Газов котел?
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Газов котел?
Имам газов котел Теси ,някой разбира ли от тези котли или да знае фирма която да може да ми го настрои
- besniaa
- Старо куче медалист
Re: Газов котел?
Не мога да те насоча някъде, но мога да ти кажа къде да НЕ ходиш - на Столетов, до Механото, на гърбиците. Там са невъзвратимо увредени психически и пълни некадърници, въпреки че се водят обслужващ сервиз.paco написа:Имам газов котел Теси ,някой разбира ли от тези котли или да знае фирма която да може да ми го настрои
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
- Потребител
- Обратна връзка:
Пак е полезна информация ,обаче ако направим една тема кой къде не трябва да ходи ми се струва че в 90% от фирмите в Стара Загора не е за ходене и аз имам няколко такива фирми ама те са за друга тема 

- besniaa
- Старо куче медалист
Така е, просто да не си губиш времето и да си късаш нервите. В днешно време - не е малкоpaco написа:Пак е полезна информация ,обаче ако направим една тема кой къде не трябва да ходи ми се струва че в 90% от фирмите в Стара Загора не е за ходене и аз имам няколко такива фирми ама те са за друга тема

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Мога да ти дам телефон на човек който да ти свърши работа. Аз все него ползвам и съм много доволен от качество и цена: 0896/ 616 085 Любо
Викал съм го не само с котела като имам проблеми или за профилактика ами и с радиаторите също.
Викал съм го не само с котела като имам проблеми или за профилактика ами и с радиаторите също.
"There is no 'patch' for stupidity."