Кой почиства града?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
MasterCop
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Кой почиства града?

Мнение от MasterCop »

От 7 юни, право да чисти Стара Загора има софийската фирма „Зауба“ избрана от специална комисия, чрез договаряне без обявление. До избора се стигна след като общински съвет прекрати договора с досегашния концесионер Нелсен чистота, заради неизпълнение на договорните си ангажименти.
http://stznews.bg/j-todorov-ako-nelsen- ... 10790.html

Тази нова фирма уж имала всичко необходимо, а чистят контейнери с примитивна техника. Днес с тирове извозват бобрите си в 23 часа вдигайки шум и нарушавайки нощната тишина... Определено прави впечатление липсата на опит и техника на софийската фирма... Нелсън чистота не ги разбирах кога минават... :evil:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Кой почиства града?

Мнение от admin »

Който и да го почиства, няма да наеме висшисти за това деяние, на мен ми е все тая, но Нелсен чистота доста време почиства града, сега явно е време да си починат малко, други са на власт в момента и определят нещата.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Ебати простотията ... В Железник точно пред 20 мин. чаках такъв ТИР дето извозваше 5-6 контейнера,та да мога да влезна в уличката.
Днеска пък към обяд бяха запушили едното платно,като се спускаш към денонощната гумаджийница.Пълен цирк ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
MasterCop
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от MasterCop »

И на мен ми е все тая, стига да не вдигат толкова шум, но днес където обикновено има 2 контейнера имаше 6!!! Може би са и на двете фирми и е елементарно, че някой ще плаща за тази "тройна услуга" която ни се предлага - нали... три пъти повече място за боклук - три пъти по-високи такси за смет после... Те и без това таксите за смет са по-високи от данък сгради... :idea:
blue
Новак
Новак

Мнение от blue »

При вас 6, при нас - 0. Торбичките стоят по земята, чакат да излезе вятър..
Да се свършва вече тая сага!
Публикувай отговор