Газов котел?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Газов котел?

Мнение от paco »

Имам газов котел Теси ,някой разбира ли от тези котли или да знае фирма която да може да ми го настрои
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Газов котел?

Мнение от besniaa »

paco написа:Имам газов котел Теси ,някой разбира ли от тези котли или да знае фирма която да може да ми го настрои
Не мога да те насоча някъде, но мога да ти кажа къде да НЕ ходиш - на Столетов, до Механото, на гърбиците. Там са невъзвратимо увредени психически и пълни некадърници, въпреки че се водят обслужващ сервиз.
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

Пак е полезна информация ,обаче ако направим една тема кой къде не трябва да ходи ми се струва че в 90% от фирмите в Стара Загора не е за ходене и аз имам няколко такива фирми ама те са за друга тема :grin2:
Аватар
besniaa
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от besniaa »

paco написа:Пак е полезна информация ,обаче ако направим една тема кой къде не трябва да ходи ми се струва че в 90% от фирмите в Стара Загора не е за ходене и аз имам няколко такива фирми ама те са за друга тема :grin2:
Така е, просто да не си губиш времето и да си късаш нервите. В днешно време - не е малко :))
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Мога да ти дам телефон на човек който да ти свърши работа. Аз все него ползвам и съм много доволен от качество и цена: 0896/ 616 085 Любо
Викал съм го не само с котела като имам проблеми или за профилактика ами и с радиаторите също.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор