Пак запалиха гората над Три чучура север

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Пак запалиха гората над Три чучура север

Мнение от System_error »

Null написа:
System_error написа:На мен пък ми се струват съвсем нормални. Края на Август е. Всичко е изсъхнало до корен, а дъжд не е капвал от месеци. Няма какво друго да се очаква. Стига някой хвърлен фас или пък някое стъкло в храсталака и всичко е готово за секунди. Може и да има умишлени, ама честно казано, за кво му е на някой да пали треви и храсти. Ай стига с тая конспирация. Всичко е в рамките на нормалното и очакваното...
Изобщо не е нормално. Пожарите са умишлени, вероятно запалени от цигани и не знам кое му е нормалното едни 500 декара 25 годишна борова гора да изгорят. Отделно храсталаци и ниски дръвчета, отделно замърсяванията на въздуха, изгорели животинки и т.н. Имаш ли идея колко труд и средства са хвърлени за гората или както казваше Гриша Ганчев "къщичка за птиченца правил ли си някога ?" че разсъждаваш така 8) Пари давам да видя как счупено стъкло запалва гора на няколко различни места през 100 метра в 3 посред нощ :idea: Беззаконие и слаба държава, последното го има само на документи.
:haha: :haha: :haha: Много обичаш да си измисляш и да си ги насосваш нещата. Къде видя да съм казал, че е нормално да изгори "едни 500 декара 25 годишна борова". Казах, че е нормално да има пожари, защото е такъв сезона. Ти лично ли видя как на "стъкло запалва гора на няколко различни места през 100 метра в 3 посред нощ".
Слабо ти е нещо друго, приятелю, не държавата :mrgreen:

Айде да ме светнеш ся кой има далавера от изгорелите треви и храсти, че аз си падам малко прост за разлика от теб :haha: ?
Eле пък от тия 15К декара треволяк: http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... ca-5992108
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

System_error написа: :haha: :haha: :haha: Много обичаш да си измисляш и да си ги насосваш нещата. Къде видя да съм казал, че е нормално да изгори "едни 500 декара 25 годишна борова". Казах, че е нормално да има пожари, защото е такъв сезона. Ти лично ли видя как на "стъкло запалва гора на няколко различни места през 100 метра в 3 посред нощ".
Слабо ти е нещо друго, приятелю, не държавата :mrgreen:

Айде да ме светнеш ся кой има далавера от изгорелите треви и храсти, че аз си падам малко прост за разлика от теб :haha: ?
Eле пък от тия 15К декара треволяк: http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... ca-5992108
Добре е че се усещаш от време на време.. 1 не съм ти приятел :haha: 2 Купи си нови очила и виж какво пише горе- темата е за ГОРАТА над 3 чучура север, а не за поляните и храсталаците по границата с Турция т.нар. лесонепригодни площи. Написал съм че пожарите над Севера и повечето (Остра могила, Казанка, 7 километър, Змеево) тръгнаха нощем, т.е. твоите фантазийки които си написал "някое стъкло в храсталака и всичко е готово за секунди" са си просто твои фантазийки. Това че ти си го прочел в някой сайт или видял по bTV-то следобед не означава че пожарите са тръгнали следобед. И ако въобще си излизал от панелката да се разходиш покрай СЗ щеше да знаеш над Севера и другите райони с пожари не са храсталаци а беше гора, беше защото половината е отсечена, другата половина вече изгоряла. Бора му трябва само да го лъхне огъня и съхне, пожълтява и след година най-много става клечка. Знам че си типичен българин и разбираш от всичко, разни тъпотии ти се въртят в главата но не знам защо е нужно да ни ги споделяш с идеята да си в играта.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

:grin2: Точно кой ми казва, че съм типичен ...
Не знам кое наричаш фантазийки. Аз като малък съм си играл с такив стъкълца и знам, че не е нито фантазия, нито блян или еротичен сън. Тва че на теб ти липсват елементарни знания от 3ти клас, говори само дооста зле за твоята постна особа (отново). Всичко останало не мисля да го коментирам, за да не стана по-смешен дори и от теб :haha:

PS: Избрал си си прекрасен псевдоним, явно описателно оценящ интелектуалния ти потенциал. Това, че някой има мнение по повечко въпроси, не е повод за завистлива злоба по нашенски. Комплекса в теб обаче е силен и желанието за изява ти играе лоши номера. Когато не можеш да вържеш логическат мисъл, не се насилвай, че се получават кориози :Alvarin:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Вие нормални дискусии не може ли да водите? Какво сте се зачекнали и двамата?
Ето една също добра причина да се пали гората на севера. Имам добър приятел, който работи в горското, това което той ми каза е: имаше огън, изгасиха го, след малко на 50 метра от там пламна друг.
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Мислех да не показвам снимки,ама тва е от ония ден,гората над севера,когато я гасихме:

[img=http://s13.postimg.org/ocaha0l8j/IMG_20 ... 090436.jpg]

[img=http://s11.postimg.org/j1gw2zsnz/IMG_20 ... 082905.jpg]

Въобще както се вижда не е само трева и пожарите са съвсем умишлени.Не е чак толкова сухо,има доста зелени храсти и дървета,а облагите са големи ... :chaingun:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

@sawo - квото повикало, тва се обадило. Никога не започвам пръв заяждането, напротив - старая се някои простотии да ги пропускам. Когато обаче някой селски тарикат реши да ми се прави на умен и оригинален и започне директно да се заяжда, не изтърпявам и паля фитила!

Аз не съм казал, че никой от пожарите не е умишлен, а че не са всички такива.
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Aко аз съм този тарикат, явно ти си селския глупак с диплома за инДж. и 10 заема. Давай го по-спокойно ;)
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Null написа:Aко аз съм този тарикат, явно ти си селския глупак с диплома за инДж. и 10 заема. Давай го по-спокойно ;)
Глупак си ти приятелю, тариката също. Не го намекнах, а ти го казах. Защо намесвааш изобщо образованието и финансите ми? Тва ли те вълнува най-много в хората или е нещото, което най-много ти липсва? Явно си поредния комплексиран смешник. Трай си на мършавия задник и не се обаждай много, когато нямаш какво да кажеш.

PS: От 45 поста, които имаш в тоя форум, по-голямата част са злобни заяжданки. Явно има причина... нареди си първо твоя живот и тогава се бъркай в тоя на другите.
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Дискутирахме пожара, за него явно няма какво да кажеш. Некомпетентния специалист по всичко си ти в случая, аз ти посочих факти , ти ми говориш с какво си играл като малък и какво си видял по телевизорО. Детска радост, не обиждай така хората без да ги познаваш
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Null написа:Дискутирахме пожара, за него явно няма какво да кажеш. Некомпетентния специалист по всичко си ти в случая, аз ти посочих факти , ти ми говориш с какво си играл като малък и какво си видял по телевизорО. Детска радост, не обиждай така хората без да ги познаваш
Ти също. Ти започна със заяждането. Викам да се спрем и двамата, а?
Заключено