Null написа:Изобщо не е нормално. Пожарите са умишлени, вероятно запалени от цигани и не знам кое му е нормалното едни 500 декара 25 годишна борова гора да изгорят. Отделно храсталаци и ниски дръвчета, отделно замърсяванията на въздуха, изгорели животинки и т.н. Имаш ли идея колко труд и средства са хвърлени за гората или както казваше Гриша Ганчев "къщичка за птиченца правил ли си някога ?" че разсъждаваш такаSystem_error написа:На мен пък ми се струват съвсем нормални. Края на Август е. Всичко е изсъхнало до корен, а дъжд не е капвал от месеци. Няма какво друго да се очаква. Стига някой хвърлен фас или пък някое стъкло в храсталака и всичко е готово за секунди. Може и да има умишлени, ама честно казано, за кво му е на някой да пали треви и храсти. Ай стига с тая конспирация. Всичко е в рамките на нормалното и очакваното...Пари давам да видя как счупено стъкло запалва гора на няколко различни места през 100 метра в 3 посред нощ
Беззаконие и слаба държава, последното го има само на документи.
Слабо ти е нещо друго, приятелю, не държавата
Айде да ме светнеш ся кой има далавера от изгорелите треви и храсти, че аз си падам малко прост за разлика от теб
Eле пък от тия 15К декара треволяк: http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... ca-5992108