Zamunda.NET vs. Zamunda.SE

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Zamunda.NET vs. Zamunda.SE

Мнение от didka »

Тва ми заприлича на параноя вече.
:lol:
Dog drags - no tracks...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

DyO написа:
Tenebrus написа:И ти правиш сайтове пич? Евала! Шапка ти свалям. Явно си толкова навътре, че Rainbow Tables не ти трябват, като видиш md5 наниза и виждаш готово декриптираната парола.
Ако някой се регне, ас получавам парола/име и имам пълен контрол върху него 8)
Прочети отново текста над твоя. Името и паролата ти ги знаят вече.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

ПЪЛЕН контрол викаш? Ми да не ти посещаваме сайтовете тогава. Може би потребителите ти трябва да им е ясно, че паролите в твоите сайтове не се криптират и евентуално могат да бъдат използвани за аматьорските ти цели. Разбиваш ме, честно :)
Какви хора правят сайтове на днешно време. Дано поне докато пишеш да спазваш синтаксиса, че с това "ас" ще ти е голям зор после. Или то викаш - "има си графична среда, за какво да се тормозя".

:lol: :lol: :lol:
DyO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DyO »

Tenebrus написа:ПЪЛЕН контрол викаш? Ми да не ти посещаваме сайтовете тогава. Може би потребителите ти трябва да им е ясно, че паролите в твоите сайтове не се криптират и евентуално могат да бъдат използвани за аматьорските ти цели. Разбиваш ме, честно :)
Какви хора правят сайтове на днешно време. Дано поне докато пишеш да спазваш синтаксиса, че с това "ас" ще ти е голям зор после. Или то викаш - "има си графична среда, за какво да се тормозя".

:lol: :lol: :lol:
ее саднах са :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор