Много интересно видео! Препоръчвам, за любителите на западни "ценности", или извратености,всеки да го нарича, както си го разбира!
https://www.youtube.com/watch?v=EdBudoH ... ture=share
Какво ми ревеш тогава? Има ли, или няма гаф? Но пък, това е нормално, за евроамериканските гейове, познанието не им е най-силната страна, все пак, нали са "бивши животни", те поне се самоопределят така! Ама пък, много страстен защитник им се извъди, те и твоите познания са толкова, третополов ли се засили да ставаш? Помисли си хубаво обаче, че връщане няма...Че са направили гаф - направили са
Е, и този ли е "проруски" настроен?Рафаел Кореа, президентът на Еквадор се обръща към САЩ по повод намерението им да арестуват Едуард Сноудън: "Недейте да ни четете лекции за свобода. Имате нужда от отрезвяване. Не се дръжте като грубо и разглезено дете. Тук ще намерите само достойнство и суверенитет. Тук ние не нападаме никого. Тук не изтезаваме като в Гуантанамо. Тук нямаме безпилотни самолети, които убиват набедени за терористи без съд и присъда, които убиват и жените и децата на заподозрените. Така че, не идвайте да ни поучавате за живота, закона, достойнството или свободата. Нямате моралното право да го правите."
Ти май тва не го видя? Точно за твоя любимец иде реч. Смях да се напикаеш.....
За кой мой "любимец" иде реч, че не го разбрах? Венецуелеца ли? Ама аз пиша за еквадорец, или и ти, като американогейовете, разлика между държави не правиш? И кое му е смешното, че въвеждал мерки против спекулата, това ли? Странно чувство за хумор вадиш, много сбъркано...System_error написа:Ти май тва не го видя? Точно за твоя любимец иде реч. Смях да се напикаеш.....
Това, че копираш смешни руски бъзици стил "бъзиклийкс" и вярваш, че е истинско, е ... как да го нарека ... върха на тъпнята ти или нещо друго? Това точно се нарича да си заслепен от пропаганда. Ако беше поне малко с акъла си и имаше дори остатъчен заряд в сивото (в твоя случай избледняло) вещество, щеше да ме разбереш от първия пост, ама то с тъпунгер как да се обясняваш. Ти му казваш колко е часа, той ти обяснява колко му е горещо... Мани, остай се.... като си изпиеш хапчетата, пак драсни. А аз отивам на някой гей-парти да се позабавлявам малко, докато ти си чакаш лекарството...
PS: А руски телевизии - бол. Поне по моята кабеларка. Това че ти си зомбиран само в някой от онея "патетични/патриотични" канали си е само твоя драма... Надай си малко главата над лайната и виж къде се намираш и какво има около теб. Изтрещял си на тема конспирация...
Да съм казал някъде, че е оригинална? Не съм я правил, не съм бил там, не го и казвам! А пък ти, в какво качество, твърдиш, че е обработена? Там ли си бил, участвал си в обработката ли? Ама от твърдата ти вяра в еврогейовете, следва, че трябва да ти верваме, само щото, ти го казваш! Ами тогава, направо да ти викаме - Гей дьо Нострадам, кво ще кажеш?System_error написа:С глупави хора не ми се спори. Ти му казваш, че снимката е обработена, той ти обяснява, че е оригинална. Тъп спор с тъп човек. Няма смисъл да ти падам на планктонскоко ниво. Не си ми пораснал на акъла и знанията въпреки годинките (напразно изгубени за жалост). Дъвчи си си сам простотии като папагал. Като станеш по интересен, тогава пак ще те репликирам