Защо няма протести в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Защо няма протести в Стара Загора?

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Аз за тебе знам, бе. Тебе търпението ти е на дзен-будист отшелник. :mrgreen:

Въпросът ми е: дали дядото на ЛиЛето не е убил навремето дедото на мутрата, и сега той да ни отмъщава по тоз индиански начин? Винету, знаете, му е настолното четиво...
Надявам се не всички да са отмъстителни с такава голяма памет, че иначе бая бой трябва да хвърлим на американците и най вече на англичаните (един от най-верните съюзници на Османската империя, и днешна Турция).
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Bul-Dog написа:Аз за тебе знам, бе. Тебе търпението ти е на дзен-будист отшелник. :mrgreen:

Въпросът ми е: дали дядото на ЛиЛето не е убил навремето дедото на мутрата, и сега той да ни отмъщава по тоз индиански начин? Винету, знаете, му е настолното четиво...

:cheers: А дали комунистите не резнаха главата на Кирил, чичото на твоя човек от подписа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И дали същия тоз човек не направи коалиция с тях... ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Хубаво го казваш за дебеланата, ама и твоя фаворит е доооста късопаметен и мнооого меркантилен..... Жалко, че и него не са го подкастрили.... :cheers: :cheers: :cheers:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
1916
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 1916 »

System_error написа:Aз - ДА!
Тебе те знаем.Партията майка и прасе да сложи в листата си,пак ще гласуваш за него.
Между другото водачът на листата на Гроб за незнаещите е трябвало да бъде Миро Найденов,но него го хванаха милия.Интересно ще е правителството с новият морал и волята за борба с корупцията,да има първият осъден министър за корупция :mrgreen:
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

1916 написа:
System_error написа:Aз - ДА!
Тебе те знаем.Партията майка и прасе да сложи в листата си,пак ще гласуваш за него.
Между другото водачът на листата на Гроб за незнаещите е трябвало да бъде Миро Найденов,но него го хванаха милия.Интересно ще е правителството с новият морал и волята за борба с корупцията,да има първият осъден министър за корупция :mrgreen:
В много голяма грешка си. Не съм като теб облъчен до безмозъчност. Аз виждам и негативите на ГЕРБ, но ти никога няма да признаеш позитивите им.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Стефан Гамизов: Енергийната система ще колабира всеки момент

"В тези измами са замесени международни корпорации. Ако са замесени американски компании, нашата прокуратура трябва да се обърне към ФБР с молба за съдействие. Трябва да бъде замесен и Скотланд ярд, защото в енергийната мафия имам замесен и високопоставен британец. Лошото е, че имаме президент - Росен Плевнелиев, който е директно замесен в част от въпросните неща. Той подкрепя енергийната мафия. Не е ясно и какво ще бъде следващото правителство. Затова се опасявам, че злоупотребите ще продължат да бъдат прикривани"
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Атаките на Гамизов срещу президента, "бореца срещу лошите корупционни практики", са толкова прозрачни, че няма накъде повече. "Енергийнят експерт", който е на хранилка при ГЕРБ, не спира да хули Плевнелиев и обкръжението му, откакто последният почна да се еманципира от Борисов. Някои хора май ги е страх от служебното правителство...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Bul-Dog написа:Стефан Гамизов: Енергийната система ще колабира всеки момент

"В тези измами са замесени международни корпорации. Ако са замесени американски компании, нашата прокуратура трябва да се обърне към ФБР с молба за съдействие. Трябва да бъде замесен и Скотланд ярд, защото в енергийната мафия имам замесен и високопоставен британец. Лошото е, че имаме президент - Росен Плевнелиев, който е директно замесен в част от въпросните неща. Той подкрепя енергийната мафия. Не е ясно и какво ще бъде следващото правителство. Затова се опасявам, че злоупотребите ще продължат да бъдат прикривани"
Глупости, глупости и пак глупости. ФБР, Скотланд ярд, а за Руснаците сигурно и КГБ трябва да си извикаме и направо цирка да е пълен? Президента е сигурно един от малкото, коите не са свързани с мутри, мафиоти и тем подобни, а служебното правителство накара повечето партии да съжаляват, че върнаха мандатите, когато имаха възможност да съставят свое такова, което само по себе си е МНОГО добър знак.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Изображение

А! Мутрата и генерал-губернатора режат лентата на AES Гълъбово. Едно е да режеш ленти-друго е после да обясняваш защо плащаме най-скъпия ток. "Фотоволтаиците" една от любимите думи на Тиквор-те са в 90% на жена му, брех мааму стара. Тез зад океана, господарите им, успяха да им внушат на нашите мутри една силна омраза срещу всичко българско.

Пп. Пинокио. Ми той е поредното момче на повикване. Виж го ква е карикатура само-щял бил да се еманципира-ха!, да женичките се еманципират, но таз точно едва ли някога...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

get_img.php.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

800 дни е най-точната торба. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1905807

"Държавата харчи два пъти повече, отколкото получава"

И аз си мисля същото от няколко дена. Квото се отпуснаха с кви ли не харчове, няма да стигнем много далеч...Нещо новия министър си пада с широки пръсти. Дано не ни излезе през носа.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

System_error написа:Нещо новия министър си пада с широки пръсти.

И как стигна до това заключение? Данните са за януари и февруари, а тогава, доколкото си спомням, управляваше правителството на ГЕРБ, съответно министър беше Делян Добрев.
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

КБ: "Да върнем България на хората"

Чухте ли, другари, Гея лично ви призовава! Връщайте, без друго си понакупихте имоти по цял свят вече!
Публикувай отговор