Джип блъсна и уби 4-годишно дете на пътя в Стара Загора,
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Джип блъсна и уби 4-годишно дете на пътя в Стара Загора,
+1
Обществото ни деградира от всякъде.
Обществото ни деградира от всякъде.
"There is no 'patch' for stupidity."
-
- Старо куче медалист
Зависи от децата.System_error написа:Опознаването на света и развитието няма ама нииищо общо. Сам виждаш колко арогантно е станало обществото ни. С каква смелост ще пуснеш малко дете да щъка само из град пълен с темерути. Пак да напомня - не говоря за деца над 12 години, а за първокласници!!! Напомням също и за закона и социалните, които незнайно защо пропускаш във всеки мой пост.abc написа:Чак пък едно време, хич не е далечно минало - говоря за 90-те и 2000-години.
Честно казано не разбирам родители, които държат децата си под подхуплак, пък като станат на 20 години ги поизхвърлят в чужбина, доста често и завинаги.
Ако едно дете има желание от малко да опознава света, не виждам причина да му се пречи.
За едно дете е важно само да се учи, пък каква му е дисциплината е маловажно.
За какъв похлупак и ограничение ми говориш за деца, които още не могат да четат и смятат !?!?!
Аз още от 4 години четях, а от 5 смятах и то не само с елементарни числа, но и с двуцифрени.
За сметка на това пък от 1-ви до 4-ти клас си клатих краката и си пишех домашните още, докато учителят диктуваше условието.
Също пишех огромни писма (по 2-3 страници) на близки роднини в чужбина (докато бях на 5-6 години) с печатни букви, при това доста по-красиво, отколкото пиша в момента с ръкописните букви.

Така, че не е било никакъв проблем да прочета какъвто и да е надпис поне на български, съответно и да си пътувам, където поискам от ранна възраст.
Сега едва ли моето израстване може да се екстраполира върху всяко дете, но в Корея, например, където почват училище още от 5 години и родителите са бясно амбициозни, вероятно почти всяко дете на такава възраст е на такова ниво.
- System_error
- Старо куче медалист
Какво съвпадение, и аз също от 4 четях и на 5 смятах. Уви, не всички са вундеркинди като нас или имат баби да се занимават с децата!!! Аз можех всички тея неща заради бабите ми, които имах предостатъчно време да се занимават с мен и ми го поднасяха по такъв начин, че да ми е интересно и до 4-ти клас бях изчел повече книги, отколкото можеш да си представиш. Уви, днешното динамично време няма как да станат тея неща. Бабите бачкат по 12 часа на ден. Ангажирани са колкото и ние с жена ми и след работа, на тея години им остава само и внуци да гледат. Все пак са на възраст и силиците им не стигат.
Айде да не дрънкаме кой какво е правил преди, в отдавна забравеното си детство, щото едно време и трафик нямаше по улиците и аз си играех като пич пред нас на Августа Траяна, като сам се разхождах из Аязмото още като бях на шест. Сега обаче е абсурдно да си го помисля дори. Викам да слезем на земята и да разсъждаваме за настоящата реалност!
Айде да не дрънкаме кой какво е правил преди, в отдавна забравеното си детство, щото едно време и трафик нямаше по улиците и аз си играех като пич пред нас на Августа Траяна, като сам се разхождах из Аязмото още като бях на шест. Сега обаче е абсурдно да си го помисля дори. Викам да слезем на земята и да разсъждаваме за настоящата реалност!
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Да, времената много са променени, не е като едно време, а и хората се увълчиха доста.
-
- Потребител
Минах през центъра днес. Все още имаше купчини цветя и хора, запалили свещички!
Какво стана с виновника - гледам темата се е поотклонила. Да не стане пак всяко чудо за 3 дни и после всички забравят!
Какво стана с виновника - гледам темата се е поотклонила. Да не стане пак всяко чудо за 3 дни и после всички забравят!
- realprofesora
- Старо куче медалист
Няма страшно-гледат му "мярката за неотклонение" , във Фейса даже снимки има. Ще се протака 2-3 години делото и ще се забрави....какво толкова се чудите сякаш живете не в БГ ами някъде другаде.Salamura написа:Минах през центъра днес. Все още имаше купчини цветя и хора, запалили свещички!
Popopopopo
-
- Старо куче медалист
Големият проблем е, че колите са се увеличи няколко пъти за последните 10 години и наистина е доста по-опасно по улиците за децата, а и свободните пространства за игра много по-ограничени от паркиралите навсякъде коли.
И, тъпаците от общината, барикадираха детските градини с високи огради.
А, няколко месеца в годината, няма никакви деца в тях и дворовете им можеха да се ползват за игра от по-големите деца от квартала през техните ваканции. Пък сега нищо.
Добре, че направиха поне фитнес площадки. Ама те пък стават само за момчетата.
Иначе градът си е същият в общи линии. Няма някаква фундаментална разлика.
Относно бизнесмена, добре че са го поотупали малко. Че, като нищо, ще му сложат някаква условна присъда, така че може само с боя да си остане, като някакво възмездие...
И, тъпаците от общината, барикадираха детските градини с високи огради.
А, няколко месеца в годината, няма никакви деца в тях и дворовете им можеха да се ползват за игра от по-големите деца от квартала през техните ваканции. Пък сега нищо.
