Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от muhogon »

Максим Шевченко: "Либералы - бывшие животные" :lol: :lol: :lol:

Много интересно видео! Препоръчвам, за любителите на западни "ценности", или извратености,всеки да го нарича, както си го разбира!

https://www.youtube.com/watch?v=EdBudoH ... ture=share
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.faktor.bg/laif-style/moda/25 ... orapi.html

Пхахаххахахахахахха :helpme:
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

А ето и "новата" карта на Украйна, според... СНН! Честно казано, все съм си знаел, че американците са тъпи говеда, ама не мислех, че и на това ниво, информационна агенция, с претенции за световна величина!

http://yagmort43.livejournal.com/33545.html
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

ХахахАХаххаХАх

Силата на пропагандата и тъпото вярване в нея.... Динкоооооо!!!! Вземи се в ръце. Всичката ти работа такава!

За фотошоп не си ли чувал? Че са направили гаф - направили са, ама чак монголска столица е нямало :heat: ...

Ей ти оригинала: http://rt.com/news/170764-cnn-map-ukraine-fail/

Не знам кой е тъпия сега?!? И после кой ми разправяше за ... как го каза - "достоверни източници" ли беше :lol:
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Че са направили гаф - направили са
Какво ми ревеш тогава? Има ли, или няма гаф? Но пък, това е нормално, за евроамериканските гейове, познанието не им е най-силната страна, все пак, нали са "бивши животни", те поне се самоопределят така! Ама пък, много страстен защитник им се извъди, те и твоите познания са толкова, третополов ли се засили да ставаш? Помисли си хубаво обаче, че връщане няма...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

А, ти си безгрешен, щото :grin2: Знаем се...

Никой не защитавам. Смея се на промития ти мозък и сляпата вяра в пропагандата :mafia:
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Да бе, при официална еврогейска пропаганда, каквато е нашата сегашна, по ми се чини, твоя мозък да е промит! Не съм видял по нашите продажни телевизии, да пускат друго, освен това, което им наредят брюкселските, и задокеански гейове! Ако не си забелязал, повечето от тия неща, които пускам, дори не са на български, а може би, точно и затова цвилиш от кеф, щото не им разбираш! Ама, не те виня, дотам са ти стигнали възможностите, особено пък и при днешното изпростяване...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

То се видя кой от каква пропаганда е пропит. Горния ти пост го показа прекрасно. Не знам шо не си затраеш да размине малко излагацията ти, ами само си доразбъркваш лайната да миришат повече.
А за езиците които знам, може само да си мечтаеш да ме стигнеш :D :D. Руския го разбирам прекрасно, ама ти на английски и две думи не можеш да обелиш, така че не подхващай тема, по която си гола вода... Гледай си цензурираните руски телевизии, по които се чува само това, което е угодно на Путин и си промивай празния мозък с пропагандна помия. Все пак Путин има научна степен в областта (буквално), а ти си перфектния му пациент.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

http://www.segabg.com/article.php?id=713720

Ц ц ц ... раят е кофти работа....
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ъъъ за какво точно се карате? :) И изтока и запада ползват пропаганда, не виждам къде е спора изобщо тук :)
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Ами ха де? Оня любител на прайдовете си е втълпил, че правя руска пропаганда, ама ако прочете всичко, от последния месец, едва ли ще намери нещо, което да съм казал ЗА Русия! Казвам това, което става в Украйна, благодарение на любимите му еврогейове, той ме насочва към Путин! Е, къде го чукаш, къде се пука? Бил съм "заслепен" от пропагандата, само дето, не разбрах, от коя, доколкото знам, у нас, руски телевизии не се излъчват, няма и руски официозни вестници! Това което намирам, се търси апокрифно из нета, не се изтъпанчва помпозно из наши медии! Ама виж, обратното е налице - от сутрин до вечер ни облъчва еврогейска пропаганда, отвсякъде, на кого би следвало, да му е промит мозъка, окончателно и безвъзвратно? Бил "знаел" езика, ами хубаво, той руския е половин български, не това имах предвид, а че не разбира смисъла на това, което се казва, и затуй реве като магаре, на всеки мой пост! Затова че, може и да знаеш език, и пак да не разбираш нищо, първото не е гаранция за второто!

И ми е страшно интересно, ако сега съм обвинен в проруска пропаганда, преди известно време постнах тук нещо, отнасящо се за Латинска Америка, по-конкретно за Еквадор, дали не трябва да съм обвиняван и за проеквадорска пропаганда? Че току виж, че и техният президент, Рафаел Кореа, тръгнал да ни окупира, и това ще чуете от еврогейската пропаганда! И в тази връзка, ето и едно изявление на Кореа -

Рафаел Кореа, президентът на Еквадор се обръща към САЩ по повод намерението им да арестуват Едуард Сноудън: "Недейте да ни четете лекции за свобода. Имате нужда от отрезвяване. Не се дръжте като грубо и разглезено дете. Тук ще намерите само достойнство и суверенитет. Тук ние не нападаме никого. Тук не изтезаваме като в Гуантанамо. Тук нямаме безпилотни самолети, които убиват набедени за терористи без съд и присъда, които убиват и жените и децата на заподозрените. Така че, не идвайте да ни поучавате за живота, закона, достойнството или свободата. Нямате моралното право да го правите."
Е, и този ли е "проруски" настроен?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

System_error написа:http://www.segabg.com/article.php?id=713720

Ти май тва не го видя? Точно за твоя любимец иде реч. Смях да се напикаеш.....

