Избори 2013

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите избори?

Анкетата свършва на Нед Май 12, 2013 13:52 pm

ГЕРБ
17
34%
БСП
5
10%
ДПС
1
2%
Атака
5
10%
ДСБ
4
8%
СДС
0
Няма гласували
НДСВ
0
Няма гласували
РЗС
0
Няма гласували
ВМРО
1
2%
ГОРД
1
2%
НФСБ
3
6%
Глас народен
7
14%
Друг
2
4%
Няма да гласувам
4
8%

Общо гласове: 50

eleena
Потребител
Потребител

Re: Избори 2013

Мнение от eleena »

Герб- мерб, бсп- мпс, все тая, пребоядисани комуняги с капиталистическа боя :D
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

Заради лайната Бареков, Трифонов, Станишев и други, ще гласувам за лайното Цветанов. До днес мислих да гласувам за Хиподил, обаче ей сега реших, че ще гласувам за Цецо. И Бог да пази България, че ще има нужда.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

besniaa написа:Заради лайната Бареков, Трифонов, Станишев и други, ще гласувам за лайното Цветанов. До днес мислих да гласувам за Хиподил, обаче ей сега реших, че ще гласувам за Цецо. И Бог да пази България, че ще има нужда.
Точно си говорихме с приятели, че ефекта от акцийките на Станишев/Пеевски/Местан/Бареков/Трифонов, ще се обърнат срещу тях и вместо да откажат хора от гласуване за ГЕРБ, всъщност ще направят точно обратното, защото само показват колко са отчаяни за власт и колко са все по-прозрачни сплетните им. Въпреки всичко, си мисля, че дори ГЕРБ да спечелят, ако спечелят с малко, няма да успеят да съставят правителство и ще дадат мандата на вторите, които ще се коалират с третите (по стара българска традиция) и отново ще ни управляват Серго и Доган(Местан). За тва е важно да се гласува. Ако щете за Костов, Кунева, Витков, който и да е, ама да се гласува.... Колкото повече малки партии в парламента, толкова по-малък шанс за червена коалиция.

Всеки прекрачил бариерата от 4 процента, взима 10 депутатски места (минимума за съставяне на група)от останалите 240. Т.е. процентите с коитo се печелят изборите не са същите на представените в парламента партии.
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

А най-добре ще е Костов, Кунева, Станишев, Борисов и Доган да гледат цветята откъм корена. И най-справедливо ще е. Пардон, забравих великио цар и Яне Янев.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40& ... mentsBlock

"Въпреки опитите да се прикрият фалшивите бюлетини, като се представят за технологичен брак, от прокуратурата потвърдиха за проведената специалната операция. "

Вече никой не може да ме убеди, че Вести не обслужват определени политически интереси. Срам да се наричат "журналисти".
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

http://offnews.bg/index.php/193675/mari ... ifikatsiya
Истината е някъде там :) Според мен може да са останали наистина допълнителни бюлетини или нещо подобно, които съответно са добре дошъл компромат, но някои хора захапаха здраво въдицата и няма пускане. ББ едва ли е толкова глупав да печата незаконни бюлетини в печатницата, която ще се следи най-много. Ако искаха винаги можеха да напечатат бюлетините другаде, където никой нямаше да знае, но не е толкова просто... Има изборни списъци които се проверяват, подпечатват и заверяват... самите бланки са нааай-малката пречка за фалшифициране...
Честно казано не съм особен привърженик на която и да е от представяните партии в момента, но такива нагли опити за компроментиране са наистина дразнещи и трябва да си доста разноглед, за да не ги забележиш.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Аз си промених мнението последните дни и мисля и аз да си пусна гласа за Герб. Напук на всички, които се опитват да ги закопаят последния месец!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Вече мисля, че стана ясно как крадеца вика - дръжте крадеца. Всички пипала на октопода се разбесняха като диви котки в клетка, защото виждат, че изтърват кокала. Де да бяха толкова синхронизирани и единомислени в правенето на добри дела за страната, но уви. Само 'раната прави борбата....
eleena
Потребител
Потребител

Мнение от eleena »

А аз мисля, че самият ББ организира тези акции, за да си кажат хората: "Ще гласувам за тях, напук на всички, които искат да ги закопаят..."
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

eleena написа:А аз мисля, че самият ББ организира тези акции, за да си кажат хората: "Ще гласувам за тях, напук на всички, които искат да ги закопаят..."
:lol: :lol: Е баси двойния блъф би бил тва...
Аватар
Bul-Dog
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Bul-Dog »

Така или иначе мутрата загуби доверието на господарите си. Както каза един умен човек сутринта по тв: следващия министър-председател няма да се казва ББ/гнус ме е да му пиша името/.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Bul-Dog написа:Така или иначе мутрата загуби доверието на господарите си. Както каза един умен човек сутринта по тв: следващия министър-председател няма да се казва ББ/гнус ме е да му пиша името/.
Предпочиташ "господарите му" пак да те управляват ли :lol:
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

System_error написа:
Bul-Dog написа:Така или иначе мутрата загуби доверието на господарите си. Както каза един умен човек сутринта по тв: следващия министър-председател няма да се казва ББ/гнус ме е да му пиша името/.
Предпочиташ "господарите му" пак да те управляват ли :lol:
Не бе, иска да е поданик на цар-министър-председател. Нещо като мъж-жена... :cheers: :cheers: :cheers:
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Aйде, днес е деня на избора. Гласувайте по съвест.

PS: Много приятно съм изненадан, че темата не се превърна в едно надплюване, а всеки изразяваше мнение, без да изпада в излишна арогантност.
Аватар
Веско
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Веско »

Ей тия гнусливи комуняги,какво ли не правят за да се докопат до властта!!!
Публикувай отговор