Е..ти селянията
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Е..ти селянията
Има хора гледам редовно обикалят по блоковите. В блока където живея е малък и като се появи някой нов да обикаля комшиите викат полицията и повече не припарват до входа. Зад блоковото пространство където са гаражите също е затворено и се влиза само от едно място и там гледам тук - таме се навъртат разни хора и го обикалят.
"There is no 'patch' for stupidity."
- Zac
- Старо куче медалист
Пичове, откранаха ми сд-то от колата (roadstar, очукано, нищо неработещо по него почти освен радиото) при положение, че му бях свалил панела и беше в жабката. В колата имах талон за бензин за 20 кинта и флашка за още толкова. Взеха само сд-то дето ако има пазарна стойност е не повече от 15.. Поне бяха точни. Отключили колата и след това беше заключена. И това на обяд до университетът ми. 

- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Zac написа:Пичове, откранаха ми сд-то от колата (roadstar, очукано, нищо неработещо по него почти освен радиото) при положение, че му бях свалил панела и беше в жабката. В колата имах талон за бензин за 20 кинта и флашка за още толкова. Взеха само сд-то дето ако има пазарна стойност е не повече от 15.. Поне бяха точни. Отключили колата и след това беше заключена. И това на обяд до университетът ми.

AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Мой приятел увяхна с 50лв заради счупено стъкло, откраднаха му античния касетофон в колата на стойност 0/10лв, даже касетки не пускаше, ставаше само за радио
В жабката очила за 200лв, отзад въдици за поне още толкова... те взели касетофона 

- Princo
- Старо куче медалист
Кой квото набара.На мен пред общежитието в Сф ми бяха разбили колата.Панела беше в джоба на вратата,но не са го видяли и бяха взели само тялото,дезодорант адидас за 6 лв. и слънчеви очила.Добре че не бяха пипали в багажника,че каса и усилвател,не ми се купуват пак. 

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- mupk0
- Потребител
Че то същата работа преди 2години.Счупиха ми прозорец страничен за 5лв,за да откраднат СД със строшен панел китайско,което беше 20лв ,а са оставили среди и високи Хертз за 60лв на таблото 

- System_error
- Старо куче медалист
Moй приятел (той и във форума пише, ама рядко) изгорял в понеделник със задно стъкло. Откраднали са... детско одеалце.
Счупили са стъклото със камък. После са поседнали и на съседната кола, но някъв човек се развикал и апаша офейкал.... Наркоманска работа...

- Zac
- Старо куче медалист
Е тва е крайност и глупост. Онея дето мене ме окрадоха оценят, че е безмислено да пречиняваш на някой такова зло за такава малка облага. А тия не ги е*е кво правят. Да фанеш да го утрепеш от бой.System_error написа:Moй приятел (той и във форума пише, ама рядко) изгорял в понеделник със задно стъкло. Откраднали са... детско одеалце.Счупили са стъклото със камък. После са поседнали и на съседната кола, но някъв човек се развикал и апаша офейкал.... Наркоманска работа...
BTW забравих, че съквартирантката ми беше пострадала от същите гадове. На задната седалка на Форд Ка беше забравила празна дамска чанта. Ония гадове счупили прозореца, само че не са чупили задния през който е било най-удобно да се пресегнат и вземат чантата, ами счупили най-малкото задно прозорче (триъгълното). Така че пак са се замислили.