Живот в Германия
- mITky
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Живот в Германия
Някой запознат ли е с живота в Германия.Каква е цената на квартира(възможно най-ниската цена и най -малка като квадрати квартира) Стандарта на живот какви пари ще те оправят и такива неща ?
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Живот в Германия
Ще влезеш тук,mITky написа:Някой запознат ли е с живота в Германия.Каква е цената на квартира(възможно най-ниската цена и най -малка като квадрати квартира) Стандарта на живот какви пари ще те оправят и такива неща ?
http://zaedno.de/news/germany
ще си направиш регистрация и ще си зададеш въпросите.
В старозагорски форум не търси цени на квартири в Германия, ще чуеш само : мисля ,че , не съм сигурен , май че , един ми каза, предполагам и такива неопределени определения.
Popopopopo
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Живот в Германия
Много е субективно. Има разлика дали ще си в Щутгарт или в Цвикау, примерно. Много зависи и от квартала - в Германия е съвсем нормално да живееш на 40 минути от града (с публичен транспорт)
При всички случаи брой поне 250 евро за стая 18 квадрата + допълнително сметки. Най-добре, както писа Професора, питай в заедно.де, след като си си набелязал град.
При всички случаи брой поне 250 евро за стая 18 квадрата + допълнително сметки. Най-добре, както писа Професора, питай в заедно.де, след като си си набелязал град.