От 7 юни, право да чисти Стара Загора има софийската фирма „Зауба“ избрана от специална комисия, чрез договаряне без обявление. До избора се стигна след като общински съвет прекрати договора с досегашния концесионер Нелсен чистота, заради неизпълнение на договорните си ангажименти.
Тази нова фирма уж имала всичко необходимо, а чистят контейнери с примитивна техника. Днес с тирове извозват бобрите си в 23 часа вдигайки шум и нарушавайки нощната тишина... Определено прави впечатление липсата на опит и техника на софийската фирма... Нелсън чистота не ги разбирах кога минават...
Който и да го почиства, няма да наеме висшисти за това деяние, на мен ми е все тая, но Нелсен чистота доста време почиства града, сега явно е време да си починат малко, други са на власт в момента и определят нещата.
Ебати простотията ... В Железник точно пред 20 мин. чаках такъв ТИР дето извозваше 5-6 контейнера,та да мога да влезна в уличката.
Днеска пък към обяд бяха запушили едното платно,като се спускаш към денонощната гумаджийница.Пълен цирк ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
И на мен ми е все тая, стига да не вдигат толкова шум, но днес където обикновено има 2 контейнера имаше 6!!! Може би са и на двете фирми и е елементарно, че някой ще плаща за тази "тройна услуга" която ни се предлага - нали... три пъти повече място за боклук - три пъти по-високи такси за смет после... Те и без това таксите за смет са по-високи от данък сгради...