Добре, че направиха поне фитнес площадки. Ама те пък стават само за момчетата.
Иначе градът си е същият в общи линии. Няма някаква фундаментална разлика.
Относно бизнесмена, добре че са го поотупали малко. Че, като нищо, ще му сложат някаква условна присъда, така че може само с боя да си остане, като някакво възмездие...
- realprofesora
- Старо куче медалист
Айде почна се с манипулациите-"...пътно-транспортно произшествие на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА.."
тОва не е ли Пешеходна зона , забранена за автомобили и който нарушава правилото е с ясното съзнание, че с действията си ще застраши живота на пешеходците!!!!
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОКРЪЖНАТА ПРОКУРАТУРА - СТАРА ЗАГОРА
ЗА ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ПЪТНО-ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В ГР.СТАРА ЗАГОРА СЪС ЗАГИНАЛО ДЕТЕ НА 4-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ
Във връзка с настъпило пътно-транспортно произшествие на 02.06.2014 год. на пешеходна пътека в гр.Стара Загора, при което е загинал П.И.И. на 4 години в Окръжна прокуратура – Стара Загора е образувано досъдебно производство срещу Г.Д.С на 45-годишна възраст.
Спрямо Г.Д.С. е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 343, ал.3, предл. последно, буква”б” във вр. с ал.1, буква „в” вр. с чл. 342, ал.1 от НК , за което престъпление се предвижда наказание „Лишаване от свобода” от 3 до 10 години. На 03.06.2014 г. спрямо Г.С.Д. от наблюдаващия прокурор е постановено „Задържане под стража” за срок от 72 часа.
По делото са назначени автотехническа експертиза, съдебно-медицинска експертиза и химическа експертиза, разпитани са свидетели. Изискани са и справка за съдимост и справка за нарушител по Закона за движение по пътищата.
Разследването по делото продължава, като предстои извършването на действия по разследването за установяване на обстоятелства по делото и разкриване на обективната истина – разпити на свидетели имащи информация, относима към предмета на разследване, изготвяне на заключенията на назначените експертизи и други действия.
03.06.2014 г.
Говорител на Окръжна прокуратура гр.Стара Загора
гр.Стара Загора
Нейка Тенева
Източник: Окръжна Прокуратура Стара Загора
тОва не е ли Пешеходна зона , забранена за автомобили и който нарушава правилото е с ясното съзнание, че с действията си ще застраши живота на пешеходците!!!!
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ НА ОКРЪЖНАТА ПРОКУРАТУРА - СТАРА ЗАГОРА
ЗА ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ПЪТНО-ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В ГР.СТАРА ЗАГОРА СЪС ЗАГИНАЛО ДЕТЕ НА 4-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ
Във връзка с настъпило пътно-транспортно произшествие на 02.06.2014 год. на пешеходна пътека в гр.Стара Загора, при което е загинал П.И.И. на 4 години в Окръжна прокуратура – Стара Загора е образувано досъдебно производство срещу Г.Д.С на 45-годишна възраст.
Спрямо Г.Д.С. е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 343, ал.3, предл. последно, буква”б” във вр. с ал.1, буква „в” вр. с чл. 342, ал.1 от НК , за което престъпление се предвижда наказание „Лишаване от свобода” от 3 до 10 години. На 03.06.2014 г. спрямо Г.С.Д. от наблюдаващия прокурор е постановено „Задържане под стража” за срок от 72 часа.
По делото са назначени автотехническа експертиза, съдебно-медицинска експертиза и химическа експертиза, разпитани са свидетели. Изискани са и справка за съдимост и справка за нарушител по Закона за движение по пътищата.
Разследването по делото продължава, като предстои извършването на действия по разследването за установяване на обстоятелства по делото и разкриване на обективната истина – разпити на свидетели имащи информация, относима към предмета на разследване, изготвяне на заключенията на назначените експертизи и други действия.
03.06.2014 г.
Говорител на Окръжна прокуратура гр.Стара Загора
гр.Стара Загора
Нейка Тенева
Източник: Окръжна Прокуратура Стара Загора
Popopopopo
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Това за поотупването намекнаха, че е диагноза с връзки ...
Пуснаха го срещу под домашен арест,
по господари на ефира давали областната управителка .. доста надменно се е държала, карали я с кола за интервюто, раздавала визитки (явно се взема на сериозно), смеела се през цялото време и т.н.
по господари на ефира давали областната управителка .. доста надменно се е държала, карали я с кола за интервюто, раздавала визитки (явно се взема на сериозно), смеела се през цялото време и т.н.
- System_error
- Старо куче медалист
- bsbs
- Старо куче медалист
admin написа:Това за поотупването намекнаха, че е диагноза с връзки ...
Боли ме к.ра за областната.Стига с тази политика .Дайте предложение как да няма това :Salamura написа:Минах през центъра днес. Все още имаше купчини цветя и хора, запалили свещички!

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Давали сутринта заснето от охранителна камера едно ауди мисля, а4 2009 как минава по улицата през цветята ...
- realprofesora
- Старо куче медалист
Ха върви карай на задна гума....а какво остава да не спазваш и останалото от закона...
http://vbox7.com/play:6f5571da08
http://vbox7.com/play:6f5571da08
Popopopopo