Живот в Германия

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
mITky
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Живот в Германия

Мнение от mITky »

Някой запознат ли е с живота в Германия.Каква е цената на квартира(възможно най-ниската цена и най -малка като квадрати квартира) Стандарта на живот какви пари ще те оправят и такива неща ?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Живот в Германия

Мнение от realprofesora »

mITky написа:Някой запознат ли е с живота в Германия.Каква е цената на квартира(възможно най-ниската цена и най -малка като квадрати квартира) Стандарта на живот какви пари ще те оправят и такива неща ?
Ще влезеш тук,
http://zaedno.de/news/germany
ще си направиш регистрация и ще си зададеш въпросите.
В старозагорски форум не търси цени на квартири в Германия, ще чуеш само : мисля ,че , не съм сигурен , май че , един ми каза, предполагам и такива неопределени определения.
Popopopopo
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Re: Живот в Германия

Мнение от Da Edd »

Много е субективно. Има разлика дали ще си в Щутгарт или в Цвикау, примерно. Много зависи и от квартала - в Германия е съвсем нормално да живееш на 40 минути от града (с публичен транспорт)
При всички случаи брой поне 250 евро за стая 18 квадрата + допълнително сметки. Най-добре, както писа Професора, питай в заедно.де, след като си си набелязал град.
Публикувай отговор