Надявам се не всички да са отмъстителни с такава голяма памет, че иначе бая бой трябва да хвърлим на американците и най вече на англичаните (един от най-верните съюзници на Османската империя, и днешна Турция).Bul-Dog написа:Аз за тебе знам, бе. Тебе търпението ти е на дзен-будист отшелник.![]()
Въпросът ми е: дали дядото на ЛиЛето не е убил навремето дедото на мутрата, и сега той да ни отмъщава по тоз индиански начин? Винету, знаете, му е настолното четиво...
Защо няма протести в Стара Загора?
- System_error
- Старо куче медалист

Re: Защо няма протести в Стара Загора?
- besniaa
- Старо куче медалист

Bul-Dog написа:Аз за тебе знам, бе. Тебе търпението ти е на дзен-будист отшелник.![]()
Въпросът ми е: дали дядото на ЛиЛето не е убил навремето дедото на мутрата, и сега той да ни отмъщава по тоз индиански начин? Винету, знаете, му е настолното четиво...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
1916
- Начинаещ

Тебе те знаем.Партията майка и прасе да сложи в листата си,пак ще гласуваш за него.System_error написа:Aз - ДА!
Между другото водачът на листата на Гроб за незнаещите е трябвало да бъде Миро Найденов,но него го хванаха милия.Интересно ще е правителството с новият морал и волята за борба с корупцията,да има първият осъден министър за корупция
- System_error
- Старо куче медалист

В много голяма грешка си. Не съм като теб облъчен до безмозъчност. Аз виждам и негативите на ГЕРБ, но ти никога няма да признаеш позитивите им.1916 написа:Тебе те знаем.Партията майка и прасе да сложи в листата си,пак ще гласуваш за него.System_error написа:Aз - ДА!
Между другото водачът на листата на Гроб за незнаещите е трябвало да бъде Миро Найденов,но него го хванаха милия.Интересно ще е правителството с новият морал и волята за борба с корупцията,да има първият осъден министър за корупция
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Стефан Гамизов: Енергийната система ще колабира всеки момент
"В тези измами са замесени международни корпорации. Ако са замесени американски компании, нашата прокуратура трябва да се обърне към ФБР с молба за съдействие. Трябва да бъде замесен и Скотланд ярд, защото в енергийната мафия имам замесен и високопоставен британец. Лошото е, че имаме президент - Росен Плевнелиев, който е директно замесен в част от въпросните неща. Той подкрепя енергийната мафия. Не е ясно и какво ще бъде следващото правителство. Затова се опасявам, че злоупотребите ще продължат да бъдат прикривани"
"В тези измами са замесени международни корпорации. Ако са замесени американски компании, нашата прокуратура трябва да се обърне към ФБР с молба за съдействие. Трябва да бъде замесен и Скотланд ярд, защото в енергийната мафия имам замесен и високопоставен британец. Лошото е, че имаме президент - Росен Плевнелиев, който е директно замесен в част от въпросните неща. Той подкрепя енергийната мафия. Не е ясно и какво ще бъде следващото правителство. Затова се опасявам, че злоупотребите ще продължат да бъдат прикривани"
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Атаките на Гамизов срещу президента, "бореца срещу лошите корупционни практики", са толкова прозрачни, че няма накъде повече. "Енергийнят експерт", който е на хранилка при ГЕРБ, не спира да хули Плевнелиев и обкръжението му, откакто последният почна да се еманципира от Борисов. Някои хора май ги е страх от служебното правителство...
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Глупости, глупости и пак глупости. ФБР, Скотланд ярд, а за Руснаците сигурно и КГБ трябва да си извикаме и направо цирка да е пълен? Президента е сигурно един от малкото, коите не са свързани с мутри, мафиоти и тем подобни, а служебното правителство накара повечето партии да съжаляват, че върнаха мандатите, когато имаха възможност да съставят свое такова, което само по себе си е МНОГО добър знак.Bul-Dog написа:Стефан Гамизов: Енергийната система ще колабира всеки момент
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

А! Мутрата и генерал-губернатора режат лентата на AES Гълъбово. Едно е да режеш ленти-друго е после да обясняваш защо плащаме най-скъпия ток. "Фотоволтаиците" една от любимите думи на Тиквор-те са в 90% на жена му, брех мааму стара. Тез зад океана, господарите им, успяха да им внушат на нашите мутри една силна омраза срещу всичко българско.
Пп. Пинокио. Ми той е поредното момче на повикване. Виж го ква е карикатура само-щял бил да се еманципира-ха!, да женичките се еманципират, но таз точно едва ли някога...
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- besniaa
- Старо куче медалист

800 дни е най-точната торба.

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

-
carom
- Потребител

- System_error
- Старо куче медалист

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1905807
"Държавата харчи два пъти повече, отколкото получава"
И аз си мисля същото от няколко дена. Квото се отпуснаха с кви ли не харчове, няма да стигнем много далеч...Нещо новия министър си пада с широки пръсти. Дано не ни излезе през носа.
"Държавата харчи два пъти повече, отколкото получава"
И аз си мисля същото от няколко дена. Квото се отпуснаха с кви ли не харчове, няма да стигнем много далеч...Нещо новия министър си пада с широки пръсти. Дано не ни излезе през носа.
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
System_error написа:Нещо новия министър си пада с широки пръсти.
И как стигна до това заключение? Данните са за януари и февруари, а тогава, доколкото си спомням, управляваше правителството на ГЕРБ, съответно министър беше Делян Добрев.
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

КБ: "Да върнем България на хората"
Чухте ли, другари, Гея лично ви призовава! Връщайте, без друго си понакупихте имоти по цял свят вече!
Чухте ли, другари, Гея лично ви призовава! Връщайте, без друго си понакупихте имоти по цял свят вече!