Мали колко детайлно си запознат отвътре с процесите на Позитано.muhogon написа:Само дотам ли стигат "аргументите", че имало руснаци в Украйна? Ами има, що да няма, що има частни американски компании, пращащи наемници срещу бунтовниците? Или за едните може, за другите е табу? И още нещо - да, точно некомпетентни хора са свалили самолета, кадровите руски екипи няма да допуснат такава тъпа грешка!System_error написа:http://m.offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D ... 70558.html
Каква мръсна антируска пропаганда![]()
Как се свалят малайзийски самолети от некомпетентни украинци...
А какви са, честни и достопочтени люде ли? Вземи виж някои други медии, за да видиш, как вече има бунтове срещу тях и в западна Украйна, техния бастион! Може би, ще кажеш - лъжи и манипулации, е да, ама не, хората не искат да пращат синовете си да мрат за самозванците от Киев! И познай, кои мобилизират, обикновените хора, не и големите клечки!Като видя само епитите "хунта" и "превратаджии", ми става ясно за достоверността на текста.
Единият е полурускак, другият му плащат от Позитано, а къде остана мнението на истинския Българин, открай време привърженик на истината, честнотта и родолюбието, а не онзи, закърмен с лъжата, прогандатата и манипулацията?
Не знам кой визираш като полурусКак, каквото и да значи това, но явно "платения" от Позитано би трябвало, да е моя милост! Е, благодаря за гласуваното високо доверие от твоя страна, поласкан съм, но мъъъничко ще те разочаровам, със следните фактчета -
Първо, Позитано отдавна не е проруска креатура, всички процеси и политики там се диктуват от любимият ти Вашингтон. В противен случай, Станишев никога не би и могъл и да мине покрай Министерски съвет, пък камо ли 4 години да бъде и министър-председател! Публична тайна е, че кандидатите за този пост, се знаят доста по-предварително, и минават за одобрение първо през юес амбасадата, след това и през Брюксел! Смяташ ли, че американци, или еврогейове, ще тръгнат да плащат на такива като мен?Щото, така излиза, според тебе!
Второ, по-скоро ще е вярно, че се плаща на такива като теб, да прокарват официалната, прогьобелсова, пардон - прозападна пропаганда! Публична тайна е, колко медии получиха европейски субсидии, познай за какво? Тъй че, покрай тия субсидии, нищо чудно, да си намазал и ти, едва ли е останало незабелязано усърдието ти, с което копи-пействаш американо-еврогейските бози! Да, понякога доста се оливаш, навлизайки в сферата на фантастичните съчинения, но какво пък, дерзай, господарите ти ще те възнаградят подобаващо, на тях са им по сърце подмазвачите!
И що си толкова настроен против Станишев, завиждаш ли му нещо?
Кандидатирай се и ти за председател на БСП и го измести от поста, ама се съмнявам и за апаратчик да имаш качества.

Нещата, които пиша, са резултат от трупани години наред системни знания по исторически, икономически и, като цяло, обществени въпроси.
Така, че съм стигнал отдавна на ниво качествен анализ.
Ти си този, който копи-пейства от разни пропагандни сайтчета, и повтарящ безсмислени лозунги. Но анализ почти отсъства. Нищо странно - не ти плащат да мислиш, а да спамиш на килограм.