Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Референдумът в Крим - новото старо начало?!

Мнение от muhogon »

System_error написа:Мухолапчо, не се прави на чук. В поста си не писал "ефирно". Прочети си поста.
Троловете са 98% от едната страна. Вижда се достатъчно ясно в постовете под всички новини и статии.

Много сте ми интересни, като изтъквате факти, които са "обществени и официални" и всички много добре знаем кой всъщност за кой стои, но когато стане дума за другата страна - О!, там всичко е конспирация и мръсни еврогейове. Значи едните са конспиратори, които правят всичко да ни зароботя, а другите са писани яйца, при които няка скрито покрито... айде де... няма нужда....

А как се генерират СМСи знаем всички. Само ми дайте номер на ваш познат и след 10 секунди веднага ще мога да направя така, че да получите СМС все едно е от него (Не се шегувам, веднъж така бягах да си местя колата на 1ви Април).

А уж се имаш за многокултурен, многоумен и многоправ...Какво друго може да е националното покритие, освен ефирно? Или сега пак почваш да се правиш на улав - не съм бил казал ефирно...Все още не знам да има национално покритие, от сателитни чинии, или опънати кабели!

Знаеш ли, според мен, "троловете" са си 100% само в твоята глава, под формата на жужащи бръмбари! Има обаче една официална власт и пропаганда, която наистина ни е заробила, и сега с всички сили вика - дръжте крадеца! Това, че ти не можеш, а по-вероятно - не искаш да го видиш, си е твой проблем! Бих те разбрал донякъде, ако беше живял, поне малко, в емиграция! Но при положение, че носа не си си показвал навън, и с такава лекота и охота да казваш - този е прав, онзи крив, е смешно, и дори тъпо! Ако беше живял по онова време, най-вероятно щеше да си комсомолски и партиен активист, на ниво ППО, те раздаваха присъди така, от раз, но повече нямаше да се издигнеш, дори и тогава се искаше повече нюх и гъвкавост!
И накрая, за да докажеш вярност и преданост към сегашната власт, записвай се един доброволец, и тръгвай да трепеш лошите руснаци, а ние ще ти направим изпращане, нещо като новобранска! Таман и ти да видиш, що е армия и казарма. Ама гледай да не се претрепеш с калашника, че май, само по филми и картинки си го виждал...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа: такава лекота и охота да казваш - този е прав, онзи крив, е смешно, и дори тъпо!
Именно Динко, ама ТОЧНО това прсвиш и ти. Останалите ти бълнувания - без коментар. Достатъчно детски и наивни са, както и акъла ти! !!
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Аз нищо не казвам, освен това, което вече се е случило, или се случва, това се опитвам да тълкувам. Докато ти се връзваш на еврогейската пропаганда, да скачаш за това, което, евентуално ЩЕ се случи, според тях! Схващаш ли разликата? Пример - тръби се, покрай Украйна, че Русия щяла да ни завладява! Как и защо? Аз не виждам руски дивизии на границата. Но пък виж, имаме си предоволно американски бази, които даже и наем не плащат! Следователно, вече сме завладени, ама не от Русия или С. Корея, или друга "лоша" страна, а от "добрите" американци! И с тези бази сме идеална мишена за атентати и нападения, но не от руснаци, а от ислямски фундаменталисти, които, по ирония на съдбата, са рожба на същите тези американци! Надявам се, че си разбрал примера ми!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:Аз нищо не казвам, освен това, което вече се е случило, или се случва, това се опитвам да тълкувам. Докато ти се връзваш на еврогейската пропаганда, да скачаш за това, което, евентуално ЩЕ се случи, според тях! Схващаш ли разликата? Пример - тръби се, покрай Украйна, че Русия щяла да ни завладява! Как и защо? Аз не виждам руски дивизии на границата. Но пък виж, имаме си предоволно американски бази, които даже и наем не плащат! Следователно, вече сме завладени, ама не от Русия или С. Корея, или друга "лоша" страна, а от "добрите" американци! И с тези бази сме идеална мишена за атентати и нападения, но не от руснаци, а от ислямски фундаменталисти, които, по ирония на съдбата, са рожба на същите тези американци! Надявам се, че си разбрал примера ми!
Тая глупост, дето я изръси, не знам даже как ти мина през акъла. Бъркаш ме с някой. Никога не съм казвал или твърдял нищо подобно. Явно тотално се втрещяваш и вече не знаеш кой се дъвчеш :grin2:
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Коя глупост съм казал? И с кой те бъркам? А, да, забравих, ти пишеш под няколко ника едновременно, и ти трябва време, за да "превключиш" от един към друг. Ами така е, който седи на два стола, пада долу, а ти седиш на няколко...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:Аз нищо не казвам, освен това, което вече се е случило, или се случва, това се опитвам да тълкувам. Докато ти се връзваш на еврогейската пропаганда, да скачаш за това, което, евентуално ЩЕ се случи, според тях! Схващаш ли разликата? Пример - тръби се, покрай Украйна, че Русия щяла да ни завладява! Как и защо?
Taя тъппня кой я тръби? Как и защо? Кога пък аз съм го казвал?!? Пак проблеми с дилириумите явно...
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