Това, че копираш смешни руски бъзици стил "бъзиклийкс" и вярваш, че е истинско, е ... как да го нарека ... върха на тъпнята ти или нещо друго? Това точно се нарича да си заслепен от пропаганда. Ако беше поне малко с акъла си и имаше дори остатъчен заряд в сивото (в твоя случай избледняло) вещество, щеше да ме разбереш от първия пост, ама то с тъпунгер как да се обясняваш. Ти му казваш колко е часа, той ти обяснява колко му е горещо... Мани, остай се.... като си изпиеш хапчетата, пак драсни. А аз отивам на някой гей-парти да се позабавлявам малко, докато ти си чакаш лекарството...

PS: А руски телевизии - бол. Поне по моята кабеларка. Това че ти си зомбиран само в някой от онея "патетични/патриотични" канали си е само твоя драма... Надай си малко главата над лайната и виж къде се намираш и какво има около теб. Изтрещял си на тема конспирация...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:
System_error написа:http://www.segabg.com/article.php?id=713720

Ти май тва не го видя? Точно за твоя любимец иде реч. Смях да се напикаеш.....

Това, че копираш смешни руски бъзици стил "бъзиклийкс" и вярваш, че е истинско, е ... как да го нарека ... върха на тъпнята ти или нещо друго? Това точно се нарича да си заслепен от пропаганда. Ако беше поне малко с акъла си и имаше дори остатъчен заряд в сивото (в твоя случай избледняло) вещество, щеше да ме разбереш от първия пост, ама то с тъпунгер как да се обясняваш. Ти му казваш колко е часа, той ти обяснява колко му е горещо... Мани, остай се.... като си изпиеш хапчетата, пак драсни. А аз отивам на някой гей-парти да се позабавлявам малко, докато ти си чакаш лекарството...

PS: А руски телевизии - бол. Поне по моята кабеларка. Това че ти си зомбиран само в някой от онея "патетични/патриотични" канали си е само твоя драма... Надай си малко главата над лайната и виж къде се намираш и какво има около теб. Изтрещял си на тема конспирация...
За кой мой "любимец" иде реч, че не го разбрах? Венецуелеца ли? Ама аз пиша за еквадорец, или и ти, като американогейовете, разлика между държави не правиш? И кое му е смешното, че въвеждал мерки против спекулата, това ли? Странно чувство за хумор вадиш, много сбъркано...

А пък, щом за теб е нещо в реда на нещата, Славянск да е в Крим, що пък Улан Батор да не е столица на Украйна, колко му е, за еврогейовете им е все тая, те и безтова не го знаят! Язък обаче, че и тука вече има такова изпростяване, и ти ще си един от лидерите му! А пък, щом имаш телевизии бол, ама акъл - нъц, къде е голямата файда? Че и малката даже? Само розови очелки, с добавка розови гащи...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

С глупави хора не ми се спори. Ти му казваш, че снимката е обработена, той ти обяснява, че е оригинална. Тъп спор с тъп човек. Няма смисъл да ти падам на планктонскоко ниво. Не си ми пораснал на акъла и знанията въпреки годинките (напразно изгубени за жалост). Дъвчи си си сам простотии като папагал. Като станеш по интересен, тогава пак ще те репликирам
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:С глупави хора не ми се спори. Ти му казваш, че снимката е обработена, той ти обяснява, че е оригинална. Тъп спор с тъп човек. Няма смисъл да ти падам на планктонскоко ниво. Не си ми пораснал на акъла и знанията въпреки годинките (напразно изгубени за жалост). Дъвчи си си сам простотии като папагал. Като станеш по интересен, тогава пак ще те репликирам
Да съм казал някъде, че е оригинална? Не съм я правил, не съм бил там, не го и казвам! А пък ти, в какво качество, твърдиш, че е обработена? Там ли си бил, участвал си в обработката ли? Ама от твърдата ти вяра в еврогейовете, следва, че трябва да ти верваме, само щото, ти го казваш! Ами тогава, направо да ти викаме - Гей дьо Нострадам, кво ще кажеш?

Ама в едно си прав - че в годинки си пораснал, ама не и в акъл, поне сам си го каза. И все пак, не разбрах, какво смешно намери в тоя линк, дето ми го прати? Че оня се казва Мадуро ли?
Публикувай отговор