където са гаражите също е затворено и се влиза само от едно място и там гледам тук - таме се навъртат разни хора и го обикалят.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Пичове, откранаха ми сд-то от колата (roadstar, очукано, нищо неработещо по него почти освен радиото) при положение, че му бях свалил панела и беше в жабката. В колата имах талон за бензин за 20 кинта и флашка за още толкова. Взеха само сд-то дето ако има пазарна стойност е не повече от 15.. Поне бяха точни. Отключили колата и след това беше заключена. И това на обяд до университетът ми. 8O
Аватар
Roshavv
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Roshavv »

Zac написа:Пичове, откранаха ми сд-то от колата (roadstar, очукано, нищо неработещо по него почти освен радиото) при положение, че му бях свалил панела и беше в жабката. В колата имах талон за бензин за 20 кинта и флашка за още толкова. Взеха само сд-то дето ако има пазарна стойност е не повече от 15.. Поне бяха точни. Отключили колата и след това беше заключена. И това на обяд до университетът ми. 8O
8O 8O 8O 8O 8O 8O неможе да бъде.... сугурен ли си че не си го изхвърлил и си забравил... ааааа...мислех че тези работи отдавна са спрели.... :spank:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Мой приятел увяхна с 50лв заради счупено стъкло, откраднаха му античния касетофон в колата на стойност 0/10лв, даже касетки не пускаше, ставаше само за радио :D В жабката очила за 200лв, отзад въдици за поне още толкова... те взели касетофона :D
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Кой квото набара.На мен пред общежитието в Сф ми бяха разбили колата.Панела беше в джоба на вратата,но не са го видяли и бяха взели само тялото,дезодорант адидас за 6 лв. и слънчеви очила.Добре че не бяха пипали в багажника,че каса и усилвател,не ми се купуват пак. :D
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
mupk0
Потребител
Потребител

Мнение от mupk0 »

Че то същата работа преди 2години.Счупиха ми прозорец страничен за 5лв,за да откраднат СД със строшен панел китайско,което беше 20лв ,а са оставили среди и високи Хертз за 60лв на таблото :D
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Moй приятел (той и във форума пише, ама рядко) изгорял в понеделник със задно стъкло. Откраднали са... детско одеалце. 8O Счупили са стъклото със камък. После са поседнали и на съседната кола, но някъв човек се развикал и апаша офейкал.... Наркоманска работа...
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

System_error написа:Moй приятел (той и във форума пише, ама рядко) изгорял в понеделник със задно стъкло. Откраднали са... детско одеалце. 8O Счупили са стъклото със камък. После са поседнали и на съседната кола, но някъв човек се развикал и апаша офейкал.... Наркоманска работа...
Е тва е крайност и глупост. Онея дето мене ме окрадоха оценят, че е безмислено да пречиняваш на някой такова зло за такава малка облага. А тия не ги е*е кво правят. Да фанеш да го утрепеш от бой.
BTW забравих, че съквартирантката ми беше пострадала от същите гадове. На задната седалка на Форд Ка беше забравила празна дамска чанта. Ония гадове счупили прозореца, само че не са чупили задния през който е било най-удобно да се пресегнат и вземат чантата, ами счупили най-малкото задно прозорче (триъгълното). Така че пак са се замислили. :idea: :)
Публикувай отговор