"Людмила Улицка
"Накрая бих искала да кажа още нещо: аз живея в Русия, аз съм руска писателка от еврейски произход и с християнско възпитание. Моята страна днес е обявила война на културата, обявила е война на ценностите на хуманизма, на идеята за свободата на личността, на идеята за правата на човека, изработвана от цивилизацията през цялата й история. Моята страна е болна от агресивно невежество, национализъм и имперска мания. Срам ме е за нашия парламент – невеж и агресивен, срам ме е за правителството – агресивно и некомпетентно, за ръководителите на страната, поклонници на силата и хитростта, представящи се за супермен, срамувам се за всички нас, за народа, изгубил нравствените си ориентири.
В Русия културата претърпя жестоко поражение и ние, хората на културата, не можем да променим самоубийствената политика на нашата държава. В интелектуалното съобщество на нашата страна бе извършен разкол: отново, както в началото на века, срещу войната застана малцинството. Моята страна всеки ден приближава света към нова война, нашият милитаризъм вече е изострил нокти в Чечения и Грузия, а сега тренира в Крим и Украйна. Сбогом, Европа, боя се, че никога няма да ни се удаде да влезем в европейското семейство на народите. Нашата велика култура, нашите Толстой и Чехов, Чайковски и Шостакович, нашите художници, артисти, философи, учени не успяха да обърнат политиката на религиозните фанатици на комунистическата идея в миналото, нито на алчните безумци днес.
Триста години ние, хората на културата, черпим от едни и същи извори – нашия Бах и нашия Данте, нашия Бетховен и нашия Шекспир, – и не сме губили надежда. Но днес на нас, хората на руската култура, на тази малка нейна част, към която принадлежа и аз, ни остава да кажем само едно: “Сбогом, Европа!”."
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Ами хубаво, щом евреите го казват, те винаги са прави, те са богопомазаните, нищо, че всички световни беди са започвали от тях! Да, при Елцин беше много добре за същества като тях, той разпродаваше страната на парче, те това и искаха! Но явно, сегашното им управление не им се нрави, щом се зъби на американския милитаризъм, и домогванията на Запада до всички световни ресурси. Интересно ми е, защо Русия не трябва да реагира, когато САЩ имат "интереси" на хиляди километри, и то, по техните граници? И добре, за Чечения е ясно, макар че доколкото знам, тя е в състава на РФ! За Грузия също е ясно, макар че, незнайно защо, агресията от 2008г беше започната именно от нея! Впрочем, знайно е, но както винаги, за западната пропаганда истината съвсем не е най-важното нещо! За Крим достатъчно го дъвкахме, и там нещата не са по вкуса на западните гурута, отнеха им възможността за стратегическа база, до самите граници на Русия, другото са крокодилски сълзи! Но все пак, това не отговаря на въпроса - къде, кога и как, са "застрашени" границите на страните от източна Европа, включая и нашата? Хайде, в Украйна ги обвиняват, че пращат войски, макар и без доказателства, тука какво, заплаха от техните туристи ли има? Ами добре, да им спрем визите, и чиста работа, няма руснаци по морето, няма оборот, появяват се още хиляди безработни, които ти ще се нагърбиш да издържаш, обяснявайки им, как си ги "спасил" от руско "нашествие"! А тоя крокодилски "плач" по Европа, е вече смешен, сегашната Европа е на гейпарадите, хомосексуалните бракове, третополовите, содомията, инцеста, Кончита Вурст, антикривите краставици, "щастливите" кокошки, "веселите" прасета, ГМО, двойните стандарти,бедността, и прочие дивотии! Е, явно вече, много хора не я искат тази Европа, и тенденцията ще се засилва! Дори съм сигурен, ча ако днес има референдум, дали да сме в тия две квазиструктури, НАТО и ЕС, резултата ще е категорично против!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

