Протестите са заради бездарното управление на управляващите
Протести- Стара Загора
-
Shadow
- Потребител

Re: Протести- Стара Загора
Ам така де.За това има хора които питат за какво са протестите.
[/quote]
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Протестите са заради бездарното управление на управляващите[/quote]Shadow написа:Ам така де.За това има хора които питат за какво са протестите.
Ма тва типично за прост и алчен човек-ти на бай Ганя власт му дай, гледай му после акъла.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Не ме разбрахте правилно.
Да кажем, че се свали това правителство и последват нови избори?
За кого ще имаме право да гласуваме, за същите муцуни.
Трябва да се промени изборният кодекс, защото това се превръща в затворена система, в която се въртят едни и същи лица от един и същ ешелон.
Маха се 4 процентната бариера,
Дава се възможност за независими кандидати
Хората трябва да има пряк достъп до парламентарният си представител, на избирателният район.
Какъв контрол имате върху представляващият Ви депутат?
Вас някой попита ли Ви, дали България да пусне краткосрочни облигации?
Вас някой попита ли Ви, дали искате данък депозит?
Вас някой попита ли Ви, дали да се махне данък колиба?
Вас някой попита ли Ви, дали да се налеят едни пари в нови индустриални зони в навечерието на криза?
Вас някой попита ли Ви, дали искате да прелитат над главите Ви Израелски изтребители?
Попитаха Ви дали искате да се построи АЕЦ Белене, 60 процента гласуваха с ДА, но парламентът каза НЕ, което противоречи на общественото желание.
Просто без някакви цялостни промени в политическата система, не виждам разликата.
Все едно да си пребоядисаш колата и да викаш "Новата ми кола".
Трябва да се промени изборният кодекс, защото това се превръща в затворена система, в която се въртят едни и същи лица от един и същ ешелон.
Хората трябва да има пряк достъп до парламентарният си представител, на избирателният район.
Вас някой попита ли Ви, дали да се налеят едни пари в нови индустриални зони в навечерието на криза?
Вас някой попита ли Ви, дали искате да прелитат над главите Ви Израелски изтребители?
Попитаха Ви дали искате да се построи АЕЦ Белене, 60 процента гласуваха с ДА, но парламентът каза НЕ, което противоречи на общественото желание.
Просто без някакви цялостни промени в политическата система, не виждам разликата.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
-
Shadow
- Потребител

Що се отнася за АЕЦ предишното правителство нали затвори главата и се реши въпроса ,а защо това правителство повдигна въпроса отново ? Не е ли това в интерес на Русия ?В интерес на истината всяка една управляваща сила е взимала грешни решение ,които не са били изгодни на една голяма част да не кажа на всички .
- vkv
- Старо куче медалист

Смяташ ли ,че е след като се промени изборния кодекс ще нещо ще се промени?Аз съм за промени,но ми е интересно как ще имамеHoCuS написа:Не ме разбрахте правилно.
достъп до парламентарният си представител, на избирателният район. Какво пречи сега да има независими кандидати?Да трябва да се съберат доста подписи,но не е проблем.Също съм и за контрол,но не разбирам нищо от облигации ,енергетика,депозити и т.н.
Колкото за АЕЦ Белене....60% от 20% гласували-това е важно.Парламентарната група на Герб каза не на проекта не парламента.
Противоречието на общественото желание се наблюдава в момента.Управлява сбирщина която не е спечелила изборите,но казва ние няма да работим с Вас.После питат защо не направихте правителство и защо не влизате в парламента.18 дена има протести срещу правителството не напуска....ето това е противоречие.
Днес В.Сидеров е дал предложение затвор до 3-години за блокиране на магистрали и пътища-ЧЕСТИТО!Орешарски въведе АКТА-да ни е честито.
И аз искам цялостни политически промени,но нямам време!
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Както е казал героят на Алеко Константинов "И едните и другите са маскари".
Ситуацията е ясна, едните искат да си върнат мнозинството, другите правят коалиции, за да имат мнозинство, а за обикновеният гражданин като нас остава да подскача по площадите да подскачат и да скандират.
Не ме интересува червен,зелен, син или розов. Не искам на хората да им се налага да усвояват висша математика, за да открият формулата как с 500-600 лв. да си гледат децата и да живеят. Не искам разни костюмирани капути, да ми цвилят от телевизира и да викат ДА ПОМОГНЕМ НА БИЗНЕСА, ДА СПАСИМ БИЗНЕСА, ама за работещият никой не се сеща.
Да излезе един с един списък с конкретни изисквания, към управляващи или към опозицията. Хората да се обединят около конкретна кауза и да се каже ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТА Е КОНКРЕТНО ТАЗИ. Мен като отделен гражданин, ако каузата ме заинтригува и реша да я подкрепя ще викам и скачам по площади, така ще викам, че от Бургас до Калотина ще ме чуват.
Та за това питах, за какво са протестите.
Ситуацията е ясна, едните искат да си върнат мнозинството, другите правят коалиции, за да имат мнозинство, а за обикновеният гражданин като нас остава да подскача по площадите да подскачат и да скандират.
Не ме интересува червен,зелен, син или розов. Не искам на хората да им се налага да усвояват висша математика, за да открият формулата как с 500-600 лв. да си гледат децата и да живеят. Не искам разни костюмирани капути, да ми цвилят от телевизира и да викат ДА ПОМОГНЕМ НА БИЗНЕСА, ДА СПАСИМ БИЗНЕСА, ама за работещият никой не се сеща.
Да излезе един с един списък с конкретни изисквания, към управляващи или към опозицията. Хората да се обединят около конкретна кауза и да се каже ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТА Е КОНКРЕТНО ТАЗИ. Мен като отделен гражданин, ако каузата ме заинтригува и реша да я подкрепя ще викам и скачам по площади, така ще викам, че от Бургас до Калотина ще ме чуват.
Та за това питах, за какво са протестите.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Само да допълня, протестите срещу Делян Пеевски ги подкрепих напълно, защото той не заслужава тази позиция, той не заслужава дори да минава на 2 километра от парламента, а камоли да има политически правомощия. Той щеше да подеме атака с цел реваншизъм към други политици с едни апарат финансиран от нашите данъци.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
-
Shadow
- Потребител

