Бензин и авто-газ в Стара Загора?

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
kernelpanic
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Бензин и авто-газ в Стара Загора?

Мнение от kernelpanic »

От около година и половина само за "ЗАРА"-та и никъде другаде. На Лукойл на 3-пъти са ми зареждали повече от колкото може теоретично да ми побере газовата бутилка. ОМВ - минавам 20% по- малко километри.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Давам и един голям плюс на бензиностанция 99+ (под Дома на инвалида) за газта им - цената винаги е с няколко стотинки по-ниска от големите вериги, а разходът ми осезаемо падна (с 2л/100км) при един и същ стил на шофиране.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не знам къде е дома на инвалида, но ако е тази на изхода от Ст. Загора по посока Казанлък съм чувал доста добри отзиви за бензина. Аз самия съм зареждал 1-2 пъти там бензин и не мога да кажа нищо лошо.
chamalin
Потребител
Потребител

Мнение от chamalin »

Da Edd написа:Давам и един голям плюс на бензиностанция 99+ (под Дома на инвалида) за газта им - цената винаги е с няколко стотинки по-ниска от големите вериги, а разходът ми осезаемо падна (с 2л/100км) при един и същ стил на шофиране.

+1
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Голям плюс за газта от Газпром в кв. Кольо Ганчево. Днес реших да я пробвам и останах доволен - осезаемо повишаване на пъргавостта на колата, 4-5ст./л по-ниска цена от другите вериги бензиностанции, а за разхода не бих правил заключения от едно зареждане. :cheers:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Последно заредих на ОК и ми даде голяма икономиящото не се разкарвах до други газ станции), колата направо летищото яко натискам газта, и горивата им не са скъпи(щото точно бях взел заплата, препоръчвам с две ръцеЩото не ми се вадят други работи от гащите)
Popopopopo
ivanofff
Новак
Новак

Мнение от ivanofff »

Най добре е на чешмата на Чучурите,хем качествено,хем без пари!!! :mafia:
Спортни стоки от Англия на супер цени!
Станете наш партньор и печелете добри допълнителни доходи.
Получавате 25лв при регистрация!
http://sports.mymall.bg/?a_aid=5235f1080cb4e
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Забелязал съм, че като зареждам от OMV много ми се вдига разхода (при един и същ стил на каране в града). Качествени са горивата, но намирам разлика. Мисля да пробвам на ЗАРА-та и на 99+, пък то ще се чуе.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Газ само на Зара ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

Само на Зара, само на Бай-Иван 92 и т.н. явно карате само градско и до село.. тези ги няма никъде по света освен в Стара Загора, а на тези 99+ специално газта им е много зле, чудя се колко пъти сте зареждали и как ви върви колата изобщо :cheers: Въртя по 25-30 000 км. личен автомобил годишно, зареждам на Петрол и Лукойл заради отстъпките и качеството, ОМВ рядко, ЕКО-то съвсем. ЕКО-то като цяло са им хубави горивата, но правят някакви странни неща, в бутилка 30 литра зареждат 29, а отделно персонала си чопли ноктите, бърка по ушите и т.н. само и само не зарежда и не си гледа задълженията, ОМВ-то ако си с кола над 5 години същата работа, повече ги интересуват барманките и баровците, останалите да го духат :spank: качеството на горивото е като останалите големи ОК, само че отстъпки нЕма никакви.
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Днес заредих бензин на 2.30 лева на Зара.
Вие си дрънкайте колкото си искате... :))
Dog drags - no tracks...
Аватар
Princo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Princo »

Null написа:Само на Зара, само на Бай-Иван 92 и т.н. явно карате само градско и до село.. тези ги няма никъде по света освен в Стара Загора, а на тези 99+ специално газта им е много зле, чудя се колко пъти сте зареждали и как ви върви колата изобщо :cheers: Въртя по 25-30 000 км. личен автомобил годишно, зареждам на Петрол и Лукойл заради отстъпките и качеството, ОМВ рядко, ЕКО-то съвсем. ЕКО-то като цяло са им хубави горивата, но правят някакви странни неща, в бутилка 30 литра зареждат 29, а отделно персонала си чопли ноктите, бърка по ушите и т.н. само и само не зарежда и не си гледа задълженията, ОМВ-то ако си с кола над 5 години същата работа, повече ги интересуват барманките и баровците, останалите да го духат :spank: качеството на горивото е като останалите големи ОК, само че отстъпки нЕма никакви.
Айде разглоби си газовото филтърче,да видиш колко боклуци събира газтта от Петрол.6 месеца зареждах само на Петрол,ясно ми е и колко добавки слагат,та всеки си преценя ...
За мен не е важно големината на бензиностанцията,а качеството.Конкретно горивото на зара е румънско и с карта за 13 стотинки отстъпка ми е доста добре. 8)
За Лукойл няма да говоря,там зареждам само ако се наложи някъде по път.

П.П Минавам по 15-20к км. на година. :imsorry:
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ... :)
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Факт, че която и кола да заредя от Зара, минавам по-малко километри.

-------------
Princo написа:Конкретно горивото на зара е румънско и с карта за 13 стотинки отстъпка ми е доста добре.
Не знам романиан ли е или не ама явно са ги натиснали да я намалят.
От преди малко:
Изображение
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

emzo написа:Факт, че която и кола да заредя от Зара, минавам по-малко километри.

Поради тази причина и аз от доста време не зареждам от Зара макар че имам карта за отстъпка.
grozev_sz
Новак
Новак

Мнение от grozev_sz »

ronaldo7 написа:
emzo написа:Факт, че която и кола да заредя от Зара, минавам по-малко километри.
[/
Подкрепям мненията,от месеци съм на ШЕЛ и съм доволен от LPG
Публикувай отговор