То се вижда повече от ясно къде е бедността, авторитаризма, цензурата, корупцията, олигархията и къде липсата на тези неща са част от манталитета на хората, както и нетърпимостта към тях...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Ами да, вижда се, от новите ни господари - гейска Европа, и войнолюбива Америка, тук спор няма! И един въпрос, не само към тебе, нека бъде като анкета - ще тръгнеш ли да се биеш, при една евентуална война, за интересите на НАТО, Украйна, САЩ? Ама не като скатавка, в някой щаб или управление, а на предните линии, в окопите, образно казано? Моят отговор го знаеш!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Има си хора, на които се плаща за това. Всеки да се занимава с това, с което може. Мина времето на битките с прашки, лъкове и пушки. Сега се ползва техника, ако случайно не ти е направило впечатление. Още повече днешните войни между свръх силите се водят на полето на икономиката. Парите са всичко.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Има си хора, на които се плаща за това. Всеки да се занимава с това, с което може. Мина времето на битките с прашки, лъкове и пушки. Сега се ползва техника, ако случайно не ти е направило впечатление. Още повече днешните войни между свръх силите се водят на полето на икономиката. Парите са всичко.
Ооо, не се самозалъгвай, заплющят ли куршумите, хич няма да ти е до пари, или други дрънкулки! И ако всичко беше само до икономика, нямаше да има поддържане на големи армии, с постоянно превъоръжаване! САЩ са нагледен пример - бюджет за въоръжение, почти половината, от на останалия свят! Нали имат икономика, що им е тази огромна армия?

Ама, не ми отговори - ще тръгнеш ли, ако засвирят тръбите, както се казва в по-горното стихотворение? Нали силно одобряваш изявлението на онзи идиот, че сме в състояние на война? На война, като на война, обличаш униформата, зачисляват ти оръжие, според спецификата на рода войски, в който си, и тръгваш да громиш червените дяволи! Кое не ти е ясно тук? А, да, забравих, че не си карал казарма, и нямаш военна подготовка! Но пък, няма страшно, ще се обадя на някои от по-старите кадри в склада, да почват да те подготвят, първо със строевата подготовка - със, и без оръжие! Дворът е бая голям, ще има място, където да усвоиш маршировката! Ми тъй де, няма да се излагаш, утре, като превземете Москва (а аз вервам, че ще я превземете), трябва да можеш да набиеш крак на Червения площад, няма само да чупиш меки китки! Навитак ли си?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Както обикновено, си насосваш нещата и се филмираш. Има ИНФОРМАЦИОННА война, не конвенционална... ама нейсе...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Не ви ли омръзна да си мерите... пропагандите :)

Естествено, че евреите в Русия ще се жалват, ама утре като паднат бомбите с какво ще ги спрат? С книги ли? Вместо да се жалват, да се замислят защо стана така? Дали не беше, защото САЩ брутално провокира Русия, без да са напълно наясно с какво се захващат? Така става, когато империя, съществуваща само и единствено заради войните и кръвопролитията предизвика империя, която първо стреля, после пита. Всичко останало е пропаганда и глупости, с които ви пълнят главите. Не ми вярвате? Наскоро 9 годишно момиче в САЩ простреля инструктора си смъртоносно, докато стреляше с автоматично оръжие - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4264786
В САЩ оръжейното лоби е толкова силно, че трябва да си на 21 за да си купиш бира, но на 9 вече стреляш с автоматично оръжие и никой не вижда проблем в това. Ако пък види, то тогава ще си отвори много сериозни проблеми на самия себе си.
Едните си имат олигарси, другите пък имат ФЕД и оръжейната индустрия - обикновения човек никъде няма право на глас.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Щатите са ясни - далеч са от примера за читава държава. За сметка на това, в Европа има много страни, които могат да са пример за цял свят, като икономики, подреденост, манталитет, традиции и най-вече социална осигуреност. Да ги изброявам ли - Швеция, Дания, Белгия, Холандия, Норвегия и т.н. ... в общи линии всичко що е на север от Римския паралел... Явно на нас, южните нации, кофти ни влияе айляшкия климат и нямаме много природни изпитания, които да ни сплотяват...
Публикувай отговор