Zamunda.NET vs. Zamunda.SE
- didka
- Старо куче медалист
- System_error
- Старо куче медалист
Re: Zamunda.NET vs. Zamunda.SE
Прочети отново текста над твоя. Името и паролата ти ги знаят вече.DyO написа:Ако някой се регне, ас получавам парола/име и имам пълен контрол върху негоTenebrus написа:И ти правиш сайтове пич? Евала! Шапка ти свалям. Явно си толкова навътре, че Rainbow Tables не ти трябват, като видиш md5 наниза и виждаш готово декриптираната парола.
- Tenebrus
- Явно е шмиргел
ПЪЛЕН контрол викаш? Ми да не ти посещаваме сайтовете тогава. Може би потребителите ти трябва да им е ясно, че паролите в твоите сайтове не се криптират и евентуално могат да бъдат използвани за аматьорските ти цели. Разбиваш ме, честно 
Какви хора правят сайтове на днешно време. Дано поне докато пишеш да спазваш синтаксиса, че с това "ас" ще ти е голям зор после. Или то викаш - "има си графична среда, за какво да се тормозя".

Какви хора правят сайтове на днешно време. Дано поне докато пишеш да спазваш синтаксиса, че с това "ас" ще ти е голям зор после. Или то викаш - "има си графична среда, за какво да се тормозя".

-
- Потребител
- Обратна връзка:
ее саднах саTenebrus написа:ПЪЛЕН контрол викаш? Ми да не ти посещаваме сайтовете тогава. Може би потребителите ти трябва да им е ясно, че паролите в твоите сайтове не се криптират и евентуално могат да бъдат използвани за аматьорските ти цели. Разбиваш ме, честно
![]()
![]()