Избори 2013
-
- Потребител
Re: Избори 2013
Герб- мерб, бсп- мпс, все тая, пребоядисани комуняги с капиталистическа боя 

- besniaa
- Старо куче медалист
Заради лайната Бареков, Трифонов, Станишев и други, ще гласувам за лайното Цветанов. До днес мислих да гласувам за Хиподил, обаче ей сега реших, че ще гласувам за Цецо. И Бог да пази България, че ще има нужда.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- System_error
- Старо куче медалист
Точно си говорихме с приятели, че ефекта от акцийките на Станишев/Пеевски/Местан/Бареков/Трифонов, ще се обърнат срещу тях и вместо да откажат хора от гласуване за ГЕРБ, всъщност ще направят точно обратното, защото само показват колко са отчаяни за власт и колко са все по-прозрачни сплетните им. Въпреки всичко, си мисля, че дори ГЕРБ да спечелят, ако спечелят с малко, няма да успеят да съставят правителство и ще дадат мандата на вторите, които ще се коалират с третите (по стара българска традиция) и отново ще ни управляват Серго и Доган(Местан). За тва е важно да се гласува. Ако щете за Костов, Кунева, Витков, който и да е, ама да се гласува.... Колкото повече малки партии в парламента, толкова по-малък шанс за червена коалиция.besniaa написа:Заради лайната Бареков, Трифонов, Станишев и други, ще гласувам за лайното Цветанов. До днес мислих да гласувам за Хиподил, обаче ей сега реших, че ще гласувам за Цецо. И Бог да пази България, че ще има нужда.
Всеки прекрачил бариерата от 4 процента, взима 10 депутатски места (минимума за съставяне на група)от останалите 240. Т.е. процентите с коитo се печелят изборите не са същите на представените в парламента партии.
- besniaa
- Старо куче медалист
А най-добре ще е Костов, Кунева, Станишев, Борисов и Доган да гледат цветята откъм корена. И най-справедливо ще е. Пардон, забравих великио цар и Яне Янев.
- System_error
- Старо куче медалист
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40& ... mentsBlock
"Въпреки опитите да се прикрият фалшивите бюлетини, като се представят за технологичен брак, от прокуратурата потвърдиха за проведената специалната операция. "
Вече никой не може да ме убеди, че Вести не обслужват определени политически интереси. Срам да се наричат "журналисти".
"Въпреки опитите да се прикрият фалшивите бюлетини, като се представят за технологичен брак, от прокуратурата потвърдиха за проведената специалната операция. "
Вече никой не може да ме убеди, че Вести не обслужват определени политически интереси. Срам да се наричат "журналисти".
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
http://offnews.bg/index.php/193675/mari ... ifikatsiya
Истината е някъде там
Според мен може да са останали наистина допълнителни бюлетини или нещо подобно, които съответно са добре дошъл компромат, но някои хора захапаха здраво въдицата и няма пускане. ББ едва ли е толкова глупав да печата незаконни бюлетини в печатницата, която ще се следи най-много. Ако искаха винаги можеха да напечатат бюлетините другаде, където никой нямаше да знае, но не е толкова просто... Има изборни списъци които се проверяват, подпечатват и заверяват... самите бланки са нааай-малката пречка за фалшифициране...
Честно казано не съм особен привърженик на която и да е от представяните партии в момента, но такива нагли опити за компроментиране са наистина дразнещи и трябва да си доста разноглед, за да не ги забележиш.
Истината е някъде там

Честно казано не съм особен привърженик на която и да е от представяните партии в момента, но такива нагли опити за компроментиране са наистина дразнещи и трябва да си доста разноглед, за да не ги забележиш.
- PTS
- Модератор
Аз си промених мнението последните дни и мисля и аз да си пусна гласа за Герб. Напук на всички, които се опитват да ги закопаят последния месец!
- System_error
- Старо куче медалист
Вече мисля, че стана ясно как крадеца вика - дръжте крадеца. Всички пипала на октопода се разбесняха като диви котки в клетка, защото виждат, че изтърват кокала. Де да бяха толкова синхронизирани и единомислени в правенето на добри дела за страната, но уви. Само 'раната прави борбата....
-
- Потребител
А аз мисля, че самият ББ организира тези акции, за да си кажат хората: "Ще гласувам за тях, напук на всички, които искат да ги закопаят..."
- System_error
- Старо куче медалист
eleena написа:А аз мисля, че самият ББ организира тези акции, за да си кажат хората: "Ще гласувам за тях, напук на всички, които искат да ги закопаят..."

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Така или иначе мутрата загуби доверието на господарите си. Както каза един умен човек сутринта по тв: следващия министър-председател няма да се казва ББ/гнус ме е да му пиша името/.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- System_error
- Старо куче медалист
Предпочиташ "господарите му" пак да те управляват лиBul-Dog написа:Така или иначе мутрата загуби доверието на господарите си. Както каза един умен човек сутринта по тв: следващия министър-председател няма да се казва ББ/гнус ме е да му пиша името/.

- besniaa
- Старо куче медалист
Не бе, иска да е поданик на цар-министър-председател. Нещо като мъж-жена...System_error написа:Предпочиташ "господарите му" пак да те управляват лиBul-Dog написа:Така или иначе мутрата загуби доверието на господарите си. Както каза един умен човек сутринта по тв: следващия министър-председател няма да се казва ББ/гнус ме е да му пиша името/.

- System_error
- Старо куче медалист
Aйде, днес е деня на избора. Гласувайте по съвест.
PS: Много приятно съм изненадан, че темата не се превърна в едно надплюване, а всеки изразяваше мнение, без да изпада в излишна арогантност.
PS: Много приятно съм изненадан, че темата не се превърна в едно надплюване, а всеки изразяваше мнение, без да изпада в излишна арогантност.
- Веско
- Старо куче медалист
Ей тия гнусливи комуняги,какво ли не правят за да се докопат до властта!!!