Хората протестират заради това ,че има такива като споменатия горе и са вътре в парламента и се врът където не трябва и правят каквото си искат безнаказано .Хората искат прозрачност в управлението ,да няма заробващи договори ,които ни удрят по джоба.HoCuS написа:Само да допълня, протестите срещу Делян Пеевски ги подкрепих напълно, защото той не заслужава тази позиция, той не заслужава дори да минава на 2 километра от парламента, а камоли да има политически правомощия. Той щеше да подеме атака с цел реваншизъм към други политици с едни апарат финансиран от нашите данъци.
- System_error
- Старо куче медалист

От вчера!!!!:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5895031
Първо Орешараски обясни на Руснаците, че ние така или иначе ще им дадем 1 милиард неустойки за Белене и без да ни подканят, сега тоя дебил сам ни навира между шамарите в мерака си да "стресне" някой. Дипломацията е някакъв сюреализъм за тея некадърници... За месец и половина толкова неадектватни действия ... Мен честно ме е страх каква тъпня ще изсерат (без извинение) утре. За това е протеста. Колкото се може по-бързо тея гафаджии да се махнат, че голям срам берем с тях пред цял свят! Другите глупости със хазарта, Белене, закона за за тютюнопушнетто, заемите измолени на огромни лихва и т.н. и т.н. хич не са и за споменаване.
Искането е едно - вендага да се махат от там. Ако горните аргументи не са достатъчни и ясни... нямам коментар. Явно сме толкова смотани, че си ги заслужаваме.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5895031
Първо Орешараски обясни на Руснаците, че ние така или иначе ще им дадем 1 милиард неустойки за Белене и без да ни подканят, сега тоя дебил сам ни навира между шамарите в мерака си да "стресне" някой. Дипломацията е някакъв сюреализъм за тея некадърници... За месец и половина толкова неадектватни действия ... Мен честно ме е страх каква тъпня ще изсерат (без извинение) утре. За това е протеста. Колкото се може по-бързо тея гафаджии да се махнат, че голям срам берем с тях пред цял свят! Другите глупости със хазарта, Белене, закона за за тютюнопушнетто, заемите измолени на огромни лихва и т.н. и т.н. хич не са и за споменаване.
Искането е едно - вендага да се махат от там. Ако горните аргументи не са достатъчни и ясни... нямам коментар. Явно сме толкова смотани, че си ги заслужаваме.
-
joro_tt
- Новак

- System_error
- Старо куче медалист

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5896611
"Народното събрание (НС) работи, защото тази партия е търпяна, за нас това е договор с дявола"
Отново призовавам някой "атакист" да защити гласа си за Сидеров!
"Народното събрание (НС) работи, защото тази партия е търпяна, за нас това е договор с дявола"
Отново призовавам някой "атакист" да защити гласа си за Сидеров!
-
Shadow
- Потребител

Това народно събрание показва пред Европа ,че може да се управлява с наглост и безочие до безграничност.Нищо хубаво не се очаква от тях каквито и мерки да вземат .
- stivans
- Старо куче медалист

Аз се "чудех" за какво протестират някои през февруари , а то се оказа, че за да дойде правителството на Орешарски.Сега вече излязоха и с подписка в негова подкрепа:
Повече инфо ТУК
"В Стара Загора стартира подписка в подкрепа на кабинета „Орешарски”. Организатор е Гражданска инициатива, зад която стоят повечето от лицата във февруарските протести от Града на липите.
Чрез подписката инициаторите се надяват да покажат, че в България има много хора, които виждат в работещото правителство и парламент шанс за промяна. За около от четири часа след старта на подписката в нея се включиха близо 200 старозагорци.
Повече инфо ТУК
"В Стара Загора стартира подписка в подкрепа на кабинета „Орешарски”. Организатор е Гражданска инициатива, зад която стоят повечето от лицата във февруарските протести от Града на липите.
Чрез подписката инициаторите се надяват да покажат, че в България има много хора, които виждат в работещото правителство и парламент шанс за промяна. За около от четири часа след старта на подписката в нея се включиха близо 200 старозагорци.
Стара Загора
Стара Загора